YouTube voor Bedrijven

De meest praktische cursus waarin je stap voor stap leert om je video’s op #1 van Google en YouTube te krijgen voor meer kijkers, meer abonnees én meer business.

Noortje Janmaat, Video Marketing Strateeg

YouTube voor bedrijven video in zoekresultaten

Jij wil gevonden worden.

Een van de allerbeste manieren is om hiervoor YouTube video’s te gebruiken.

Video’s delen op YouTube is heel erg slim, omdat je video op pagina #1 van Google én YouTube verschijnt.

Veel ondernemers denken echter dat YouTube alleen voor vloggers is of dat het pas werkt als je een groot YouTube-kanaal hebt.

Het gevolg is dat ze kansen laten liggen, omdat ze niet weten hoe ze YouTube op de juiste manier kunnen inzetten. Hierdoor stagneert hun bedrijf en worden ze ingehaald door collega-ondernemers die wel op de juiste manier zichtbaar zijn.

Dit hoeft helemaal niet zo te zijn.

Als je weet hoe je je video op YouTube deelt, dan heb je daar vandaag profijt van. Maar ook morgen, overmorgen en over een week, over jaren.

#langetermijn

Daarom ben ik zo enthousiast over YouTube, omdat je video’s er een lange houdbaarheidsdatum hebben. En je zelfs met een klein YouTube-kanaal nieuwe klanten kunt krijgen.  

Ik heb video’s die ik jaren geleden op YouTube heb gezet. Ze leveren mij nog dagelijks nieuwe bezoekers (lees: potentiële klanten) op. Gewoon organisch. Zonder ook maar 1 euro uit te geven aan advertenties.  

Ben jij ondernemer? En wil je YouTube video op de allerbeste manier inzetten om in contact te komen met nieuwe leads voor wie jouw diensten interessant zijn? 

Dan is de Online cursus ‘Op nummer 1 in Google – YouTube voor Bedrijven’ voor jou. 

Wat staat er op het programma?

Dat zal ik je uitleggen:

Startmodule 

Succesvol Starten met YouTube

 • Waarom de meeste video’s die je online ziet niet werken… en het enige wat je anders moet doen, voordat je ook maar 1 video gaat maken.
 • Voel je je overweldigd door alle online marketing methodes? Dan zul je de Vier Vee Formule waarderen (de derde Vee ontbreekt bij veel bedrijven).
 • Ontdek het eenvoudige 6-stappenplan om YouTube video’s te maken die vandaag, morgen, over een half jaar worden gezien door jouw potentiële klanten. Werkt zolang als je wilt (YouTube video is een langetermijnstrategie).

Module 1 

YouTube Video Actieplan

 • Geen idee waar je YouTube video over moet gaan? Ik deel een eenvoudige manier om goede onderwerpen voor je eerst volgende YouTube video te vinden (onderwerpen waar jouw ideale klanten op dit moment naar zoeken in Google en YouTube).  
 • Zoekwoorden: je krijgt een stappenplan om de juiste zoekwoorden te gebruiken. Ik laat je zien hoe je video SEO (zoekmachineoptimalisatie) toepast voor jouw video’s, zodat jouw video’s op #1 van YouTube en Google schitteren en je dagelijks verkeer naar je website, webshop of landingspagina’s krijgt. Gratis en voor niets (dus ook als je zelf vrij bent).  

Module 2 

Je YouTube video’s Opnemen en Monteren

 • YouTube Script schrijven: je leert de onmisbare basisbeginselen van het schrijven van een ijzersterk script (en je krijgt 5 voorbeeldscripts die je copy-paste gebruikt voor jouw eigen YouTube video’s).  
 • Echt waar: editen van je YouTube video kan in minder dan 5 minuten. Ik laat je stap voor stap zien hoe je je YouTube video’s monteert, zodat je tijd overhoudt voor je klanten (je bent tenslotte ondernemer en geen filmmaker, vlogger of editor).
 • Je leert hoe je YouTube video’s met je smartphone opneemt en monteert (inclusief handige apps). 

Module 3

YouTube Video Optimaliseren (voor Meer Kijkers) 

 • Hoe je meer kijkers krijgt voor je YouTube video’s: ik deel álle geheime stappen, tips, tricks en tactieken die ik toepas en die ervoor zorgen dat jouw video’s gezien worden door de juiste kijkers en op pagina #1 van Google en YouTube verschijnen.  
 • YouTube Video Ranking: je leert hoe je de juiste videotitels schrijft, omschrijvingen maakt, de juiste tags toepast, aantrekkelijke thumbnails maakt, ondertiteling toevoegt en veel meer.  

