Verdienen met YouTube Video's Speciaal Aanbod

Dit speciale aanbod is tijdelijk en vervalt automatisch

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

De Voordelen van Video 

 • Feit: Video werkt op internet. Dat is waarom slimme ondernemers video’s maken. Ze delen hun allerbeste kennis. En ze krijgen de aandacht die ze verdienen.
 • Video’s zijn zo krachtig, omdat je er meer mee opvalt (zelfs als je concurrenten precies hetzelfde aanbieden als jij). 
 • Waarom kun je meer verdienen met de juiste video’s? Omdat je gezien wordt als dé expert in jouw vakgebied en je betere prijzen kunt vragen. 
 • Maar let op: maak geen video’s die NIETS doen voor de groei van je bedrijf.  

Maak kennis met...

Verdienen met YouTube video's

Hoe je op pagina #1 van YouTube en Google verschijnt voor meer kijkers, meer abonnees en meer nieuwe klanten (het fijne is: het werkt… ook als het nog helemaal nieuw voor je is) 

Verdienen met YouTube Video’s is een super praktische training met maar 1 doel: Jou laten zien hoe je video’s maakt die gezien worden door de juiste mensen die geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt.  

Verdienen met YouTube Video's is perfect: 

 • Als je een bedrijf hebt met klanten die online zijn. Verdienen met YouTube Video’s helpt je om met ze in contact te komen.
 • Als je online producten verkoopt. E-books? Online training? Membership site? Verdienen met YouTube Video’s helpt je erbij. 
 • Als je je kennis en diensten verkoopt. Coaching? Webdesign? Logo ontwerp? Of iets anders wat je op freelance basis doet? Verdienen met YouTube Video’s helpt je erbij.  
 • Als je producten verkoopt via je webshop. Verdienen met YouTube Video’s helpt je erbij.


Wat zit er in Verdienen met YouTube Video's? 

Ik zal je in detail vertellen wat je precies gaat krijgen in Verdienen met YouTube Video's

Startmodule 

Succesvol starten met YouTube 

 • Waarom, wanneer en hoe je video op de juiste manier toepast (plus: ik deel de Vier Vee Formule die élk bedrijf nodig heeft).
 • Je ontdekt waarom de meeste ondernemers worstelen met video (waardoor ze ingehaald worden door collega-ondernemers die wél op de juiste manier zichtbaar zijn).
 • Ontdek het simpele 6-stappenplan om je YouTube Video te maken (zodat je zeker weet dat elke video die je maakt zorgt voor groei van je bedrijf).

Module 1 

Je YouTube-video Actieplan

 • Video-ideeën: je krijgt ideeën om de juiste video’s te maken en de precieze strategie die ik gebruik om goede onderwerpen te ontdekken die jouw ideale kijkers willen zien.  
 • Zoekwoorden: je krijgt een stappenplan om de juiste zoekwoorden te gebruiken. Ik laat je zien hoe je SEO (zoekmachineoptimalisatie) toepast voor jouw video’s, zodat jouw video’s op #1 van YouTube en Google schitteren en je dagelijks verkeer naar je website of landingspagina’s krijgt. Gratis en voor niets (ook als je zelf vrij bent).  

Module 2 

Je video's Opnemen en Monteren

 • Script schrijven: je leert de onmisbare basisbeginselen van het schrijven van een ijzersterk script (en je krijgt mijn voorbeeldscripts die je copy-paste gebruikt voor jouw eigen video’s).  
 • Echt waar: het kan in minder dan 5 minuten. Ik laat je stap voor stap zien hoe je je YouTube video’s monteert, zodat je tijd overhoudt voor je klanten (je bent tenslotte ondernemer en geen filmmaker, vlogger of editor).  

Module 3

Optimaliseren voor Meer Kijkers 

 • Hoe je meer kijkers krijgt voor je video’s: ik deel álle geheime stappen, tips, tricks en tactieken die ik toepas en die ervoor zorgen dat jouw video’s gezien worden door de juiste kijkers en op pagina #1 van de zoekmachines verschijnen.  
 • Video Ranking: je leert hoe je de juiste videotitels schrijft, omschrijvingen maakt, de juiste tags toepast, Tip-Top Thumbnails maakt, ondertitelingen maakt en veel meer.  

