Klanten krijgen met High Quality Marketingvideo's en Overtuigende Videotestimonials

Speciaal voor ervaren ondernemers

Trek je met je online marketing te weinig (écht) goede klanten aan? 

Heb je een waardevolle expertise, maar ben je nog veel te weinig zichtbaar voor de juiste klanten? Wil je graag verder groeien met je bedrijf? Gezien worden als de beste in jouw vakgebied? Omdat je dat bent. 

Veel ondernemers vinden het lastig om continu de juiste leads op zich af te krijgen. Ze weten dat video hierbij kan helpen, maar ze weten niet precies hoe. Ook voelen ze schroom om echt met video aan de slag te gaan. 

Het gevolg is dat ze dit allerbelangrijkste marketingmiddel niet of nauwelijks gebruiken. Hierdoor stagneert hun bedrijf en worden ze voorbij gestreefd door collega-ondernemers die wél op de juiste manier zichtbaar zijn. 

De oplossing is niet nog meer online marketing doen, nog meer webinars geven, nog meer advertenties plaatsen, nog meer funnels creëren, nog meer op social media zitten. 

Ze hebben een andere manier van marketing nodig. Een manier die past bij hun ideale klanten. Wat ze nodig hebben is: 

 • de meest eenvoudige marketingmethode waarmee ze de beste leads in hun markt naar zich toetrekken.
 • 1 parel van een marketingvideo die alle klanten binnenbrengt die ze nodig hebben (zelfs mensen die nog niet eerder van hen hebben gezien en gehoord). 
 • een manier van leadgeneratie die stilletjes op de achtergrond voor hun bedrijf werkt (ook als ze zelf vrij zijn). 


Is dit waar jij ook naar verlangt? Dan is de High Quality Video Retreat voor jou.

Met de High Quality Video Retreat krijg je de meest eenvoudige manier waarmee je continu klanten van jouw niveau aantrekt. Het fijne ervan is: deze manier vraagt de minste tijd van jou en levert je betere resultaten op.  

En je krijgt meer dan een hoogwaardige marketingvideo en professionele foto's waar je trots op kunt zijn. Jouw high quality video is niet alleen mooi om naar te kijken. Deze video doet iets voor jou als ondernemer: potentiële klanten in beweging brengen door jouw unieke en inspirerende verhaal.  

We bereiden samen jouw videoscript voor. Vragen als: Waar ga ik het over hebben? Is mijn verhaal wel interessant genoeg? worden voor jou een weet. Je leert jouw unieke visie glashelder te verwoorden, zodat je vol vertrouwen jouw boodschap de wereld in gaat sturen (potentiële klanten zitten erop te wachten).  

Wat heb je aan deze Video Retreat?

Aan het einde van de High Quality Video Retreat: 

 • Heb je een parel van een ‘Set it & Forget it’ marketingvideo en video testimonial die continu alle klanten binnenbrengt die je nodig hebt (zolang als je bedrijf bestaat). 
 • Kom je elke dag weer rechtstreeks in contact met de allerbeste leads, met een minimaal advertentiebudget en zonder complexe funnels. 
 • Heb je een set professionele foto's waarmee je jezelf op je landingspagina's en social media profileert als expert.
 • Weet je hoe je op een integere en onderscheidende manier je dienst kunt aanbieden (het is compleet anders dan de massa-marketingtechnieken die je op internet leest).
 • Heb je eindelijk glashelder wat de kern van jouw boodschap is.  

Waar is de High End Video Retreat? 

Mijn team en ik ontvangen jou graag op een prachtige locatie in Nederland. Een video- en fotogenieke plek waar je even helemaal weg bent van je bedrijf en je dagelijkse werkzaamheden. 

We gaan ons 100% concentreren op de groei van jouw bedrijf. 

In een setting waar we kunnen doen alsof we thuis zijn. Kleinschalig en intiem. Daar waar geen vraag, verspreking of twijfel gek is. Net als een dolletje. Lachen werkt ontspannend. Je gaat op een relaxte manier je marketingvideo opnemen, waardoor je authentieker bent dan je ooit voor een camera hebt gestaan. 

High End Video Retreat Noortje Janmaat

“Noortje is absoluut oprecht, kritisch, ze kan dingen heel raak brengen en je op het juiste spoor zetten, waardoor je ook zelf weer vertrouwen krijgt in waar je mee bezig bent. Op het moment dat ik in beeld kom is er al een zekere vertrouwensband ontstaan tussen Noortje en haar klant. Dan zie je dat de mensen toch heel erg leunen op de deskundigheid van Noortje en vertrouwen krijgen in waar ze mee bezig zijn en ze zich kunnen ontwikkelen om betere resultaten te krijgen." 

Guus Pauka - Portretfotograaf 

“Ik zit sinds een jaar in team Noortje. Zij heeft hele leuke klanten die bij haar komen en het is altijd een feestje om hun haar en make-up te mogen doen. Ik vind Noortje heel professioneel in de aanpak naar haar klanten toe. Ze stelt mensen erg op hun gemak en ik denk dat dat het allerbelangrijkste is, want je ziet dat ze daarna veel opener durven zijn en veel meer zelfvertrouwen krijgen in wat ze doen." 

Monique van Wijnbergen - Visagiste

High End Video Retreat sfeerimpressie
High End Video Retreat sfeerimpressie

Video Marketing Strateeg 

Wie organiseert de High Quality Video Retreat?

