Training Videomarketing – Video Marketing voor Bedrijven [2020]

Let op: Dit is voor ondernemers die geloven dat het in deze tijd belangrijk is om marketing op een andere (authentieke) manier te doen: videomarketing.

Als je je bedrijf wil laten groeien en meer wil verdienen, dan zul je zichtbaar én vindbaar moeten zijn

Ik pas videomarketing toe voor mijn VIP-klanten (en mijn eigen bedrijf) en de resultaten zijn geweldig: 

Het maakt dat ik op pagina #1 van Google en YouTube verschijn. Zonder ook maar 1 euro uit te geven aan advertenties (of bedrijven die me beloven dat ik op pagina #1 zal verschijnen).  

Voor mijn eerste bedrijf door Noor (een online shop) sleepte ik er een opdracht mee binnen van 24.000 euro omzet.

YouTube video zoekresultaten webshop door Noor

Update: deze video heeft inmiddels meer weergaven (zonder dat ik er iets voor hoef te doen, zien potentiële klanten mijn video’s).

Het is eenvoudig.

Voordat mensen iets van je kunnen kopen, zullen ze jou eerst moeten vinden, zien én gaan vertrouwen.  

En dat is precies waar veel bedrijven en ondernemers NIET in slagen. 

Je kunt de allerbeste in je vak.

Als mensen je niet zien, als ze je niet kennen, dan krijgt jouw waardevolle expertise geen aandacht. Je krijgt pas aandacht als ze je online gaan zien en leren kennen.

Of als anderen over jou vertellen. Geeft veel vertrouwen (scroll verder op deze pagina).

“Het levert ons ook echt nieuwe klanten op.”

Zorg ervoor dat je wordt gezien door jouw doelgroep. 

En dan? 

Dan willen ze alleen met jou werken (en met niemand anders). 

Hoe je dat doet?  

Je weet allereerst welke video’s je nodig hebt. Hint: video’s gaan niet over jou.

En ten tweede hoe je die video’s voor de groei van je bedrijf laat werken. 

Als je het goed doet, dan ben je overal op de juiste manier zichtbaar en… 

… kom je gemakkelijker in contact met nieuwe klanten, omdat je gezien wordt als de nummer 1 in jouw vakgebied. 

Voordelen van Online Video 

 • Feit: Video werkt op internet. Dat is waarom slimme ondernemers video als marketingmiddel inzetten. Ze delen hun allerbeste kennis. En ze krijgen de aandacht die ze verdienen.
 • Video’s zijn bijzonder krachtig, omdat je er meer mee opvalt (zelfs als je concurrenten precies hetzelfde aanbieden als jij). 
 • Maar let op: maak geen video’s die afbreuk doen aan je zorgvuldig opgebouwde staat van dienst.  

Training Videomarketing

Training videomarketing voor bedrijven

Dit is de meest volledige online training over videomarketing. En heeft maar 1 doel: jou laten zien hoe je video’s maakt die gezien worden door mensen die geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt. 

Deze training over videomarketing is perfect: 

 • Als je een bedrijf hebt met potentiële klanten die online zijn. Deze videotraining helpt je om met ze in contact te komen.
 • Als je online producten verkoopt. Je boek of e-book. Online training. Membership site. Deze videotraining helpt je om er klanten voor te krijgen.
 • Als je andermans producten en diensten promoot via affiliate marketing. Deze videotraining helpt je om meer commissies te krijgen. 
 • Als je je kennis en diensten verkoopt. Coaching. Webdesign. Logo ontwerp. Of iets anders wat je op freelance basis doet.
 • Als je producten verkoopt via je webshop.
 • Als je als Virtueel Assistent je klanten ontzorgt bij hun online marketing.

Training Videomarketing: Wat krijg je allemaal?

Ik zal je in detail vertellen wat je precies gaat krijgen in deze videotraining. 

Startmodule 

Succesvol Starten met video

 • Waarom de meeste video’s die je online ziet niet werken… en het enige wat je anders moet doen, voordat je ook maar 1 video gaat maken.
 • Voel je je overweldigd door alle online marketing methodes? Dan zul je de Vier Vee Formule waarderen (de derde Vee ontbreekt bij veel bedrijven).
 • Ontdek het simpele 6-stappenplan om een video te maken die vandaag, morgen, over een half jaar wordt gezien, zolang als je wilt (video is een langetermijnstrategie).
 • De meeste ondernemers hebben een ‘aanbod-probleem’: ze zijn niet in staat om meer klanten te bedienen. Daarom heb je een winstgevend verdienmodel nodig en ik laat je 3 verschillende modellen zien (zowel offline en online – het maakt je minder kwetsbaar in een roerige tijd zoals nu).