Module 4 

Van YouTube naar je Lijst  

 • E-mailmarketing: hoe je je lijst laat groeien met je YouTube-video’s en hoe je anderzijds het aantal abonnees op je YouTube-kanaal laat groeien met je Lijst. 
 • E-mailmarketing: hoe je meer kijkers krijgt door je video (op de juiste manier) te verspreiden via je lijst en hoe jouw nieuwsbrief beter opvalt in een overvolle inbox.
 • Social media: hoe je andere social media kanalen inzet om meer kijkers voor je video’s te krijgen. Ik laat je voor elk netwerk (Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram) zien hoe je je YouTube-video het beste promoot voor meer kijkers. 
 • Hergebruiken: ik laat je ook zien hoe je je Facebook Live video's slim hergebruikt op YouTube en andere kanalen.  

BONUSSEN ter waarde van 900 euro 

Bonus ter waarde van 500 euro

Geloofwaardige Video Testimonials

Wil jij graag advies krijgen voordat je iets koopt? Ja toch? Zo is het ook voor jouw toekomstige klant. Die wil ook graag weten of hij of zij de juiste keuze maakt om te investeren. Je kunt ze natuurlijk zelf overtuigen… Maar veel sterker is het om jouw tevreden klanten aan het woord te laten en te laten zien dat anderen eerder de keuze maakten voor jouw programma of dienst. 

In deze bonus ontdek je wat ervoor nodig is om zelf een ijzersterke testimonial te maken (bijvoorbeeld wat je juist WEL vraagt en wat je juist beter niet vraagt aan je klant).

Bonus ter waarde van 200 euro

Klanten Krijgen met E-mailmarketing  

Ik heb een bonus voor je gemaakt waarin je leert om je gratis weggever én de perfecte opt-in pagina te maken, zodat je van je YouTube-kijkers trouwe volgers maakt (door nog meer waardevolle informatie te delen) en uiteindelijk goed betalende klanten. En je leert 3 opvallende manieren waarmee je meer kijkers voor je video krijgt (het is eenvoudiger dan je denkt). 

Bonus ter waarde van 200 euro

Geanimeerde Intro & Outro Maken

Ik heb een extra bonus voor je gemaakt die NIET te koop is, maar die van enorme waarde is én onmisbaar voor jouw YouTube Video's. Leer hoe je een herkenbare Intro & Outro voor je video’s maakt, die precies uitstralen wie jij als ondernemer bent, voor wie jij er bent én waarmee je het monteren van je video ook nog eens extreem versimpelt.  

Het monteren van je video's hoeft hiermee maar 5 minuten van je tijd te kosten. #lekkerpraktisch

Met als resultaat

 • Je bereikt een #1 positie in Google en YouTube 
 • Je vergroot je vindbaarheid en zichtbaarheid op internet 
 • Je video’s werken 24/7 voor de groei van jouw bedrijf
 • Je krijgt meer potentiële klanten op je mailinglijst
 • Je inkomen verhoogt door het hefboomeffect die jouw video's hebben


Maar let op: dit is een proces waar je stap voor stap aan werkt. Dag in, dag uit. Het is eenvoudig, maar niet gemakkelijk...

Video Marketing Strateeg

Over Noortje Janmaat

Als Video Marketing Strateeg helpt Noortje ervaren ondernemers uit Nederland en België om hoogwaardige leads te krijgen met high quality video's, om beter te kunnen verkopen en meer te verdienen.

Met haar eerste online bedrijf 'door Noor' begon ze met het verspreiden van marketingvideo's en bereikte daar geweldige resultaten mee: #1 posities in Google en YouTube, dagelijks nieuwe klanten en bestellingen. En als klap op de vuurpijl een opdracht van 24.000 euro omzet. 

