Voorstel Projectbureau Westergouwe

Projectbureau Westergouwe
T.a.v. Chantal Mudde
Provincialeweg 10
Gouda

Offertedatum: 8 september 2023
Vervaldatum: 8 november 2023

Hoi Chantal,

Allereerst, dankjewel dat je me hebt ontvangen op het projectbureau. Leuk om te merken dat je zo enthousiast bent over het idee van video testimonials. Het geeft heel veel vertrouwen en inspiratie om bewoners te laten vertellen waarom ze voor Westergouwe hebben gekozen. En hoe het bevalt om er te wonen. 

Het lijkt me fantastisch om er samen voor te zorgen dat meer mensen bekend raken met Westergouwe als woonwijk. Hieronder lees en zie je meer over mijn werkwijze en welk voorstel ik je voor 2023 en 2024 wil doen. 

“Video is het marketing- en communicatiemiddel voor nu en in de toekomst. De vraag is niet langer of je video gaat inzetten, maar HOE je het in gaat zetten om je doel te bereiken.”Noortje JanmaatHet verschil

Er zijn maar 2 zaken die het verschil maken tussen video’s die wel of niet werken. En dat is wat je VOOR en NA het opnemen van een video doet.

Vooraf denken we na over de strategie, oftewel: wat wil je bereiken? En hoe gaan we video als middel inzetten om je doel te bereiken. 

Tijdens een voorbereidende online sessie brengen we in kaart welke video’s in elke fase van de klantreis horen, zodat je nieuwe bewoners stap voor stap meeneemt en nog enthousiaster maakt om zich aan te melden voor de Westergouwe nieuwsbrief. En in het beste geval een volgende stap laat zetten door een afspraak te maken, bijvoorbeeld voor financieel advies of een bezichtiging.  

De opnames

 • Je benadert zelf de bewoners voor het interview.
 • Voorafgaand aan de opnamedag hebben we 1 voorbereidende sessie via Zoom om de case te bespreken.
 • Tijdens 1 dagdeel van 4 uur maken we video-opnames op een vooraf bepaalde locatie. 
 • We maken video-opnames van 09:00 uur – 13:00 uur of van 13:00 – 17:00 uur.
 • In het bijzijn van een visagist, een portretfotograaf en een drone professional brengen we bewoners op hun best en mooist in beeld, zodat de video testimonials klasse uitstralen en een goed beeld geven van de wijk.

Post-productie

Na de video-opnames volgt de fase van post-productie. In deze fase verwerken wij al het beeldmateriaal dat we hebben opgenomen.

We begrijpen dat je het resultaat wil zien, voordat je video op internet wordt gepubliceerd. Daarom krijg je binnen 3 weken na de video-opnames toegang tot een eerste volledige edit van de video via Westergouwe’s eigen unieke pagina op videosucces.nl.

 • Er volgt 1 feedbackronde na oplevering van een eerste volledige edit 3 weken na de video-opnames. Één persoon geeft op één moment alle opmerkingen en de gewenste wijzigingen door via de Vimeo reviewpagina van de video, zodat er een eindresultaat volgt waar je helemaal achter staat.
 • Nieuwe feedback of nieuwe, aanvullende wensen na de eerste feedbackronde zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Oplevering