Module 4 

Van YouTube naar je Lijst (Listbuilding)  

 • Leadgeneratie: als je online wil ondernemen, dan heb je een continue stroom van leads nodig die geïnteresseerd is in jouw aanbod. Ik laat je strategieën zien hoe je je lijst laat groeien met je YouTube video’s. 
 • E-mailmarketing: hoe je de juiste kijkers krijgt door je YouTube video (op de juiste manier) te verspreiden via je lijst en hoe jouw nieuwsbrief beter opvalt in onze overvolle inbox dan die van collega-ondernemers.

Praktische informatie

Begrijp dat je het druk hebt, dus ik wil het heel eenvoudig voor je maken.

Je krijgt toegang tot een online omgeving met instructievideo’s, templates en voorbeeldscripts. Je krijgt alle kennis die je nodig hebt. En je leert de vaardigheden om je video’s op pagina #1 van Google en YouTube te krijgen. Je volgt alles in je eigen tempo, in je eigen tempo.

BONUS:

Je krijgt een bonustraining waarin je leert om je gratis weggever én de perfecte opt-in pagina te maken, zodat je je lijst dagelijks en op automatische piloot laat groeien.


Resultaat YouTube Video’s

 • Je bereikt een #1 positie in Google en YouTube
 • Je vergroot je vindbaarheid en zichtbaarheid op internet 
 • YouTube Video’s werken 24/7 voor de groei van jouw bedrijf
 • Meer potentiële klanten komen op jouw mailinglijst
 • Je inkomen verhoogt door het hefboomeffect die jouw YouTube video’s hebben

Video Marketing Strateeg

Over Noor Janmaat

Noortje Janmaat Video Marketing Strateeg

Als Video Marketing Strateeg helpt Noor ervaren ondernemers uit Nederland en België om hoogwaardige leads te krijgen met high quality video’s, om beter te kunnen verkopen en meer te verdienen. 

Met haar eerste online bedrijf ‘door Noor’ begon ze met het verspreiden van marketingvideo’s en bereikte daar geweldige resultaten mee: #1 posities in Google en YouTube, dagelijks nieuwe klanten en bestellingen. En als klap op de vuurpijl een opdracht van 24.000 euro omzet. 

Noor Janmaat is auteur van het boek Experttips over Verdienen met video (2e druk). 

Videomarketing voor bedrijven

Wie zichtbaar is, wordt opgemerkt (ook door journalisten die je willen interviewen voor landelijke kranten). 

Lieve woorden van klanten
(om stil van te worden…)

YouTube voor Bedrijven testimonial Cathy Tavernier
YouTube voor Bedrijven testimonial Maarten Bierman

“Noortje heeft kennis van video en marketing, dat is gewoon de ideale combinatie.”

Laura Babeliowsky over Noor Janmaat

“Noor weet heel veel van video, maar ze weet ook heel veel van marketing en dat is gewoon de ideale combinatie. Ze stippelt je hele strategie uit en daardoor ga je ook groeien en word je een veel betere professional. Nu zijn mijn video’s echt high-end en daarmee trek ik high-end klanten aan.”  

Laura Babeliowsky

“Het is gewoon goud waard.”

Linda Graanoogst over Noor Janmaat

“Noortje Janmaat is een toponderneemster en vakvrouw die ondernemers precies weet uit te leggen waarom je video in kunt zetten voor je bedrijf. Ze heeft mij niet alleen ideeën en stappenplannen aangereikt om video’s te maken, maar ook tot in detail uitgelegd wat ervoor nodig is om te gaan verdíenen met video’s.”  

Linda Graanoogst 

“Dankzij de adviezen van Noor heb ik mijn omzet weten te verdubbelen”

Werner Janssen over Noor Janmaat

“Ik heb erg veel gehad aan de adviezen van Noor. Zonder haar heel zorgvuldige en persoonlijke aandacht en prettige drive was ik niet zo ver gekomen. Dankzij haar adviezen heb ik mijn omzet binnen 2 jaar tijd weten te verdubbelen.”  

Werner Janssen 

“Levert ons ook echt nieuwe klanten op.”

“In Nederland en België hebben we onze klanten bezocht. Noor is mee geweest om video testimonials op te nemen. Dat was natuurlijk maar een gedeelte van het verhaal, want daarna heeft ze het op ons YouTube-kanaal gezet, waardoor we heel goed vindbaar zijn. Het levert ons ook echt nieuwe klanten op.  

Welmoet Babeliowsky (hier samen met Facebook-expert Anne Raaymakers) 

“Overtrof mijn verwachtingen”

Katinka Michiels over Noortje Janmaat

“Ik kwam Noor tegen, verdienen met video’s, dat is exact wat ik wil en toen zijn we direct gestart hè? Geen twijfel. Oh, ik vond het zalig.

Ik moet eerlijk zeggen: het overtrof mijn verwachtingen.”  

Katinka Michiels 

Bonus 

E-book over Videomarketing

Je krijgt ook de tweede druk van mijn boek Experttips over verdienen met video. Je leest gastinterviews met onder andere bestsellerauteur Jos Burgers en televisiepresentator Jan de Hoop.

