Facebook video-advertenties en mobile video in 2017

FB video-advertenties voor ondernemers

Vraagje: heb jij al ervaring met adverteren via bijvoorbeeld Facebook? Of heb je nog helemaal geen ervaring met advertenties op internet? Hoe dan ook: in beide gevallen is het verstandig om de ontwikkelingen voor 2017 in de smiezen te houden. 2017 wordt het jaar van Facebook video-advertenties, vertical video’s én mobile video.

[Tweet “2017 wordt het jaar van video-advertenties, verticale video’s én mobile video. “]

Video-advertenties om nieuwe leads te krijgen

Nu denk je misschien: ja maar, ik maak nog helemaal geen video’s?! Dan wordt het echt hoog tijd om video onderdeel te maken van je content marketing strategie. Het helpt je om organisch goed gevonden te worden en je potentiële klanten leren je veel sneller kennen en vertrouwen (en dat is nodig om klant te worden).

Maar vergeet in 2017 dus ook niet je (betaalde) advertentiestrategie. Dit kan je helpen om nieuwe leads te krijgen en zo je lijst op te bouwen met potentiële klanten.

Ingewikkeld? Nee hoor, je maakt al een goed converterende video-advertentie zonder zelf in beeld te zijn en zonder hoog advertentiebudget (voor een paar munten scoor je al leads, echt waar). Het enige dat je nodig hebt is:

  • een goed doordachte strategie
  • een duidelijk stappenplan
  • én je smartphone

Microfoon voor smartphone videos - Smartphone Vloggen voor Ondernemers

Noortje 'strategie' Janmaat
Video Marketing StrateegVerdienen met VIDEO
Noortje Janmaat is Video Marketing Strateeg en gespecialiseerd in leadgeneratie met video. Ze is auteur van het boek over videomarketing: Experttips over verdienen met video. Ze helpt high end ondernemers om met authentieke video's en video testimonials hun diensten en producten met meer gemak te verkopen.

Plaats een reactie