Module 1 

Je Video Actieplan

 • Geen idee waar je video over moet gaan? Ik deel een eenvoudige manier om goede onderwerpen voor je eerst volgende video te vinden (onderwerpen waar jouw ideale klanten op dit moment naar zoeken in de zoekmachines).  
 • Zoekwoorden: je krijgt een stappenplan om de juiste zoekwoorden te gebruiken. Ik laat je zien hoe je SEO (zoekmachineoptimalisatie) toepast voor jouw video’s, zodat jouw video’s op #1 van YouTube en Google schitteren en je dagelijks verkeer naar je website, webshop of landingspagina’s krijgt. Gratis en voor niets (dus ook als je zelf vrij bent).  

Module 2 

Je (smartphone) video’s Opnemen en Monteren

 • Script schrijven: je leert de onmisbare basisbeginselen van het schrijven van een ijzersterk script (en je krijgt 5 voorbeeldscripts die je copy-paste gebruikt voor jouw eigen video’s).  
 • Echt waar: het kan in minder dan 5 minuten. Ik laat je stap voor stap zien hoe je je video’s monteert, zodat je tijd overhoudt voor je klanten (je bent tenslotte ondernemer en geen filmmaker, vlogger of editor).
 • Je leert hoe je video’s met je smartphone opneemt en monteert (inclusief handige apps). 

Module 3

Video Optimaliseren voor Meer Kijkers 

 • Hoe je meer kijkers krijgt voor je video’s: ik deel álle geheime stappen, tips, tricks en tactieken die ik toepas en die ervoor zorgen dat jouw video’s gezien worden door de juiste kijkers en op pagina #1 van de zoekmachines verschijnen.  
 • Video Ranking: je leert hoe je de juiste videotitels schrijft, omschrijvingen maakt, de juiste tags toepast, aantrekkelijke Thumbnails maakt, ondertiteling toevoegt en veel meer.  

Module 4 

Van Video naar je Lijst (Listbuilding)  

 • Leadgeneratie: als je online wil ondernemen, dan heb je een continue stroom van leads nodig die geïnteresseerd is in jouw aanbod. Zonder hen blijf je met lege handen. Ik laat je strategieën zien hoe je je lijst laat groeien met je video’s. 
 • E-mailmarketing: hoe je de juiste kijkers krijgt door je video (op de juiste manier) te verspreiden via je lijst en hoe jouw nieuwsbrief beter opvalt in onze overvolle inbox dan die van collega-ondernemers.
 • Social media: hoe je andere social media kanalen inzet om meer kijkers voor je video’s te krijgen. Ik laat je voor elk netwerk (YouTube, Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram) zien hoe je je video het beste promoot voor meer kijkers. 
 • Hergebruiken: ik laat je ook zien hoe je je Live video’s slim hergebruikt op andere social media.

Resultaat Training Videomarketing

 • Je bereikt een #1 positie in Google en YouTube en verschijnt bovenin de tijdlijnen van LinkedIn, Facebook en Instagram
 • Je vergroot je vindbaarheid en zichtbaarheid op internet 
 • Video’s werken 24/7 voor de groei van jouw bedrijf
 • Meer potentiële klanten komen op jouw mailinglijst
 • Je inkomen verhoogt door het hefboomeffect die jouw video’s hebben

Let op: dit is een proces waar je stap voor stap aan werkt. Dag in, dag uit.

Video Marketing Strateeg

Over Noor Janmaat

Noortje Janmaat Video Marketing Strateeg

Als Video Marketing Strateeg helpt Noor ervaren ondernemers uit Nederland en België om hoogwaardige leads te krijgen met high quality video’s, om beter te kunnen verkopen en meer te verdienen. 

Met haar eerste online bedrijf ‘door Noor’ begon ze met het verspreiden van marketingvideo’s en bereikte daar geweldige resultaten mee: #1 posities in Google en YouTube, dagelijks nieuwe klanten en bestellingen. En als klap op de vuurpijl een opdracht van 24.000 euro omzet. 

Noor Janmaat is auteur van het boek Experttips over Verdienen met video (2e druk). 

Videomarketing voor bedrijven

Wie zichtbaar is, wordt opgemerkt (ook door journalisten die je willen interviewen voor landelijke kranten). 


