De Allerbeste Klanten Krijgen met Video

Als ondernemer komt er veel op je af. Het liefst houd je je bezig met je klanten. Samen de beste resultaten bereiken. Je slaagt erin om via jouw eigen netwerk goede klanten te krijgen, al vraagt het tijd en geduld. 

Met online marketing krijg je echter maar matig leads binnen. Bovendien, al je collega-ondernemers passen dezelfde marketingstrategieën toe op internet, dus je hebt grote moeite om je te onderscheiden. Toch wil je blijven groeien. Gezien worden als de beste in jouw vakgebied.

Wat je echt nodig hebt is niet nog meer online marketing, of nog meer op social media zitten (daar heb je geen tijd voor). 

Je hebt een andere manier van marketing nodig. Een manier die past bij jou en jouw ideale klanten.

Mijn exclusieve traject is erop gericht om je hierbij te begeleiden.

Uiteraard krijg je high quality video’s en overtuigende video testimonials waarmee je jezelf aan de bovenkant van de markt positioneert.

Maar, je krijgt meer.

Je krijgt de marketingmethode waarmee je jezelf vrij maakt. Deze vernieuwende manier van marketing bespaart je veel tijd. Je gaat op een hoger niveau mensen aanspreken die in een half uur ja kunnen zeggen tegen jouw waardevolle dienst.

Zo werkt het voor een van mijn Diamond-klanten:

In 4 maanden meer dan 108.500 euro omzet met 1 korte video (van nog geen 2 minuten)

Je krijgt de strategieën hoe je:

 • De beste leads in jouw markt naar je toetrekt (elke dag weer), zonder een hoog advertentiebudget en zonder complexe marketingfunnels.
 • Eenvoudige ‘Set it & Forget it’ marketingvideo’s en video testimonials die alle klanten binnenbrengen die je nodig hebt (zolang als je bedrijf bestaat).
 • Hoe je dit allemaal in een parttime werkweek doet, zonder een heel team te moeten managen, zodat je kosten laag blijven en er tijd overblijft. Het verschil

Er zijn maar 2 zaken die het verschil maken tussen video’s die wel of niet werken. En dat is wat je VOOR en NA het opnemen van een video doet.

Vooraf denken we na over de strategie, oftewel: wat wil je bereiken? En hoe gaan we video als middel inzetten om je doel te bereiken. 

Tijdens de online sessies vooraf werken we samen aan het creëren en verfijnen van jouw unieke verhaal, zodat je dat met het volste vertrouwen naar buiten gaat brengen. Je leert:

 • welke video’s in elke fase van de klantreis horen, zodat nieuwe klanten je sneller leren kennen en zich gaan opgeven voor een gesprek
 • hoe je een korte video-ad maakt waarmee je een hoge conversie krijgt
 • hoe je een fantastische high quality video creëert die je continu klanten oplevert

“Video is het marketing- en communicatiemiddel voor nu en in de toekomst. De vraag is niet langer of je video gaat inzetten, maar HOE je het in gaat zetten om je doel te bereiken.”Noortje Janmaat

High End Video Testimonial Retreat

High End Video Marketing Retreat

Post-productie

Na de video-opnames volgt de fase van post-productie. In deze fase verwerken wij al het beeldmateriaal dat we hebben opgenomen.

We begrijpen dat je het resultaat wil zien, voordat je video op internet wordt gepubliceerd. Daarom krijg je binnen 3 weken na de video-opnames toegang tot een eerste volledige edit van de video’s via je eigen unieke pagina op videosucces.nl.

 • Er volgt 1 feedbackronde na oplevering van een eerste volledige edit 3 weken na de video-opnames. Één persoon geeft op één moment alle opmerkingen en de gewenste wijzigingen door via de Vimeo reviewpagina van de video, zodat er een eindresultaat volgt waar je helemaal achter staat.
 • Nieuwe feedback of nieuwe, aanvullende wensen na de eerste feedbackronde zijn niet bij de prijs inbegrepen.

High end ondernemen

“Trek gekwalificeerde leads aan met authentieke video’s en overtuigende video testimonials. Deze vernieuwende manier van marketing levert hogere kwaliteit verkoopgesprekken op en verkort je verkoopproces.”Noortje Janmaat

Naast een bijzondere ervaring krijg je van je High End Testimonial Retreat hoogwaardige video’s ook foto’s in hoge en lage resolutie, zodat je die zowel voor online als offline toepassingen (denk aan drukwerk) kunt gebruiken. We brengen niet alleen jou, maar ook je tevreden klanten in beeld.

