Verdienen met YouTube Video's

De Voordelen van Video 

 • Feit: Video werkt op internet. Dat is waarom slimme ondernemers video’s maken. Ze delen hun allerbeste kennis. En ze krijgen de aandacht die ze verdienen.
 • Video’s zijn zo krachtig, omdat je er meer mee opvalt (zelf als je concurrenten precies hetzelfde aanbieden als jij). 
 • Waarom kun je meer verdienen met de juiste video’s? Omdat je gezien wordt als dé expert in jouw vakgebied en je betere prijzen kunt vragen. Maar pas op… 
 • Let op: maak geen video’s die NIETS doen voor de groei van je bedrijf.  

Maak kennis met...

Verdienen met YouTube video's

Hoe je op pagina #1 van YouTube verschijnt voor meer kijkers, meer abonnees en meer nieuwe klanten

Ontdek de exacte stappen die ervoor nodig zijn om jouw video’s op pagina #1 van YouTube en Google te krijgen krijgen 

(Het leuke is: het werkt… ook als het nog helemaal nieuw voor je is!) 

Verdienen met YouTube Video’s is een super praktische training met maar 1 doel: Jou laten zien hoe je video’s maakt die gezien worden door de juiste mensen die geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt.  

Ik geloof dat Verdienen met YouTube Video's perfect is: 

 • Als je een bedrijf hebt met klanten die online zijn. Verdienen met YouTube Video’s helpt je om met ze in contact te komen.
 • Als je online producten verkoopt. E-books? Online training? Membership site? Verdienen met YouTube Video’s helpt je erbij. 
 • Als je je kennis en diensten verkoopt. Coaching? Webdesign? Logo ontwerp? Of iets anders wat je op freelance basis doet? Verdienen met YouTube Video’s helpt je erbij.  
 • Als je producten verkoopt via je webshop. Verdienen met YouTube Video’s helpt je erbij.


Wat zit er in Verdienen met YouTube Video's? 

Ik zal je in detail vertellen wat je precies gaat krijgen in Verdienen met YouTube Video's 

Startmodule 

Succesvol starten met YouTube 

 • Waarom, wanneer en hoe je video op de juiste manier toepast (plus: ik deel de Vier Vee Formule die élk bedrijf nodig heeft).
 • Je ontdekt waarom de meeste ondernemers worstelen met video (en hoe jij niet in hun voetsporen treedt).
 • Ontdek het simpele 6-stappenplan om je YouTube Video te maken (zodat je zeker weet dat elke video die je maakt zorgt voor groei van je bedrijf).

Module 1 

Je YouTube-video Actieplan

 • Video-ideeën: je krijgt ideeën om de juiste video’s te maken en de precieze strategie die ik gebruik om goede onderwerpen te ontdekken die jouw ideale kijkers willen zien.  
 • Zoekwoorden: je krijgt een stappenplan om de juiste zoekwoorden te gebruiken. Ik laat je zien hoe je SEO (zoekmachineoptimalisatie) toepast voor jouw video’s, zodat jouw video’s op #1 van YouTube en Google schitteren en je dagelijks verkeer naar je website of landingspagina’s krijgt. Gratis en voor niets.  

Module 2 

Je video's Opnemen en Monteren

 • Script schrijven: je leert de onmisbare basisbeginselen van het schrijven van een ijzersterk script (en je krijgt mijn voorbeeldscripts die je copy-paste gebruikt voor jouw eigen video’s).  
 • Echt waar: het kan in minder dan 5 minuten. Ik laat je stap voor stap zien hoe je je YouTube video’s monteert, zodat je tijd overhoudt voor je klanten (je bent tenslotte ondernemer en geen filmmaker, vlogger of editor).  

Module 3

Optimaliseren voor Meer Kijkers 

 • Hoe je simpelweg meer kijkers krijgt voor je video’s: ik deel álle geheime stappen, tips, tricks en tactieken die ik toepas en die ervoor zorgen dat jouw video’s gezien worden door de juiste kijkers en op pagina #1 van de zoekmachines verschijnen.  
 • Video Ranking: je leert hoe je de juiste videotitels schrijft, omschrijvingen maakt, de juiste tags toepast, Tip-Top Thumbnails maakt, ondertitelingen maakt en veel meer.  

