De Allerbeste Klanten Krijgen met Video

Als ondernemer komt er veel op je af. Het liefst houd je je bezig met je klanten. Samen de beste resultaten bereiken. Je slaagt erin om via jouw warme netwerk nieuwe klanten naar je toe te krijgen, al vraagt het tijd en geduld (en heel stabiel is het niet). 

Met online marketing krijg je maar matig leads binnen. Plus, al je collega-ondernemers passen dezelfde marketingstrategieën toe op internet, dus je hebt grote moeite om je te onderscheiden. Toch wil je blijven groeien. Gezien worden als de beste in jouw vakgebied.

Wat je echt nodig hebt is niet een nieuwe website, meer online marketing, meer funnels of meer op social media zitten. 

Je hebt een andere manier van marketing nodig. Een manier die past bij jou en jouw ideale klanten. 

Mijn exclusieve traject is erop gericht om je hier van A tot Z bij te begeleiden.

Uiteraard krijg je high quality video’s en overtuigende video testimonials waarmee je jezelf aan de bovenkant van de markt positioneert.

Maar, je krijgt meer.

Je krijgt de marketingmethode waarmee je jezelf vrij maakt. Deze vernieuwende manier van marketing en acquisitie bespaart je veel tijd. Je gaat op een hoger niveau mensen aanspreken die in een half uur ja kunnen zeggen tegen jouw waardevolle dienst.

Zo werkt het voor een van mijn A-klanten:

In 4 maanden meer dan 108.500 euro omzet met 1 korte video (van nog geen 2 minuten). Volautomatisch.

Je krijgt de strategie hoe je:

 • Over je product of dienst vertelt, zodat nieuwe klanten er direct enthousiast over worden.
 • In gesprek komt met nieuwe klanten waar het tot nu toe niet lukte.
 • Eenvoudige ‘Set it & Forget it’ video’s laat zien die alle A-klanten binnenbrengen die je nodig hebt (zolang als je bedrijf bestaat).
 • Hoe je dit allemaal in een parttime werkweek doet, zonder een heel team te moeten managen, zodat je kosten laag blijven en je tijd overhoudt. Het verschil

Er zijn maar 2 zaken die het verschil maken tussen video’s die wel of niet werken. En dat is wat je VOOR en NA het opnemen van een video doet.

Vooraf denken we na over de strategie: hoe bereik je met 1 video, 1 doelgroep om 1 dienst te verkopen? Oftewel: hoe gaan we video als middel inzetten om je doel te bereiken

Tijdens de online strategiesessies vooraf werken we samen aan het creëren en verfijnen van jouw unieke verhaal, zodat je dat met het volste vertrouwen naar buiten gaat brengen. We creëren samen een fantastische high quality video die je continu A-klanten oplevert.

“Video is hét marketing- en communicatiemiddel voor nu en in de toekomst. De vraag is niet langer of je video gaat inzetten, maar HOE je het strategisch in gaat zetten om je doel te bereiken.”Noortje Janmaat

Speciaal voor high end ondernemers

 • Je verkoopt een topkwaliteit product of dienst
 • Je houdt niet van koude acquisitie (maar wil wel je targets halen)
 • Je bent online nog veel te weinig zichtbaar
 • Je klanten zijn lovend over je
 • Je hebt sterke, vernieuwende ideeën over het probleem van je klant (die je met meer nieuwe A-klanten wil delen)
 • Je verlangt ernaar om je marketing en acquisitie op de meest eenvoudige manier te doen (denk aan 1 ochtend in de week)

Ook als je een actieve netwerker bent, dan werkt het heel goed om je offline netwerkactiviteiten te combineren met slimme online acties voor een groter bereik.

Als we gaan samenwerken dan krijg je de videostrategie om jouw inhoudelijke kennis te vertalen naar een wervende video waarmee je echt impact maakt en die er samen met de video testimonials van je allerbeste klanten voor zorgt dat high end klanten zich wekelijks bij jou aandienen voor een strategiegesprek. Daarvoor gaan we het volgende doen.

1. High End Expert Video Retreat

2. High End Video Testimonial Retreat

3. High End Event Retreat

YouTube is het enige platform dat jouw content evergreen promoot bij jouw doelgroep (en je er zelfs voor betaalt als je het goed doet).Noortje Janmaat

Ik heb jaren geleden video’s gemaakt die dagelijks gevonden en bekeken worden. In zowel Google, als YouTube. Het maakt dat potentiële klanten (en journalisten) zelf contact met me zoeken, zie hieronder. Ze hebben me al gezien en weten wat ik doe. Ik hoef er niet voor te adverteren of dagelijks te posten op social media.