 • Je krijgt een video testimonial van 5 tot 10 minuten kijktijd, inclusief b-roll, rechtenvrije muziek en ondertiteling als .srt-bestand.
 • Je krijgt van de video testimonial een video snippet in verticaal formaat (voor Instagram) en vierkant formaat (voor Facebook/LinkedIn) van 30 tot 60 seconden, inclusief B-roll, rechtenvrije muziek, gemonteerde ondertiteling en video animatie.
 • Je krijgt een thumbnail in JPG.-formaat van de video testimonial, zodat het eerste beeld van de video volledig in lijn is met je huisstijl en belangrijker: die kijkers uitnodigt om de video te gaan bekijken. 
 • Je krijgt van de video testimonial een MP3-bestand, zodat je het interview ook als podcast kunt delen.
 • Je krijgt van de video testimonial een letterlijke transcriptie in een Word-document, zodat je de interviews ook als artikel op je website, in je nieuwsbrief of in een tijdschrift kunt delen.
 • Je krijgt alle bruikbare b-roll in kleur opgeleverd, zodat je dit materiaal vrij kunt gebruiken.
 • Je krijgt portretfoto’s en foto’s met de geïnterviewde personen in hoge en lage resolutie, zodat je die zowel voor online als offline toepassingen kunt gebruiken.
 • Alle video’s, MP3-bestanden, transcripties, srt-ondertitelingsbestanden en thumbnails worden beschikbaar gemaakt via jouw eigen unieke pagina op videosucces.nl, zodat je er met heel het team bij kunt. 

Voorstel WestergouweOver Noortje Janmaat

Noortje Janmaat is video marketing strateeg. Zij begeleidt ervaren ondernemers in het hogere segment om de allerbeste leads te krijgen met 1 high quality video.

Veel van haar klanten hebben een vooraanstaande positie. Het is voor hen belangrijk om in gesprek te komen met potentiële klanten van hun niveau. Zonder dat ze zelf veel marketing hoeven te doen of de hele dag op social media hoeven te zitten.

Met de meest eenvoudige marketingstrategie maken haar klanten meer impact, krijgen ze volautomatisch gesprekken in hun agenda en verkorten ze hun verkoopproces. Klanten kunnen al in 1 gesprek ja zeggen tegen hun waardevolle aanbod. “Dankzij Noortje heb ik al honderdduizenden euro’s extra omzet gemaakt.”

Bekijk hier meer testimonials.

Het is logisch dat ik zelf super enthousiast ben over Verdienen met VIDEO. Maar, neem het niet van mij aan…

Dit zijn berichten die klanten mij sturen. Gratis publiciteit

Wie zichtbaar is, wordt opgemerkt.Bonus

Gratis e-book

Je krijgt de tweede druk van mijn boek Experttips over verdienen met video. Je leest gastinterviews met bestsellerauteur Jos Burgers en televisiepresentator Jan de Hoop.

Video animatie t.w.v. 247 euro

Je krijgt een professionele video animatie van je logo. Klik op de button om video animaties van mijn 🌟 klanten 🌟 te zien.

Toegang tot Videosucces.nl

Je krijgt onbeperkt toegang tot de Online Academy videosucces.nl met instructievideo’s, templates en voorbeeldscripts. Je volgt alles nog eens op je gemak, in je eigen tempo, wanneer het jou past. Toegang omvat onder andere de online cursussen:

 • Bovenaan Google en YouTube (waarde 297 euro)
 • Leads Krijgen met LinkedIn Video (waarde 297 euro)
 • Werven met Webinars (waarde 297 euro)
 • Klanten Krijgen met Overtuigende Video Testimonials (297 euro)

Tot slot…

Dit voorstel is 2 maanden geldig nadat je dit hebt ontvangen. Wil je na deze periode tóch nog akkoord gaan? Neem dan eerst even contact op of er details zijn veranderd. Na een schriftelijk akkoord op dit voorstel zullen wij van start gaan met het project. 

Op dit voorstel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Staan er in deze offerte zaken anders beschreven dan in onze algemene voorwaarden? Dan is deze offerte leidend. De laatste versie van de algemene voorwaarden vind je hier: https://verdienenmetvideo.nl/algemene-voorwaarden/

Verdienen met VIDEO
Noortje Janmaat
Van ’t Hofflaan 23
2105 RK Heemstede
06-15086886
noortje@verdienenmetvideo.nl

KvK: 34.29.52.77
Btw-nummer: NL002081743B33

Gaan we samen aan de slag?

Het lijkt me fantastisch om je te helpen om Westergouwe in beeld te brengen bij potentiële bewoners van de nieuwe wijk. Mijn team en ik staan alvast klaar om te starten.