Video Transcriptie – Ondertiteling toevoegen aan je LinkedIn video

Dit is de transcriptie van de video Ondertiteling toevoegen aan je LinkedIn video

Als je wil dat je kijkers langer naar jouw video kijken, dan is het toevoegen van ondertiteling een belangrijke succesfactor. In deze video laat ik, Noortje Janmaat, jou zien hoe je ondertiteling toevoegt aan je LinkedIn video. En let even goed op, want er zijn een aantal voorwaarden waaronder dit werkt.

Het toevoegen van ondertiteling aan je LinkedIn video werkt alleen via je computer en NIET via je smartphone. En het werkt vooralsnog alleen als je je taalinstellingen hebt ingesteld op Engels. Dus, als je je taalinstelling op Nederlands hebt staan pas het dan even aan via de instellingen, vervolgens naar de sitevoorkeuren te gaan en hier zet je de taal op Engels.

Oké, hier komt het stappenplan om ondertiteling toe te voegen aan je LinkedIn video.

Klik bovenin de LinkedIn tijdlijn op het video icoon en selecteer de video vanaf je computer. Wacht tot je video is geladen, dus dat je video zichtbaar is in je update, en klik vervolgens op het potlood rechts bovenin de videoplayer. Selecteer het speciale .srt ondertitelingsbestand en klik op Opslaan/Save. Je bent klaar om je video te delen met je netwerk op LinkedIn.

Vraag je je af hoe je aan een .srt ondertitelingsbestand komt? Bekijk mijn artikel op verdienenmetvideo.nl om te zien hoe je zelf een srt bestand maakt.

En even als ondernemers onder elkaar, we weten allebei hoe belangrijk het is om zichtbaar te blijven op internet. En ik begrijp dat het er in jouw situatie niet van komt. Je hebt het druk en geen tijd om je erin te verdiepen. Gelijk heb je. Als jij zo goed mogelijk gebruik wil maken van video, dan nodig ik je van harte uit voor een strategiegesprek met mij. Ik geef je graag vernieuwende ideeën om je bedrijf te laten groeien met video, zonder dat dat je extra tijd kost.

Noor Janmaat
Noor Janmaat is Video Marketing Strateeg en auteur van het boek Experttips over verdienen met video (2e druk). Ze helpt ervaren ondernemers om met hoogwaardige marketingvideo's en overtuigende video testimonials in gesprek te komen met betere leads. Ontdek in deze GRATIS videotraining hoe je je bedrijf enorm laat groeien met videomarketing.