Lieve woorden van klanten
(om stil van te worden…)

“Noortje heeft kennis van video en marketing, dat is gewoon de ideale combinatie.”

Laura Babeliowsky over Noor Janmaat

“Noor weet heel veel van video, maar ze weet ook heel veel van marketing en dat is gewoon de ideale combinatie. Ze stippelt je hele strategie uit en daardoor ga je ook groeien en word je een veel betere professional. Nu zijn mijn video’s echt high-end en daarmee trek ik high-end klanten aan.”  

Laura Babeliowsky

“Het is gewoon goud waard.”

Linda Graanoogst over Noor Janmaat

“Noortje Janmaat is een toponderneemster en vakvrouw die ondernemers precies weet uit te leggen waarom je video in kunt zetten voor je bedrijf. Ze heeft mij niet alleen ideeën en stappenplannen aangereikt om video’s te maken, maar ook tot in detail uitgelegd wat ervoor nodig is om te gaan verdíenen met video’s.”  

Linda Graanoogst 

“Dankzij de adviezen van Noor heb ik mijn omzet weten te verdubbelen”

Werner Janssen over Noor Janmaat

“Ik heb erg veel gehad aan de adviezen van Noor. Zonder haar heel zorgvuldige en persoonlijke aandacht en prettige drive was ik niet zo ver gekomen. Dankzij haar adviezen heb ik mijn omzet binnen 2 jaar tijd weten te verdubbelen.”  

Werner Janssen 

“In Nederland en België hebben we onze klanten bezocht. Noor is mee geweest om video testimonials op te nemen. Dat was natuurlijk maar een gedeelte van het verhaal, want daarna heeft ze het op ons videokanaal gezet, waardoor we heel goed vindbaar zijn. Het levert ons ook echt nieuwe klanten op.  

Welmoet Babeliowsky (hier samen met Facebook-expert Anne Raaymakers) 

“Overtrof mijn verwachtingen”

Katinka Michiels over Noortje Janmaat

“Ik kwam Noor tegen, verdienen met video’s, dat is exact wat ik wil en toen zijn we direct gestart hè? Geen twijfel. Oh, ik vond het zalig.

Ik moet eerlijk zeggen: het overtrof mijn verwachtingen.”  

Katinka Michiels 

Waarom je VIDEO niet langer kunt negeren 

 • Kijkers zijn 95% meer geneigd om jouw boodschap te onthouden na het zien van je video (in vergelijking tot de 10% wanneer ze alleen een tekst lezen). 
 • Marketeers die video inzetten krijgen 66% meer gekwalificeerde leads per jaar.
 • 85% van alle internetgebruikers bekijkt maandelijks videocontent op elk van un devices. 
 • Wanneer jouw video op #1 van Google staat, dan val je meer op dan de andere (standaard) zoekresultaten. 
 • In 2020 zal 80% van al het internetverkeer uit video’s bestaan.

Beoordeel het zelf: een video op pagina #1 van Google valt meer op dan en standaard zoekresultaat.

Vragen over Training Videomarketing

Wat houdt de training precies in?

Dit is de meest volledige online training die je in je eigen tijd en op je eigen tempo volgt. 

Je krijgt toegang tot een besloten online omgeving waar je instructievideo’s, checklists, voorbeeldscripts en opdrachten vindt. Je krijgt onbeperkt toegang tot de online omgeving en je kunt erbij vanaf elk apparaat: je PC, tablet of smartphone.

Gaat de prijs omhoog?

Jij meldt je aan op het prijsniveau dat nu geldt. Alle prijzen zijn exclusief btw. Je krijgt een factuur en de investering die je doet, kun je verrekenen bij de Belastingdienst. 

Werk je tijdens deze training ook 1-op-1 met mij?

Dit is een volledige cursus die je in je eigen tijd en op eigen tempo volgt. Wil jij ook mijn persoonlijke begeleiding? Voel je vrij om contact met me op te nemen, dan onderzoeken we samen of en op welke manier we kunnen werken om jou tot de beste resultaten te laten komen. 

Hoeveel tijd kost het volgen van deze training? 

Sorry, ik denk eerlijk gezegd dat het de verkeerde vraag is om te stellen.  

Wat belangrijk is, is dat je gaat begrijpen hoe videomarketing werkt en dat je gaat doen wat ervoor nodig is om resultaat te behalen. Eerst geven, om vervolgens te kunnen ontvangen.

