Jij wilt gevonden worden.

Een van de allerbeste manieren is om hiervoor YouTube video’s te gebruiken.

Video’s delen op YouTube is heel erg slim, omdat je video’s op pagina #1 van Google én YouTube verschijnt. Als je het goed doet.

Veel ondernemers denken dat YouTube alleen voor vloggers is of dat het pas werkt als je een groot YouTube-kanaal hebt.

Het gevolg is dat ze kansen laten liggen, omdat ze niet weten hoe ze YouTube op de juiste manier kunnen inzetten. Hierdoor stagneert hun bedrijf en worden ze ingehaald door collega-ondernemers die YouTube wel op de juiste manier inzetten.

Dit hoeft helemaal niet zo te zijn.

Als je weet hoe je je video op YouTube deelt, dan heb je daar vandaag profijt van. Maar ook morgen, over een week, over jaren. En zelfs met een klein YouTube-kanaal – of als je niet consistent video’s post – kun je al nieuwe klanten krijgen.  

Ik heb video’s die ik jaren geleden op YouTube heb gezet. Ze leveren mij nog dagelijks nieuwe leads op die klant kunnen worden. Gewoon organisch. Zonder ook maar 1 euro uit te geven aan advertenties.  

Ben jij ondernemer? En wil je YouTube video op de allerbeste manier inzetten om in contact te komen met nieuwe leads voor wie jouw diensten interessant zijn? 

Dan is de Online Implementatiedag ‘Bovenaan in Google en YouTube’ voor jou. 

Bovenaan in Google en YouTube

Ik heb jaren geleden een video gemaakt die dagelijks gevonden en bekeken wordt. In zowel Google, als YouTube. Het maakt dat potentiële klanten zelf contact met me zoeken. Ze hebben me al gezien en weten wat ik doe. Ik hoef er niet voor te adverteren of dagelijks te posten op social media. 

YouTube is het enige platform dat jouw content evergreen promoot bij jouw doelgroep (en je er zelfs voor betaalt). Het is als het beheren van vastgoed, maar dan online.Noortje JanmaatHoi, Ik Ben Noortje Janmaat,

Met mijn eerste online bedrijf ‘door Noor’ begon ik met het verspreiden van smartphone video’s en bereikte daar geweldige resultaten mee: #1 posities in Google en YouTube, dagelijks nieuwe klanten en bestellingen uit binnen- en buitenland. En als klap op de vuurpijl een opdracht van 24.000 euro omzet. 

Mijn kennis en ervaring over online marketing en sales, positionering en video deel ik nu met jou vanuit mijn tweede bedrijf Verdienen met VIDEO.

Dit is wat je 11 mei gaat leren

Module 1

Waarom de meeste video’s die je online ziet niet werken… en het enige wat je anders moet doen, voordat je ook maar 1 video gaat maken.

Wat je leert

In deze module leer je het eenvoudige 6-stappenplan om YouTube video’s te maken die vandaag, morgen, over een half jaar worden gezien door jouw potentiële klanten. Werkt zolang als je wilt (YouTube video is een langetermijnstrategie).

Module 2: YouTube Video Actieplan

Geen idee waar je YouTube video over moet gaan? Ik deel een eenvoudige manier om goede onderwerpen voor je eerst volgende YouTube video te vinden (onderwerpen waar jouw ideale klanten op dit moment naar zoeken in Google en YouTube).

Wat je leert

Ik laat je in deze module zien hoe je video SEO (zoekmachineoptimalisatie) toepast, zodat jouw video’s op #1 van YouTube en Google schitteren en je dagelijks verkeer naar je website, webshop of landingspagina’s krijgt. Gratis en voor niets (dus ook als je zelf vrij bent).

Module 3: Je YouTube video’s Opnemen en Monteren

Je leert de onmisbare basisbeginselen van het schrijven van een ijzersterk YouTube script (en je krijgt 5 voorbeeldscripts die je copy-paste gebruikt voor jouw eigen YouTube video’s).

Wat je leert

Deze module leert je hoe je je YouTube video in minder dan 5 minuten kan monteren. Ik laat je stap voor stap zien hoe je je YouTube video’s monteert, zodat je tijd overhoudt voor je klanten (je bent tenslotte ondernemer en geen filmmaker, vlogger of editor).

Module 4: Optimaliseren (voor Meer Kijkers)

Hoe je meer kijkers krijgt voor je YouTube video’s: ik deel álle geheime stappen, tips, tricks en tactieken die ik toepas en die ervoor zorgen dat jouw video’s gezien worden door potentiële klanten.

Wat je leert

In deze module gaan we dieper in op YouTube Video Ranking. Je leert hoe je de juiste videotitels schrijft, omschrijvingen maakt, de juiste tags toepast, aantrekkelijke thumbnails maakt, ondertiteling toevoegt en veel meer.

Module 5: Afspraken in je Agenda

Leadgeneratie: als je online wil ondernemen, dan heb je een continue stroom van leads nodig die geïnteresseerd is in jouw aanbod.

Wat je leert

Ik laat je strategieën zien hoe je afspraken in je agenda krijgt door je YouTube video’s.

Praktisch

We treffen elkaar via Zoom. Na elk deel instructie krijg je een opdracht. Je kunt je vragen stellen en je voortgang delen met de andere ondernemers die meedoen. We maken er met elkaar een praktische dag van, zodat jij deze met een voldaan gevoel afsluit.