Ik zal je precies laten zien hoe je je video’s bovenaan Google en YouTube gaat krijgen voor meer kijkers, meer abonnees én meer business.

4. High End YouTube Video Retreat

High end ondernemen

Post-productie

“Trek gekwalificeerde leads aan met authentieke video’s en overtuigende video testimonials. Deze vernieuwende manier van marketing levert hogere kwaliteit verkoopgesprekken op en verkort je verkoopproces.”Noortje Janmaat

Naast een bijzondere ervaring krijg je van je High End Testimonial Retreat hoogwaardige video’s ook foto’s in hoge en lage resolutie, zodat je die zowel voor online als offline toepassingen (denk aan drukwerk) kunt gebruiken. We brengen niet alleen jou, maar ook je tevreden klanten in beeld.

Tip: geef de portretfoto’s cadeau aan je klanten, zodat zij de foto’s zelf kunnen gebruiken op bijvoorbeeld LinkedIn. Vinden ze leuk.

“Je krijgt video’s waarmee je voorop gaat lopen, zodat je gezien wordt als dé autoriteit in jouw markt. De video’s kun je jarenlang blijven gebruiken om nieuwe leads te genereren.”Noortje JanmaatOver Noortje Janmaat

Noortje Janmaat is high end video marketing strateeg. Zij begeleidt ervaren ondernemers en bedrijven in het hogere segment om de allerbeste leads te krijgen met high quality video.

Veel van haar klanten hebben een vooraanstaande positie. Het is voor hen belangrijk om in gesprek te komen met potentiële klanten van hun niveau. Zonder dat ze zelf veel marketing hoeven te doen of de hele dag op social media hoeven te zitten.

Met de meest eenvoudige marketingstrategie maken haar klanten meer impact, krijgen ze volautomatisch gesprekken in hun agenda en verkorten ze hun verkoopproces. Klanten kunnen al in 1 gesprek ja zeggen tegen hun waardevolle aanbod.

“Dankzij Noortje heb ik al honderdduizenden euro’s extra omzet gemaakt.”

Bekijk hier meer testimonials.

Achter de schermen bij Nyenrode

Het is logisch dat ik zelf super enthousiast ben over mijn methode, maar neem het niet alleen van mij aan…

Dit zijn berichten die klanten mij sturen. Gratis publiciteit

Wie goed zichtbaar is, wordt opgemerkt.

Zo kan het ook voor jou werken: dat je benaderd wordt door journalisten en je in de media verschijnt.Bonus

Gratis e-book

Je krijgt de tweede druk van mijn boek Experttips over verdienen met video. Je leest gastinterviews met bestsellerauteur Jos Burgers en televisiepresentator Jan de Hoop.

Video animatie

Je krijgt professionele video animaties van je logo in diverse formaten. Klik op de button om video animaties van mijn 🌟 klanten 🌟 te zien.

Toegang tot Videosucces.nl

Je leert eenvoudige strategieën om via je website en andere kanalen (denk aan LinkedIn) in contact te komen met nieuwe klanten (die jou al gezien hebben door je video en weten wat je doet en waar je voor staat). 

Je krijgt hiervoor onbeperkt toegang tot de Online Academy videosucces.nl met instructievideo’s, templates en voorbeeldscripts. Je volgt alles nog eens op je gemak, in je eigen tempo, wanneer het jou (of jouw assistent) past. Toegang omvat onder andere de online cursussen:

 • Bovenaan Google en YouTube (waarde 297 euro)
 • Leads Krijgen met LinkedIn Video (waarde 297 euro)
 • Werven met Webinars (waarde 297 euro)
 • Klanten Krijgen met Overtuigende Video Testimonials (297 euro)
 • en meer.Wat dit traject je oplevert

 • Krijg de beste naam in jouw markt en blijf ’top of mind’
 • Loop voorop met hoogwaardige videomarketing
 • Genereer gekwalificeerde leads van jouw niveau
 • Voer alleen gesprekken met mensen die al ‘verkocht’ zijn op jou en je dienst
 • Krijg betere klanten in minder gesprekken

Samen aan de slag

Het lijkt me fantastisch om je te helpen om jou en jouw tevreden klanten in beeld te brengen bij potentiële klanten die jou nu nog niet kennen, maar die jouw begeleiding heel goed kunnen gebruiken. 

P.S. We kunnen erover bellen als je het prettig vindt. Plan hier een afspraak in mijn online agenda. Dan bespreken we samen of dit traject passend is voor jou.