Als Video Marketing Strateeg helpt Noortje Janmaat ervaren ondernemers uit Nederland en België om hoogwaardige leads te krijgen met high quality marketingvideo's en geloofwaardige videotestimonials en de meest eenvoudige funnel. 

"Een winstgevend bedrijf hebben, betekent niet om zoveel mogelijk online marketing te doen, of om zoveel mogelijk video's te maken. Daar heb je als ondernemer simpelweg de tijd niet voor. Het gaat erom dat je de juiste strategie kiest. Dat je marketing doet die over een jaar (of 5) nog steeds werkt voor de groei van jouw bedrijf. Dat je marketing doet die klanten aantrekt van jouw niveau."

Is deze Video Retreat iets voor mij?

Dat weet je zelf het beste... 

 • Je verlangt ernaar om je marketing op de meest eenvoudige manier te doen (zonder een heel team van professionals om je heen te moeten verzamelen die je wekelijks moet aansturen).
 • Je biedt diensten aan van 5.000, 10.000, 50.000 euro of meer (en je begrijpt dat hoe hoger de prijs van je aanbod, hoe hoger de kwaliteit van je marketing moet zijn).
 • Je hebt een stevige staat van dienst opgebouwd en behaalt bijzonder goede resultaten met jouw klanten. 
 • Je hebt sterke, vernieuwende ideeën die je niet per se met meer, maar vooral met de juiste mensen wil delen. 
 • Je zet al verschillende manieren van marketing in voor leadgeneratie, maar je verliest toch nog teveel tijd aan het voeren van verkoopgesprekken met mensen die niet jouw niveau hebben.  


Herken je jezelf in het profiel van een ervaren ondernemer die zijn marketing op een hoger niveau wil krijgen om een hoger niveau klanten mee aan te trekken? 

Dan kan de High End Video Retreat voor jou passend zijn.  

Wat klanten zeggen

"Als ik had geweten dat het zoveel opleverde, dan had ik het veel eerder gedaan."

Liesbet de Waal van Oosten

“Ik heb hiervoor ook met andere partijen video’s opgenomen en dat zag er dan toch echt niet zo mooi uit. De belichting was net niet goed, het zag er niet zo professioneel uit en dan wordt het ook snel heel slecht en zo wil je jezelf niet verkopen. Als je er samen met Noortje een plan voor maakt, dan til je je bedrijf echt op een hoger plan."  

drs. Liesbet de Waal- van Oosten - Oprichter DaVinci Academie en DaVinci’s onderwijsbeweging

“Het gaat allemaal om vertrouwen. En video is de beste manier om vertrouwen te krijgen. Dan gaan mensen je horen, ze gaan je zien, ze leren je veel beter kennen en dan kunnen ze makkelijker klant worden. Heel goede klanten. Als je ook zorgt voor goede locaties, daar heeft Noortje heel veel visie op, en echt een high end video maakt, dan krijg je ook high end klanten."

Laura Babeliowsky - Businesscoach

Laura Babeliowsky over Noortje Janmaat
Emmy Hendrikx over Noortje Janmaat

“Als ik met mijn eigen klanten werk, dan leg ik de lat ook hoog, dan geef ik een bepaalde kwaliteit en standaard. Ik heb het als heel fijn ervaren dat dit nu ook voor mij gedaan werd. Dat maakte de dag helemaal compleet."  

Emmy Hendrikx - Personne

“Noortje kan strategisch bedenken hoe je video gaat inzetten voor je bedrijf en dat brengt het dan ook echt op een hoger plan. Ik vind haar ook echt een fijngevoelig mens. Dat is voor mij heel belangrijk, daardoor kan ik me goed thuis voelen bij haar en op mijn gemak en dat is natuurlijk voor video heel belangrijk."

Welmoet Babeliowsky, Eigenaar Autorespond

Werner Janssen over Noortje Janmaat

“Mijn complimenten voor het team Noortje, echt goede professionals. Ik was helemaal op mijn gemak. De kwaliteit spat er echt vanaf."

Werner Janssen - Musicus, Dirigent en Improvisatiecoach

“Ik merkte dat Noortje op een veel bredere manier bezig is met marketing en dat vond ik wel interessant, want marketing is een uitdaging voor mij. Noortje is een vakvrouw die precies de juiste dingen vraagt en ook de juiste dingen zegt. Die heel duidelijk kan zijn, die niet voorzichtig is om mij te wijzen op dingen die ik niet goed doe of dingen die ik zou kunnen verbeteren. Ik vind het zelf verbazingwekkend om te zien hoeveel stappen ik toch weer kan zetten in mijn ondernemerschap en daar ben ik blij mee."  

Jeroen Engelaer - Auteur en Expert in timemanagement en e-mailmanagement

Hoe kan ik deelnemen?

Dat kan niet zomaar.  

De High Quality Video Retreat is alleen op uitnodiging toegankelijk.  

Deze Video Retreat is speciaal bedoeld voor de gevorderde ondernemer die zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend en nu een volgende stap wil zetten. Je voelt dat dit het moment is om jezelf echt aan de bovenkant van de markt te positioneren en je autoriteitspositie te claimen. Met een veel eenvoudiger manier van online marketing die minder tijd van je vraagt, maar die je veel betere resultaten oplevert.  

Het aantal plaatsen voor de High Quality Video Retreat is beperkt, zodat mijn team en ik jou de aandacht kunnen geven die je verdient.  

Ja, ik heb interesse

P.S. De button opent een venster waar je iets meer over jezelf kunt vertellen, zodat ik kan zien of de Video Retreat voor jou passend is (het is namelijk niet voor iedereen).