Jos Burgers: “Video’s worden goed bekeken. Ik heb veel werk dankzij alle YouTube-filmpjes.”

Nog meer positieve reacties van klanten

Ingrid van Ophem Succesvoller verkopen

“In deze cursus over videomarketing zit zo ontzettend veel informatie, echt heel praktisch van: Hoe doe je het nou? Waar moet je op letten? Wat moet je wel doen en wat moet je niet doen. Ja, dat was voor mij echt ook een enorme duw in de rug om het ook echt te durven. Van: als ik het zo doe, dan is het gewoon goed en dan gaat het goedkomen.”
Ingrid van Ophem – Salestrainer


Brenda Serrée Branding Diva over cursus over videomarketing

“De online videocursus is heel uitgebreid, heel volledig, want het gaat natuurlijk niet alleen om YouTube, maar: Hoe verspreid je het op social media? Het laat gewoon heel veel kanten zien van videomarketing. En je kunt dat beetje bij beetje in je eigen tijd, op jouw tempo verkennen, maar het is gewoon gelijk heel volledig en goed dus je pakt het gelijk goed aan.

Dus houd je net als ik van nieuwe dingen leren, innoveren voor je bedrijf, meegaan met de tijd, dan is dit gewoon heel geschikt en sluit het aan op waar je staat. Ja, je wordt gewoon echt goed meegenomen.”
Brenda Serrée – Expert in Personal Branding


“Ik ben heel blij met jouw cursus, Noor. Deze zit goed in elkaar.”  
Gerda W. – Coach

Het gaat nog verder…

“Je kunt een bedrijfsfilm laten maken. Dat kost je dan een paar duizend euro, maar het levert je gewoon niets op. Ik ben nu echt een drempel over, ik vind het niet meer eng. Deze training heeft heel veel stress weggehaald. De scripts helpen, om ideeën op te doen. Echt in praktische zin heb ik er heel veel aan gehad.”  
Linda van Z. – Kindercoach


“Je bent heel duidelijk en beknopt, Noor. Zalig. Daar houd ik van. Hiervoor een business training gedaan, dus veel herkenbaar. Maar de eenvoud en de beknoptheid waar jij dit tot nu toe hebt gemaakt, is echt een verademing. Dankjewel hiervoor. Ik ben blij dat ik begonnen ben en voor jou heb gekozen.” Ellen L. – Coach

YouTube voor Bedrijven ervaringen van klanten

Heb inmiddels mijn eerste, niet commerciële video gedeeld. Al heel veel leuke reacties op gehad! Leuk dat ik deze (grote) stap gezet heb! Dankzij jou, Noortje!”  Alexandra van S. – Conflict- en re-integratiebegeleiding


“Hoi Noor,  

Ik wilde je persoonlijk even complimenteren met de cursus die ik van je heb gekocht. Hoewel ik nog niet alle modules heb afgerond, heb je me wel aangespoord om gewoon te doen en me niet te laten afleiden door schoonheidsfoutjes (en andermans commentaar) in mijn video’s. Uiteraard laat ik me graag leiden door de modules om de video’s te perfectioneren en professionaliseren, maar het begin is er. Inmiddels heb ik ook een YouTube-kanaal en ben ik aan het filmen.  
Cynthia S. – Auteur


Jan Wind over Noortje Janmaat

“Deze training over videomarketing vond ik een hartstikke goede cursus, een van de weinige zo niet de enige die alle terreinen beslaat. Wat ik heel erg prettig vind is dat er overal PDF’s bij zitten. En de bonussen zijn prettige aanvullingen om nieuwe kennis te vergaren. Ik ben in staat geweest om mijn product goed te verkopen en goede video’s te maken en daar gaat het me om.”
Jan Wind – Videomaker bij Laat je Kennen


“Dankjewel voor vandaag! Heel veel nieuwe info. Het is lang geleden dat mijn hoofd zo vol zat. Het mooie is dat er al wel ideeën opborrelen. Je hebt duidelijk uitgelegd op elke manieren we goed vindbaar zijn en dat wil ik echt gaan uitbuiten. Nu eerst het YouTube kanaal en dan de website.”
José V.

Dit is het einde van de pagina.

Schrijf je direct in voor de Online Cursus ‘Op nummer 1 in Google – YouTube voor Bedrijven’.

Je leert stap voor stap hoe je je video’s op #1 van Google en YouTube gaat krijgen voor meer kijkers, meer abonnees én meer business. 

Op jouw videosucces!

Noortje Janmaat

Hartelijke groet,

Noor ‘videostrategie’ Janmaat
Video Marketing Strateeg

P.S. Video is een leerproces. Als je het voor je uit blijft schuiven, dan kun je het niet leren.

Heb je een vraag? Stuur me gerust een mail naar noortje@verdienenmetvideo.nl.