Planning

Deel 1 – 09:00 uur – 10:00 uur /
Deel 2 – 11:00 uur – 12:00 uur /
Deel 3 – 13:00 uur – 14:00 uur /
Deel 4 – 15:00 uur – 16:00 uur

Je leert stap voor stap hoe je je video’s bovenaan Google en YouTube gaat krijgen voor meer kijkers, meer abonnees én meer business.Noortje Janmaat

Dit is voor jou

Je vraagt je misschien af: is dit voor mij? 

 • Je hebt een bedrijf met klanten die ook online zijn. Dit aanbod helpt je om met ze in contact te komen (op de meest eenvoudige manier).
 • Het helpt als je vernieuwende ideeën hebt en fantastische resultaten met je klanten behaalt en je wilt dat de juiste mensen dit horen, maar tot nu toe lukt het je niet voldoende.  
 • Je bent nieuwsgierig, slim, ondernemend en creatief (en gaat implementeren wat je leert).
 • Heb je je eigen podcast? Dan is het heel slim om je podcast ook als video podcast te delen voor een nog groter bereik. Je gaat een breder publiek bereiken via audio én video (zie hieronder).

Uit onderzoek van Morning Consult data is YouTube het meest populaire platform voor het beluisteren van podcasts. En de meeste luisteraars geven de voorkeur aan een podcast met video (in plaats van zonder). Video podcast

Stemacteur Roel Fooij wilde zijn podcast ook als video podcast beschikbaar maken op YouTube. Ik heb hem geleerd hoe hij van zijn podcast tegelijkertijd ook een video podcast maakt. Wat daarvoor nodig is leer je tijdens de Online Implementatiedag.

Kijkje achter de schermen Wat meedoen oplevert

Je leert de strategieën en vaardigheden waarmee je:  

 • #1 posities in Google en YouTube bereikt
 • je vindbaarheid en zichtbaarheid op internet vergroot
 • 24/7 zichtbaar en vindbaar bent met je bedrijf (zolang als het bestaat) 
 • meer potentiële klanten zelf contact met je zoeken 
 • je inkomen verhoogt door het hefboomeffect die jouw YouTube video’s hebben

Het is logisch dat ik zelf super enthousiast ben. Maar, neem het niet van mij aan…

Reacties van klantenGratis publiciteit

Wie zichtbaar is, wordt opgemerkt (ook door journalisten die je willen interviewen voor landelijke kranten).

Je krijgt meerBonus

Gratis e-book

Je krijgt ook de tweede druk van mijn boek Experttips over verdienen met video. Je leest gastinterviews met bestsellerauteur Jos Burgers en televisiepresentator Jan de Hoop.

Video animatie t.w.v. 247 euro gratis

Geef je YouTube-video een professionele uitstraling met een video animatie van je logo. Een video animatie waarmee je het monteren van je video ook nog eens extreem versimpelt. Klik op de button om video animaties van klanten te zien.

Toegang tot Online academy

Je krijgt naderhand toegang tot de online academy met instructievideo’s, templates en voorbeeldscripts. Je krijgt alle kennis die je nodig hebt. Je volgt alles nog eens op je gemak, in je eigen tempo, wanneer het jou past.

Je hebt vast vragen…

Hieronder vind je de tijden. Na elk uur krijg je een opdracht om uit te voeren, zodat je aan het einde van de dag echt geïmplementeerd wat je geleerd hebt.

Deel 1 – 09:00 uur – 10:00 uur  
Deel 2 – 11:00 uur – 12:00 uur 
Deel 3 – 13:00 uur – 14:00 uur
Deel 4 – 15:00 uur – 16:00 uur

Wees gerust. Alles wordt opgenomen en bekijk je later terug in de Online Academy videosucces.nl. De vragen die je hebt kun je naderhand stellen in de besloten groep. 

In ieder geval vier keer een online bijeenkomst van 1 uur waarin je uitleg, inspiratie en een opdracht krijgt. In het opvolgende uur werk je de opdracht uit. Je gaat vast tegen zaken aanlopen en komt met vragen te zitten. Die kun je dan mooi het volgende uur stellen, zodat je weer verder kunt. 

Je deelt je voortgang met de andere deelnemers. Zo maken we er met elkaar een bijzonder productieve dag van, zodat jij deze Implementatiedag met een voldaan gevoel afsluit.

Goede vraag. Je bent zelf je grootste criticus. Dan is het fijn als een professional met een frisse blik naar je video kijkt. Daarom krijg je mijn persoonlijke feedback op 1 video naar keuze die je zelf stuurt.

Ja, daarvoor is de online leeromgeving videosucces.nl waar je onbeperkt toegang tot krijgt. Hier vind je modules, templates, voorbeeldscripts, werkbladen en video’s om je te ondersteunen en inspireren met de kennis en vaardigheden om de beste resultaten te behalen.

Investering


Bovenaan in Google en YouTube


497


 • Online Implementatiedag 23 maart

 • 4 uur live training via Zoom

 • Inclusief toegang tot Online Academy 

 • Video animatie t.w.v. 247 euro gratis

P.S. We kunnen erover bellen als je het prettig vindt. Plan hier een afspraak in mijn online agenda. Dan bespreken we samen of deze Online Implementatiedag passend is voor jou.