Module 4 

Van YouTube naar je Lijst  

 • E-mailmarketing: hoe je je lijst laat groeien met je YouTube-video’s en hoe je anderzijds het aantal abonnees op je YouTube-kanaal laat groeien met je Lijst. 
 • E-mailmarketing: hoe je meer kijkers krijgt door je video (op de juiste manier) te verspreiden via je lijst en hoe jouw nieuwsbrief beter opvalt in een overvolle inbox.
 • Social media: hoe je andere social media kanalen inzet om meer kijkers voor je video’s te krijgen. Ik laat je voor elk netwerk (Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram) zien hoe je je YouTube-video het beste promoot voor meer kijkers. 
 • Hergebruiken: ik laat je ook zien hoe je je Facebook Live video's slim hergebruikt op YouTube en andere kanalen.  

Bonussen ter waarde van 700 euro 

Bonus ter waarde van 200 euro

Klanten Krijgen met E-mailmarketing 

Ik heb een bonus voor je gemaakt waarin je leert om je gratis weggever én de perfecte opt-in pagina te maken, zodat je van je YouTube-kijkers trouwe volgers maakt (door nog meer waardevolle informatie te delen) en uiteindelijk goed betalende klanten. En je leert 3 opvallende manieren waarmee je meer kijkers voor je video krijgt (het is eenvoudiger dan je denkt). 

Bonus ter waarde van 200 euro

Geanimeerde Intro & Outro Maken 

Ik heb een extra bonus voor je gemaakt die NIET te koop is, maar die van enorme waarde is én onmisbaar voor jouw YouTube Video's. Leer hoe je een herkenbare Intro & Outro voor je video’s maakt, die precies uitstralen wie jij als ondernemer bent, voor wie jij er bent én waarmee je het monteren van je video ook nog eens extreem versimpelt.  

Het monteren van je video's hoeft hiermee maar 5 minuten van je tijd te kosten. #lekkerpraktisch

Bonus ter waarde van 300 euro

IJzersterke Testimonials

Wil jij graag advies krijgen voordat je iets koopt? Ja toch? Zo is het ook voor jouw toekomstige klant. Die wil ook graag weten of hij of zij de juiste keuze maakt om iets bij jou aan te schaffen. Je kunt ze natuurlijk zelf overtuigen… Maar veel sterker is het om jouw tevreden klanten aan het woord te laten en te laten zien dat anderen eerder de keuze maakten voor jouw programma of dienst. 

In deze bonus ontdek je wat ervoor nodig is om zelf een ijzersterke testimonial te maken (bijvoorbeeld wat je juist WEL vraagt en juist beter niet vraagt aan je klant).

Met als resultaat

 • Je bereikt een #1 positie in Google en YouTube 
 • Je vergroot je vindbaarheid en zichtbaarheid op internet 
 • Je video’s werken 24/7 voor de groei van jouw bedrijf
 • Je krijgt meer potentiële klanten op je mailinglijst
 • Je inkomen verhoogt door het hefboomeffect die jouw video's hebben


Maar let op: dit is een proces waar je stap voor stap aan werkt. Dag in, dag uit. Het is eenvoudig, maar niet gemakkelijk...

Video Marketing Strateeg

Over Noortje Janmaat

Als Video Marketing Strateeg helpt Noortje Janmaat ervaren ondernemers, zoals consultants, coaches en trainers, hoe ze de juiste klanten krijgen en meer gaan verdienen. Ze helpt deze ondernemers met het bepalen van hun videostrategie, het maken van hoogwaardige marketingvideo's en een eenvoudige video marketing funnel. 

Met haar eerste online bedrijf 'door Noor' begon ze met het verspreiden van marketingvideo's en bereikte daar geweldige resultaten mee: #1 posities in Google en YouTube, dagelijks nieuwe klanten en bestellingen. En als klap op de vuurpijl een opdracht van 24.000 euro omzet. 

Noortje Janmaat is auteur van het boek Experttips over Verdienen met video (2e druk - mei 2018). 

Verscheen in & op:

Verdienen met video op nieuws.nl
Verdienen met video in Het Ondernemersbelang
Verdienen met video op Sprout
Verdienen met VIDEO vermeld op Frankwatching
AmsterdamFm Master You Radio
Noortje Janmaat van Verdienen met VIDEO op MyEverlane.com

Waarom Experts met Noortje werken

Laura Babeliowsky Bouw een Bloeiend Bedrijf

"Noortje heeft heel veel ideeën over wat ik met video kan doen. Ze denkt echt strategisch met mij mee. Mijn lanceringen zijn veel effectiever geworden." 