Er zit meer dan 10 uur aan videolessen in deze online training. Om de beste resultaten te behalen zou ik zeker 2 uur per week besteden aan het volgen en implementeren van deze videotraining (het is zo simpel als: doe eerst dit, doe dan dat).

Als je – net als ik – helemaal achter het idee staat dat wat je eruit haalt, een resultaat is van wat je erin hebt gestopt, dan weet je wat je te doen staat.  

Ik geef je het recept. Hoe jij het recept vervolgens bereidt en hoeveel liefde je erin stopt, dat is aan jou. Ik heb daar geen controle over.  

Hoe lang hou ik toegang tot de training? 

Dat is simpel: voor altijd. 

Dit is versie 3 van de online training. Wat betekent dat de training nog niet helemaal compleet is. Dat klinkt misschien een beetje raar.

Alles wat ik creëer is altijd werk in uitvoering. Het kan nooit af zijn (net zoals je website nooit af kan zijn). Ik ga geen eerste, tweede, derde versie neerzetten en er dan vervolgens niet meer naar omkijken. Dat is niet zoals ik werk. Ik update mijn trainingen altijd en deze training is daarbij dus geen uitzondering.

Nieuwste update was op: 13 mei 2020

Jij krijgt toegang tot alle toekomstige updates. 

Werkt video wel als ik een… ben?  

Voorbeelden van bedrijven en ondernemers die al hebben deelgenomen aan deze training zijn:

 • journalist
 • marketingcommunicatie-adviseur
 • social media expert
 • businesscoach
 • kunstenaar
 • auteur
 • spreekcoach
 • tekstschrijver
 • voedingsdeskundige
 • dirigent
 • werkzoekende (die binnen 2,5 week een nieuwe baan had)
 • illustrator (die na 3 video’s al een illustratie verkocht)
 • virtueel assistent
 • eigenaar van webshop
 • maar ook bedrijven in het MKB, zoals een ICT-bedrijf, een onderwijsinstelling.  

Als je mensen helpt met het oplossen van een probleem of het voltooien van een opdracht, dan kan deze training je helpen om meer klanten aan te trekken voor je product of dienst.  

Ja, ik wil de Training volgen, hoe meld ik me aan?

Hartstikke goed.

Maak je beste keuze en betaal vandaag niet 497 euro maar 247 euro exclusief btw. 

Klik op de button op deze pagina om veilig te betalen via iDEAL of MrCash (als je uit België komt). Je krijgt dan direct toegang tot de besloten online omgeving, dus je kunt gelijk aan de slag.

Ik heb een andere vraag, Noor

Heb je een andere vraag die hier niet tussen staat? Stuur me gerust een mail: noortje@verdienenmetvideo.nl. Ik doe mijn best om je vraag de volgende werkdag te beantwoorden. 

Start de meest volledige Training over Videomarketing

Bij deelname aan de online training betaal je 497 euro tijdelijk 247 euro exclusief btw via iDEAL of Mr Cash (als je uit België komt).

NB. Ik wil niet dat je geld investeert in een training die je eigenlijk niet kunt betalen. Om deze reden is er geen mogelijkheid om dit speciale aanbod in termijnen te betalen. 

EXTRA Bonus 

E-book over Videomarketing

Je krijgt ook de tweede druk van mijn boek Experttips over verdienen met video. Je leest gastinterviews met onder andere bestsellerauteur Jos Burgers en televisiepresentator Jan de Hoop.

Jos Burgers: “Video’s worden goed bekeken. Ik heb veel werk dankzij alle YouTube-filmpjes.”

Trouwens, je hebt niets te verliezen…

Garantie Training Videomarketing

Bedenk: je hebt niets te verliezen. Op deze training zit een 100% tevredenheidsgarantie die elke euro waard is. Fijn om te weten, toch?

Dit is hoe de garantie werkt:  

Als je na 30 dagen niet gelukkig bent, stuur gewoon een mail naar noortje@verdienenmetvideo.nl, laat zien wat je hebt gedaan en ik stort het volledige bedrag terug. Geen punt. Ik wil geen ongelukkige klanten.  

Ik bied jou deze garantie, omdat ik jou vertrouw én mijn training die zich in de praktijk heeft bewezen. 

Waarom ik je vraag om je werk te laten zien? Dat is eenvoudig. Ik wil alleen gemotiveerde mensen in deze training. Als jij dit bent, dan zal je het werk hoe dan ook verzetten en dus zal het geen moeite voor je zijn om het aan me te laten zien.