Tip: geef de portretfoto’s cadeau aan je klanten, zodat zij de foto’s zelf kunnen gebruiken op bijvoorbeeld LinkedIn. Vinden ze leuk.

“Je krijgt video’s waarmee je voorop gaat lopen, zodat je gezien wordt als dé autoriteit in jouw markt. De video’s kun je jarenlang blijven gebruiken om nieuwe leads te genereren.”Noortje JanmaatOver Noortje Janmaat

Noortje Janmaat is high end video marketing strateeg. Zij begeleidt ervaren ondernemers in het hogere segment om de allerbeste leads te krijgen met 1 high quality video.

Veel van haar klanten hebben een vooraanstaande positie. Het is voor hen belangrijk om in gesprek te komen met potentiële klanten van hun niveau. Zonder dat ze zelf veel marketing hoeven te doen of de hele dag op social media hoeven te zitten.

Met de meest eenvoudige marketingstrategie maken haar klanten meer impact, krijgen ze volautomatisch gesprekken in hun agenda en verkorten ze hun verkoopproces. Klanten kunnen al in 1 gesprek ja zeggen tegen hun waardevolle aanbod.

“Dankzij Noortje heb ik al honderdduizenden euro’s extra omzet gemaakt.”

Bekijk hier meer testimonials.

Het is logisch dat ik zelf super enthousiast ben over mijn methode, maar neem het niet van mij aan…

Dit zijn berichten die klanten mij sturen. Gratis publiciteit

Wie zichtbaar is, wordt opgemerkt.Bonus

Gratis e-book

Je krijgt de tweede druk van mijn boek Experttips over verdienen met video. Je leest gastinterviews met bestsellerauteur Jos Burgers en televisiepresentator Jan de Hoop.

Video animatie t.w.v. 247 euro

Je krijgt professionele video animaties van je logo in diverse formaten. Klik op de button om video animaties van mijn 🌟 klanten 🌟 te zien.

Toegang tot Videosucces.nl

Je leert eenvoudige strategieën om via je website en andere kanalen (denk aan LinkedIn) in contact te komen met nieuwe klanten (die jou al gezien hebben door je video en weten wat je doet en waar je voor staat). 

Je krijgt hiervoor onbeperkt toegang tot de Online Academy videosucces.nl met instructievideo’s, templates en voorbeeldscripts. Je volgt alles nog eens op je gemak, in je eigen tempo, wanneer het jou (of jouw assistent) past. Toegang omvat onder andere de online cursussen:

 • Bovenaan Google en YouTube (waarde 297 euro)
 • Leads Krijgen met LinkedIn Video (waarde 297 euro)
 • Werven met Webinars (waarde 297 euro)
 • Klanten Krijgen met Overtuigende Video Testimonials (297 euro)
 • en meer.

YouTube is het enige platform dat jouw content evergreen promoot bij jouw doelgroep (en je er zelfs voor betaalt als je het goed doet). Het is als het beheren van vastgoed, maar dan online.Noortje Janmaat

Ik heb jaren geleden video’s gemaakt die dagelijks gevonden en bekeken worden. In zowel Google, als YouTube. Het maakt dat potentiële klanten zelf contact met me zoeken (zie hieronder). Ze hebben me al gezien en weten wat ik doe. Ik hoef er niet voor te adverteren of dagelijks te posten op social media.

Ik zal je precies laten zien hoe je je video’s bovenaan Google en YouTube gaat krijgen voor meer kijkers, meer abonnees én meer business.Wat dit traject je oplevert

 • Krijg de beste naam in jouw markt
 • Loop voorop met hoogwaardige videomarketing
 • Genereer gekwalificeerde leads van jouw niveau
 • Voer alleen gesprekken met mensen die al ‘verkocht’ zijn op jou en je dienst
 • Krijg betere klanten in minder gesprekken

Samen aan de slag

Het lijkt me fantastisch om je te helpen om jou in beeld te brengen bij potentiële klanten die jou nu nog niet kennen, maar die jouw begeleiding heel goed kunnen gebruiken. 

Noortje 'strategie' Janmaat

Noortje ‘strategie’ Janmaat

(gespecialiseerd in high end leadgeneratie met video)

P.S. We kunnen erover bellen als je het prettig vindt. Plan hier een afspraak in mijn online agenda. Dan bespreken we samen of dit traject passend is voor jou.