Laura Babeliowsky 

Linda Graanoogst Met Gemak in het Nieuws

"Noortje Janmaat is een toponderneemster en vakvrouw die ondernemers precies weet uit te leggen waarom je video in kunt zetten voor je bedrijf. Ze heeft mij niet alleen ideeën en stappenplannen aangereikt om video’s te maken, maar ook tot in detail uitgelegd wat ervoor nodig is om te gaan verdíenen met video’s."  

Linda Graanoogst 

Werner Janssen over Noortje Janmaat

"Door haar tips over Youtube consequent op te volgen, krijg ik regelmatig nieuwe abonnees voor mijn Youtube-kanaal. Vaak worden die later klant."  

Werner Janssen 

Waarom je YouTube niet langer kunt negeren 

 • YouTube heeft meer dan een miljard gebruikers. Dat is bijna een derde van álle mensen die internet gebruiken.
 • YouTube is 1 van 3 grootste websites ter wereld en is in handen van Google. 
 • Een video ranken voor de juiste zoekwoorden is veel gemakkelijker dan het ranken van een webpagina.
 • Wanneer jouw YouTube Video op #1 van Google staat, dan val je meer op dan de andere (standaard) zoekresultaten. 
 • In 2019 zal 80% van al het internetverkeer uit video's bestaan.
Verdienen met YouTube Videos zoekresultaat Google

Beoordeel het zelf: een video op pagina #1 van Google valt meer op dan en standaard zoekresultaat.

Je hebt vast vragen...

Wat is de Online training Verdienen met YouTube-video's precies?  

De Online training Verdienen met YouTube-video's is een volledige online training die je in je eigen tijd en op je eigen tempo volgt. 

Je krijgt toegang tot een besloten online omgeving waar je instructievideo's, checklists, voorbeeldscripts en opdrachten vindt. Je ontdekt het complete systeem: van filmen tot monteren, de must-have apps en handige gadgets die je erbij nodig hebt. En alle informatie is heel begrijpelijk uitgelegd: je hoeft niet technisch te zijn om het onder de knie te krijgen.  

Je krijgt onbeperkt toegang tot de online omgeving en je kunt erbij vanaf elk apparaat: je PC, tablet of smartphone.  

Gaat de prijs omhoog?

Jij meldt je aan op het prijsniveau dat nu geldt. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Je krijgt een factuur en de investering die je doet, kun je natuurlijk verrekenen bij de Belastingdienst. 

Stel jezelf de vraag: wat is het je waard om straks video’s op YouTube te hebben staan die 24/7 voor de groei van je bedrijf werken (ook als jij niet aan het werk bent).

Het klinkt goed Noortje, maar ik heb toch zo mijn twijfels of ik hieraan moet beginnen.

Ik ken dat ongemakkelijke gevoel, voordat je investeert in een online training. Dat je gedachten hebt als: Zou het echt goed zijn? Wat krijg ik dan allemaal? Zal ik het wel of niet doen? Ik snap het: je wilt gewoon zeker weten dat je de juiste keuze maakt. 

Het is heel eenvoudig: of het voor jou gaat werken, dat heb je voor het grootste gedeelte zelf in de hand. Ik ga je tijdens de Online training alles geven, maar als jij niet gaat implementeren, dan gaat het niet werken. Simpel zat. 

Kom jij in actie en ga je implementeren wat je leert? Dan komen de resultaten vanzelf en daar help ik je graag bij. 

Werk je tijdens deze Online training ook 1-op-1 met mij?

Nee, alleen mijn VIP-klanten geef ik mijn meest intensieve en persoonlijke aandacht en daar hangt een heel ander prijskaartje aan, dan de aantrekkelijke investering voor deze Online training. 

Wil jij ook mijn persoonlijke begeleiding? Voel je vrij om contact met me op te nemen, dan onderzoeken we samen of en op welke manier we kunnen werken om jou tot de beste resultaten te laten komen. 

Ja, ik wil meedoen, hoe meld ik me aan?

Hartstikke leuk (én slim)! Er is geen beter moment om video's te gaan maken en er meer mee te gaan verdienen dan DIT moment. 

Maak je beste keuze en betaal in 1 keer 497 euro voor Verdienen met YouTube Video's of kies voor 3 maandelijkse betalingen van 197 euro. Klik op de button op deze pagina om veilig te betalen via iDEAL of MrCash (als je uit België komt). Je krijgt dan direct toegang tot de besloten online omgeving, dus je kunt gelijk aan de slag.

Hoe lang hou ik toegang tot de online training? 

Dat is simpel: voor altijd. 