Noortje Janmaat is auteur van het boek Experttips over Verdienen met video (2e druk - mei 2018). 

Noortje verscheen in & op:

Verdienen met video op nieuws.nl
Verdienen met video in Het Ondernemersbelang
Verdienen met video op Sprout
Verdienen met VIDEO vermeld op Frankwatching
AmsterdamFm Master You Radio
Noortje Janmaat van Verdienen met VIDEO op MyEverlane.com

Waarom Experts met Noortje werken

Laura Babeliowsky Bouw een Bloeiend Bedrijf

"Noortje heeft heel veel ideeën over wat ik met video kan doen. Ze denkt echt strategisch met mij mee. Mijn lanceringen zijn veel effectiever geworden." 

Laura Babeliowsky

Linda Graanoogst Met Gemak in het Nieuws

"Noortje Janmaat is een toponderneemster en vakvrouw die ondernemers precies weet uit te leggen waarom je video in kunt zetten voor je bedrijf. Ze heeft mij niet alleen ideeën en stappenplannen aangereikt om video’s te maken, maar ook tot in detail uitgelegd wat ervoor nodig is om te gaan verdíenen met video’s."  

Linda Graanoogst 

Werner Janssen over Noortje Janmaat

"Door haar tips over Youtube consequent op te volgen, krijg ik regelmatig nieuwe abonnees voor mijn Youtube-kanaal. Vaak worden die later klant."  

Werner Janssen 

Waarom je YouTube niet langer kunt negeren 

 • YouTube heeft meer dan een miljard gebruikers. Dat is bijna een derde van álle mensen die internet gebruiken.
 • YouTube is 1 van 3 grootste websites ter wereld en is in handen van Google. 
 • Een video ranken voor de juiste zoekwoorden is veel gemakkelijker dan het ranken van een webpagina.
 • Wanneer jouw YouTube Video op #1 van Google staat, dan val je meer op dan de andere (standaard) zoekresultaten. 
 • In 2019 zal 80% van al het internetverkeer uit video's bestaan.
Verdienen met YouTube Videos zoekresultaat Google

Beoordeel het zelf: een video op pagina #1 van Google valt meer op dan en standaard zoekresultaat.

Je hebt vast vragen...

Wat is de Online training Verdienen met YouTube-video's precies?  

De Online training Verdienen met YouTube-video's is een volledige online training die je in je eigen tijd en op je eigen tempo volgt. 

Je krijgt toegang tot een besloten online omgeving waar je instructievideo's, checklists, voorbeeldscripts en opdrachten vindt. Alle informatie is heel begrijpelijk uitgelegd: je hoeft niet technisch te zijn om het onder de knie te krijgen.  

Je krijgt onbeperkt toegang tot de online omgeving en je kunt erbij vanaf elk apparaat: je PC, tablet of smartphone.  

Gaat de prijs omhoog?

Jij meldt je aan op het prijsniveau dat nu geldt. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Je krijgt een factuur en de investering die je doet, kun je verrekenen bij de Belastingdienst. 

Het klinkt goed Noortje, maar ik heb toch zo mijn twijfels of ik hieraan moet beginnen.

Ik ken dat ongemakkelijke gevoel, voordat je investeert in een online training. Dat je gedachten hebt als: Zou het echt goed zijn? Wat krijg ik dan allemaal? Ik snap het: je wilt gewoon zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Bekijk de rondleiding, dan zie je hoe de training is opgebouwd.  

Er zit meer dan 7 uur aan videolessen in deze online training. Om de beste resultaten te behalen zou ik overigens zeker 2 uur per week besteden aan het volgen en implementeren van deze training (het is zo simpel als: doe dit, doe dat). 

Werk je tijdens deze Online training ook 1-op-1 met mij?

Nee, alleen mijn VIP-klanten geef ik mijn meest intensieve en persoonlijke aandacht en daar hangt een heel ander prijskaartje aan, dan de aantrekkelijke investering voor deze Online training. 

