Zo help ik jou in 2020

Met mijn diensten help ik je om in contact te komen met de juiste klanten.

Klanten van jouw niveau.

High Quality Video Retreat

High Quality Video Retreat

Met de High Quality Video Retreat krijg je de marketingmethode waarmee je jezelf vrij maakt. Het fijne ervan is: deze manier vraagt de minste tijd van jou en levert je betere resultaten op.

Je gaat op een hoger niveau mensen aanspreken die in een half uur ja kunnen zeggen tegen jouw waardevolle dienst of product.

Je krijgt high quality video’s en overtuigende videotestimonials.

Uiteraard. 

Maar, je krijgt meer dan alleen ‘set it & forget it’ marketingvideo’s waarmee je autoriteit en expertise uitstraalt, zodat iedereen als vanzelfsprekend met jou wil werken. 

Je krijgt een heldere videostrategie, helemaal op maat voor jouw bedrijf. Elk bedrijf is tenslotte anders en vraagt om een andere aanpak.

Ik help je om jouw unieke videostrategie in de praktijk te brengen. Zodat je AL je klanten binnenhaalt die je nodig hebt (zonder extra verkopers of een heel team van mensen dat je wekelijks moet aansturen).


Masterclass ‘Leads Krijgen met LinkedIn-Video’

Masterclass 'Leads Krijgen met LinkedIn-Video'

De meeste LinkedIn-connecties doen niet aan LinkedIn-video. Dat is heel goed nieuws. Ik leer je hoe jij een uitzondering wordt tijdens de Masterclass ‘Leads Krijgen met LinkedIn-video’. 

Een dag lang samenwerken aan je videostrategie en LinkedIn-video waarmee je nieuwe leads aantrekt aan wie je je producten en diensten gaat verkopen. 


Training over Videomarketing

Training video marketing voor bedrijven

Wil je direct goed beginnen met video?

Dit is de meest volledige online training over videomarketing. En heeft maar 1 doel: jou laten zien hoe je video’s maakt die gezien worden door mensen die geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt.

Als je je aanmeldt, dan krijg je direct toegang tot de online omgeving en kun je direct beginnen met de videotraining.


Boek over Videomarketing

Boek over videomarketing

Veel bedrijven vinden het lastig om zichzelf te onderscheiden op internet en het lukt ze niet om hoogwaardige leads aan te trekken met hun marketing, waardoor het krijgen van nieuwe klanten veel tijd en moeite kost. In deze nieuwe tijd is er 1 middel dat het verschil kan maken en dat is video. 

In het boek laat Video Marketing Strateeg Noortje Janmaat aan de hand van 50 praktische tips zien hoe je meer verdient met de WINST-methode voor het maken van video’s. 


Training Starten met Video Marketing (Gratis)

Gratis video training starten met videomarketing

Gratis Videotraining vol Tips & Strategieën over Videomarketing

De meeste mensen die met videomarketing willen beginnen, denken dat ze geholpen zijn met een cursus vloggen. Vaak blijkt dat ze daar niet de kennis en vaardigheden krijgen om video voor de groei van hun bedrijf te laten werken. Deze gratis videotraining kan een eerste stap zijn om daar wat aan te doen. 

dit veld niet invullen s.v.p.


Bepaal je Videostrategie in gratis gesprek

Bepaal je Videostrategie in gratis gesprek

In een (gratis) strategiegesprek bepalen we samen jouw videostrategie om in gesprek te komen met de juiste klanten.

Ik deel met plezier de strategieën waarmee mijn klanten het meest succesvol zijn. En je ontdekt je waar de beste kansen liggen om jouw bedrijf te laten groeien met video.

Maak een belafspraak, dan bekijken we samen welke dienst het beste past in jouw situatie. 

Op jouw videosucces!

Hartelijke groet,

Noor Janmaat