Testimonials Training Videomarketing

Ik ken dat ongemakkelijke gevoel, voordat je investeert in een online training. Dat je denkt: Is dit echt goed? Wat krijg ik dan allemaal? Ik snap het: je wilt gewoon zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Daarom hier wat reacties van klanten die je voor zijn gegaan.

Wat klanten over mijn training zeggen (hartverwarmend ❤)

“In deze training over videomarketing zit zo ontzettend veel informatie, echt heel praktisch van: Hoe doe je het nou? Waar moet je op letten? Wat moet je wel doen en wat moet je niet doen. Ja, dat was voor mij echt ook een enorme duw in de rug om het ook echt te durven. Van: als ik het zo doe, dan is het gewoon goed en dan gaat het goedkomen.”
Ingrid van Ophem – Salestrainer


“De online videotraining is heel uitgebreid, heel volledig, want het gaat natuurlijk niet alleen om YouTube, maar: Hoe verspreid je het op social media? Hoe maak je ook een video voor je eigen online cursus? Het laat gewoon heel veel kanten zien van videomarketing. En je kunt dat beetje bij beetje in je eigen tijd, op jouw tempo verkennen, maar het is gewoon gelijk heel volledig en goed dus je pakt het gelijk goed aan.

Dus houd je net als ik van nieuwe dingen leren, innoveren voor je bedrijf, meegaan met de tijd, dan is dit gewoon heel geschikt en sluit het aan op waar je staat. Ja, je wordt gewoon echt goed meegenomen.”
Brenda Serrée – Expert in Personal Branding


“Ik ben heel blij met jouw training, Noor. Deze zit goed in elkaar.”  
Gerda W. – Coach

Het gaat nog verder…

“Je kunt een bedrijfsfilm laten maken. Dat kost je dan een paar duizend euro, maar het levert je gewoon niets op. Ik ben nu echt een drempel over, ik vind het niet meer eng. Deze training heeft heel veel stress weggehaald. De scripts helpen, om ideeën op te doen. Echt in praktische zin heb ik er heel veel aan gehad.”  
Linda van Z. – Kindercoach


“Je bent heel duidelijk en beknopt, Noor. Zalig. Daar houd ik van. Hiervoor een business training gedaan, dus veel herkenbaar. Maar de eenvoud en de beknoptheid waar jij dit tot nu toe hebt gemaakt, is echt een verademing. Dankjewel hiervoor. Ik ben blij dat ik begonnen ben en voor jou heb gekozen.” Ellen L. – Coach


Heb inmiddels mijn eerste, niet commerciële video gedeeld. Al heel veel leuke reacties op gehad! Leuk dat ik deze (grote) stap gezet heb! Dankzij jou, Noortje!”  Alexandra van S. – Conflict- en re-integratiebegeleiding


“Hoi Noor,  

Ik wilde je persoonlijk even complimenteren met de cursus die ik van je heb gekocht. Hoewel ik nog niet alle modules heb afgerond, heb je me wel aangespoord om gewoon te doen en me niet te laten afleiden door schoonheidsfoutjes (en andermans commentaar) in mijn video’s. Uiteraard laat ik me graag leiden door de modules om de video’s te perfectioneren en professionaliseren, maar het begin is er. Inmiddels heb ik ook een YouTube-kanaal en ben ik aan het filmen.  
Cynthia S. – Auteur


“Deze training over videomarketing vond ik een hartstikke goede cursus, een van de weinige zo niet de enige die alle terreinen beslaat. Wat ik heel erg prettig vind is dat er overal PDF’s bij zitten. En de bonussen zijn prettige aanvullingen om nieuwe kennis te vergaren. Ik ben in staat geweest om mijn product goed te verkopen en goede video’s te maken en daar gaat het me om.”
Jan Wind – Videomaker bij Laat je Kennen


Dit is het einde van de pagina. Begin direct met de training over videomarketing.

Start de meest volledige Training over Videomarketing

Bij deelname aan de online training betaal je 497 euro tijdelijk 247 euro exclusief btw via iDEAL of Mr Cash (als je uit België komt).

NB. Ik wil niet dat je geld investeert in een training die je eigenlijk niet kunt betalen. Om deze reden is er geen mogelijkheid om dit speciale aanbod in termijnen te betalen. 

Op jouw videosucces!

Hartelijke groet van Noor Janmaat

P.S. Video is een leerproces. Als je het voor je uit blijft schuiven, dan kun je het niet leren.