Dit is versie 3 van de online training. Wat betekent dat de training nog niet helemaal compleet is. Dat klinkt misschien een beetje raar. Maar er kleeft juist een groot voordeel aan voor jou. Ik ga deze training nog verder uitbreiden in 2018 en 2019 enzovoorts. En jij krijgt toegang tot alle updates. Laatste update: 16 augustus 2018 15 oktober 2018 (onder andere met een instructievideo waarin je ziet hoe je een vierkante video maakt met zo'n handig tijdverloopbalkje voor op social media). 

Alles wat ik creëer is altijd werk in uitvoering. Het kan nooit af zijn (net zoals je website nooit af kan zijn). Ik ga geen eerste, tweede, derde versie neerzetten en er dan vervolgens niet meer naar omkijken. Dat is niet zoals ik werk. Ik update mijn trainingen altijd en Verdienen met YouTube Video’s is daarbij dus geen uitzondering.

Hoeveel tijd kost het volgen van deze training? 

Ik geef jou het exacte overzicht, de structuur en het stappenplan dat je nodig hebt om jouw briljante idee om te zetten naar een succesvolle videostrategie (en alles wat daar tussenin zit).

Daarom zit er meer dan 6 uur aan videolessen in deze online training. Om de beste resultaten te behalen zou ik zeker 2 uur per week besteden aan het volgen en implementeren van deze training (het is zo simpel als: doe dit, doe dat). 

NB. Een belangrijker vraag om jezelf te stellen is: hoeveel tijd ben je bereid vrij te maken om dit stappenplan werkend te krijgen voor jouw bedrijf? Succes komt alleen door het consequent (op)volgen van mijn stappenplan.

Werkt video wel als ik een...?  

Als je een coach of consultant bent, dan is Verdienen met YouTube Video's perfect voor jou.  

Voorbeelden van ondernemers die al hebben deelgenomen aan deze training zijn: journalist, marketingcommunicatie-adviseur, social media expert, businesscoach, kunstenaar, spreekcoach, tekstschrijver, voedingsdeskundige, dirigent, werkzoekende (die binnen 2,5 week een nieuwe baan had), illustrator (die na 3 video's al een illustratie verkocht), virtueel assistenten, webshops, maar ook bedrijven in het MKB.  

Als je mensen helpt met het oplossen van een probleem of het voltooien van een opdracht, dan kan deze training je helpen om meer mensen te krijgen voor je product of dienst.  

Ik heb een andere vraag, Noortje?

Heb je een andere vraag die hier niet tussen staat? Wil je bijvoorbeeld eerst een rondleiding krijgen, zodat je een goed beeld krijgt van wat er allemaal in de training zit? Stuur me gerust een mail: noortje@verdienenmetvideo.nl. Ik doe mijn best om je vraag spoedig te beantwoorden. 

Trouwens, als je een Vraag hebt... dan heb je maar 1 Mailtje nodig voor Antwoord 

Wanneer je je aanmeldt voor Verdienen met YouTube Video's, dan krijg je 1 jaar support per mail. 

Dus, stel je voor dat je een specifieke vraag hebt, zoals Barbara:

Verdienen met YouTube Video's Support

Dan krijg je een antwoord zo specifiek als je hieronder ziet:

Verdienen met YouTube Video's Support

Uiteraard, kun je elke vraag stellen die je hebt over Verdienen met YouTube Video's. Ik laat het je gewoon even zien, als voorbeeld. 

Maak je beste keuze

3 maandelijkse betalingen van

197 euro

Bij deelname aan de online training betaal je direct 197 euro exclusief BTW via automatische incasso. Daarna volgen 2 maandelijkse termijnen van € 197 exclusief BTW via automatische incasso.

1 voordelige betaling van

497 euro

Bij deelname aan de online training betaal je direct 497 euro exclusief BTW via iDEAL of Mr Cash (als je uit België komt). 

 • Toegang tot een online omgeving waar je alle instructievideo's, checklists en opdrachten in PDF terugvindt.
 • 2e druk van E-book Experttips over verdienen met video (ter waarde van 12,50)
 • BONUS: Klanten Krijgen met E-mailmarketing (ter waarde van 200 euro).
 • EXTRA BONUS: Geanimeerde Intro & Outro Maken (ter waarde van 200 euro).
 • NÓG EEN EXTRA BONUS: IJzersterke Testimonials (ter waarde van 300 euro).