Wil jij ook mijn persoonlijke begeleiding? Voel je vrij om contact met me op te nemen, dan onderzoeken we samen of en op welke manier we kunnen werken om jou tot de beste resultaten te laten komen. 

Hoeveel tijd kost het volgen van deze training?  

Sorry, maar ik denk eerlijk gezegd dat het de verkeerde vraag is om te stellen.  

Wat belangrijk is, is dat je gaat begrijpen hoe het werkt en dat je gaat doen wat ervoor nodig is om resultaat te behalen. Eerst geven, om vervolgens te kunnen ontvangen. 

Als je - net als ik - helemaal achter het idee staat dat wat je eruit haalt, een resultaat is van wat je erin hebt gestopt, dan weet je wat je te doen staat.  

Ik geef je het recept. Hoe jij het recept vervolgens bereidt en hoeveel liefde je erin stopt, dat is aan jou. Ik heb daar geen controle over.  

Hoe lang hou ik toegang tot de online training? 

Dat is simpel: voor altijd. 

Dit is versie 3 van de online training. Wat betekent dat de training nog niet helemaal compleet is. Dat klinkt misschien een beetje raar. Maar er kleeft juist een groot voordeel aan voor jou. Ik ga deze training nog verder uitbreiden in 2019. En jij krijgt toegang tot alle updates. Laatste update: 10 april 2019

Alles wat ik creëer is altijd werk in uitvoering. Het kan nooit af zijn (net zoals je website nooit af kan zijn). Ik ga geen eerste, tweede, derde versie neerzetten en er dan vervolgens niet meer naar omkijken. Dat is niet zoals ik werk. Ik update mijn trainingen altijd en Verdienen met YouTube Video’s is daarbij dus geen uitzondering.

Werkt video wel als ik een...ben? 

Voorbeelden van ondernemers die al hebben deelgenomen aan deze training zijn: journalist, marketingcommunicatie-adviseur, social media expert, businesscoach, kunstenaar, spreekcoach, tekstschrijver, voedingsdeskundige, dirigent, werkzoekende (die binnen 2,5 week een nieuwe baan had), illustrator (die na 3 video's al een illustratie verkocht), virtueel assistenten, webshops, maar ook bedrijven in het MKB.

Als je mensen helpt met het oplossen van een probleem of het voltooien van een opdracht, dan kan deze training je helpen om meer mensen te krijgen voor je product of dienst.  

Ja, ik wil meedoen, hoe meld ik me aan?

Hartstikke goed. Er is geen beter moment om video's te gaan maken en er meer mee te gaan verdienen dan DIT moment.  

Maak gebruik van het tijdelijke aanbod en betaal in 1 keer 497 euro voor Verdienen met YouTube Video's. 

Klik op de button op deze pagina om veilig te betalen via iDEAL of MrCash (als je uit België komt). Je krijgt dan direct toegang tot de besloten online omgeving, dus je kunt gelijk aan de slag.

Ik heb een andere vraag, Noortje?

Heb je een andere vraag die hier niet tussen staat? Stuur me gerust een mail: noortje@verdienenmetvideo.nl. Ik doe mijn best om je vraag de volgende werkdag te beantwoorden.

Schrijf je hier in

De eerste 5 ondernemers die zich aanmelden voor dit speciale aanbod krijgen een Review-sessie ter waarde van 500 euro gratis. Ik review je video (van beeld, boodschap en bijbehorende copy), en denk mee met je videostrategie, zodat je in contact komt met de beste leads. 

1 voordelige betaling van

697 euro voor 497 euro

Bij deelname aan de online training betaal je direct 697 euro 497 euro exclusief BTW via iDEAL of Mr Cash (als je uit België komt). 

 • Toegang tot een online omgeving waar je alle instructievideo's, checklists en opdrachten in PDF terugvindt (+ alle toekomstige updates).
 • 2e druk van E-book Experttips over verdienen met video (ter waarde van 12,50) 
 • BONUS: IJzersterke Testimonials (ter waarde van 500 euro). 
 • EXTRA BONUS: Klanten Krijgen met E-mailmarketing (ter waarde van 200 euro). 
 • NOG EEN EXTRA BONUS: Geanimeerde Intro & Outro Maken (ter waarde van 200 euro).
Ja, dit wil ik

Je kunt er de work-in-progress training Verdienen met Live Video's bij bestellen (alleen voor early adopters), daarover meer op de volgende pagina. 

In de training leer je trouwens ook hoe je zo'n GIF-animatie maakt zoals je hierboven ziet. Werkt niet alleen goed op een landings- of salespagina, maar ook in je nieuwsbrief. 

Veilig betalen bij Verdienen met VIDEO

Belangrijk: als je eerder hebt geinvesteerd in een online training van Verdienen met VIDEO, gebruik dan bij voorkeur het e-mailadres dat je voor je huidige account gebruikt. 

NB. Ik wil overigens niet dat je geld investeert in een training die je niet kunt betalen. Om deze reden is er geen mogelijkheid om dit speciale aanbod in termijnen te betalen.  

Als je vragen hebt, laat het me weten (of klik op Beantwoorden in een mail die ik je stuurde). Ik ben er om je verder te helpen.  


De Online training Verdienen met YouTube Video's is een volledig digitale training die je online volgt. Bij je investering krijg je volledige en levenslange toegang tot de online omgeving en al het materiaal (dus ook toekomstige updates - laatste update was 10 april 2019)

Klinkt het verhaal interessant voor je? Dan zie ik je graag achter de schermen

Trouwens, je hebt niets te verliezen 

Bedenk: je hebt niets te verliezen. Op deze training zit een 100% tevredenheidsgarantie die elke euro waard is. Fijn om te weten, toch?  

Als je na 30 dagen niet gelukkig bent, stuur gewoon een mailtje naar noortje@verdienenmetvideo.nl, laat zien wat je gedaan hebt en ik stort het volledige bedrag terug. Geen punt. Ik wil geen ongelukkige klanten.  

Ik bied jou deze garantie, omdat ik jou vertrouw én mijn training die zich heeft bewezen in de praktijk. 

Ik weet dat ook jij die #1 positie op Google en YouTube kunt krijgen en dat je je investering snel terugverdient als je alles gaat implementeren. 

1 voordelige betaling van

697 euro voor 497 euro

Bij deelname aan de online training betaal je direct 697 euro 497 euro exclusief BTW via iDEAL of Mr Cash (als je uit België komt). 

Veilig betalen bij Verdienen met VIDEO

Wat klanten over deze training zeggen: 

"Ik ben heel blij met jouw training, Noortje. Deze zit goed in elkaar." Gerda W. - Coach

"Je kunt een bedrijfsfilm laten maken. Dat kost je dan een paar duizend euro, maar het levert je gewoon niets op. Ik ben nu echt een drempel over, ik vind het niet meer eng. Deze training heeft heel veel stress weggehaald. De scripts helpen, om ideeën op te doen. Echt in praktische zin heb ik er heel veel aan gehad."  

Linda van Z. - Kindercoach

“Je bent heel duidelijk en beknopt, Noortje. Zalig. Daar houd ik van. Hiervoor een business training gedaan, dus veel herkenbaar. Maar de eenvoud en de beknoptheid waar jij dit tot nu toe hebt gemaakt, is echt een verademing. Dankjewel hiervoor. Ik ben blij dat ik begonnen ben en voor jou heb gekozen.” Ellen L. – Coach

Jan Wind over Verdienen met VIDEO

"Verdienen met YouTube Video's vond ik een harstikke goede cursus, een van de weinige zo niet de enige die alle terreinen beslaat. Wat ik heel erg prettig vind is dat er overal PDF's bij zitten. En de bonussen zijn prettige aanvullingen om nieuwe kennis te vergaren. Ik ben in staat geweest om mijn product goed te verkopen en goede video's te maken en daar gaat het me om."  

Jan Wind - Videomaker bij Laat je Kennen

P.S. Dit is het einde van de pagina 😁 Begin direct met de training