Direct toegang - 3 termijnen van 197 euro 

 • Toegang tot een online omgeving waar je alle instructievideo's, checklists en opdrachten in PDF terugvindt.
 • 2e druk van E-book Experttips over verdienen met video (ter waarde van 12,50)
 • BONUS: Klanten Krijgen met E-mailmarketing (ter waarde van 200 euro).
 • EXTRA BONUS: Geanimeerde Intro & Outro Maken (ter waarde van 200 euro).
 • NÓG EEN EXTRA BONUS: IJzersterke Testimonials (ter waarde van 300 euro).
Veilig betalen bij Verdienen met VIDEO

Belangrijk: als je eerder hebt geinvesteerd in een online training van Verdienen met VIDEO, gebruik dan bij voorkeur het e-mailadres dat je voor je huidige account gebruikt. 

NB. Als je kiest voor betaling in termijnen dan ben je verplicht om alle 3 betalingen te voldoen.


De Online training Verdienen met YouTube Video's is een volledig digitale training die je online volgt. Bij je investering krijg je volledige en levenslange toegang tot de online omgeving en al het materiaal (dus ook toekomstige updates - laatste update was 16 augustus 2018 15 oktober 2018). 

Heb je hulp nodig bij je bestelling? Aarzel niet om me te bellen op 06 - 15 08 68 86. 

Trouwens, je hebt niets te verliezen 

Bedenk: je hebt niets te verliezen. Op al mijn programma’s zit een 100% tevredenheidsgarantie die elke euro waard is.  

Fijn om te weten, toch?  

Als je na 30 dagen niet gelukkig bent, stuur gewoon een mailtje naar noortje@verdienenmetvideo.nl, laat zien wat je gedaan hebt en ik stort het volledige bedrag terug. 

Geen punt. 

Ik wil geen ongelukkige klanten. 

Ik bied jou deze garantie, omdat ik jou vertrouw én mijn training die zich heeft bewezen in de praktijk. Dus, doe er je voordeel mee. 

Ik weet dat ook jij die #1 positie op Google en YouTube kunt krijgen en dat je je investering snel terugverdient als je alles gaat implementeren. Ik heb al veel ondernemers en bedrijven in binnen- en buitenland geholpen en ik weet dat deze methode werkt.

3 maandelijkse betalingen van

197 euro

Bij deelname aan de online training betaal je direct 197 euro exclusief BTW via automatische incasso. Daarna volgen 2 maandelijkse termijnen van € 197 exclusief BTW via automatische incasso.

1 voordelige betaling van

497 euro

Bij deelname aan de online training betaal je direct 497 euro exclusief BTW via iDEAL of Mr Cash (als je uit België komt). 

Direct toegang - 3 termijnen van 197 euro 

Direct toegang - éénmalig 497 euro 

Veilig betalen bij Verdienen met VIDEO

Wat klanten over de training zeggen: 

"Ook ben ik heel blij met jouw training, Noortje. Deze zit goed in elkaar." Gerda W. - Coach

"Je kunt een bedrijfsfilm laten maken. Dat kost je dan een paar duizend euro, maar het levert je gewoon niets op. Ik ben nu echt een drempel over, ik vind het niet meer eng. Deze training heeft heel veel stress weggehaald. De scripts helpen, om ideeën op te doen. Echt in praktische zin heb ik er heel veel aan gehad."  

Linda van Z. - Kindercoach

“Je bent heel duidelijk en beknopt, Noortje. Zalig. Daar houd ik van. Hiervoor een business training gedaan, dus veel herkenbaar. Maar de eenvoud en de beknoptheid waar jij dit tot nu toe hebt gemaakt, is echt een verademing. Dankjewel hiervoor. Ik ben blij dat ik begonnen ben en voor jou heb gekozen.” Ellen L. – Coach

Jan Wind over Verdienen met VIDEO

"Verdienen met YouTube Video's vond ik een harstikke goede cursus, een van de weinige zo niet de enige die alle terreinen beslaat. Wat ik heel erg prettig vind is dat er overal PDF's bij zitten. En de bonussen zijn prettige aanvullingen om nieuwe kennis te vergaren. Ik ben in staat geweest om mijn product goed te verkopen en goede video's te maken en daar gaat het me om."

Jan Wind - Videomaker bij Laat je Kennen

© 2014 - 2018 (Ja, ik heb dit bedrijf al 4,5 jaar) | Verdienen met VIDEO Hoe ik met je gegevens omga lees je in de Privacy Verklaring en de Cookie verklaring Deze gratis training is met ♥️ en veel zorg gemaakt door Noortje Janmaat (net als de tweede druk van dit boek) Alle rechten voorbehouden