Testimonials over Noortje Janmaat van Verdienen met VIDEO

Wat klanten over Noortje Janmaat zeggen

"Ik heb mijn omzet weten te verdubbelen"

Werner Janssen over Noortje Janmaat

“Ik heb erg veel gehad aan de adviezen van Noortje. Zonder haar heel zorgvuldige en persoonlijke aandacht en prettige drive was ik niet zo ver gekomen. Dankzij haar adviezen heb ik mijn omzet binnen 2 jaar tijd weten te verdubbelen." 

Werner Janssen - Improvisatiecoach 

"Noortje heeft kennis van video en marketing, dat is gewoon de ideale combinatie."

Laura Babeliowsky over Noortje Janmaat

“Heel veel ondernemers willen met video beginnen. Ze kiezen een videomaker, maar die heeft geen visie op marketing en dan is het lang zo effectief niet. Noortje combineert die 2 dingen. Ze weet heel veel van video, maar ze weet ook heel veel van marketing en dat is gewoon de ideale combinatie. Ze stippelt je hele strategie uit en daardoor ga je ook groeien en word je een veel betere professional. Nu zijn mijn video's echt high-end en daarmee trek ik high-end klanten aan."  

Laura Babeliowsky - Businesscoach

"Enorm verschil gemerkt dankzij de hulp van Noortje"

Monique Leenen over Noortje Janmaat

“Er zijn maar heel weinig mensen die snappen hoe je met video en marketing en Facebook Ads high-end klanten kan aantrekken die bereid zijn om een grote investering te doen. Dat begrijpt niet iedereen. Er wordt veel gekeken naar cijfers die echt niet relevant zijn. Noortje snapt het wel. Ik ben ervan overtuigd dat Noortje op dit moment gewoon de enige in de markt is in Nederland die dat snapt en voor ons is dat een verademing. Dat geeft enorm veel vertrouwen. Ik hoef minder gesprekken te voeren en de gesprekken zijn van veel hoger niveau." 

Monique Leenen - Salescoach en Businesscoach bij Laura Babeliowsky B.V. 

"Heel professioneel in de aanpak naar haar klanten toe"

High End Video Retreat Noortje Janmaat

“Noortje is absoluut oprecht, kritisch, ze kan dingen heel raak brengen en je op het juiste spoor zetten, waardoor je ook zelf weer vertrouwen krijgt in waar je mee bezig bent. Op het moment dat ik in beeld kom is er al een zekere vertrouwensband ontstaan tussen Noortje en haar klant. Dan zie je dat de mensen toch heel erg leunen op de deskundigheid van Noortje en vertrouwen krijgen in waar ze mee bezig zijn en ze zich kunnen ontwikkelen om betere resultaten te krijgen."  

Guus Pauka - Portretfotograaf 

“Ik zit sinds een jaar in team Noortje. Zij heeft hele leuke klanten die bij haar komen en het is altijd een feestje om hun haar en make-up te mogen doen. Ik vind Noortje heel professioneel in de aanpak naar haar klanten toe. Ze stelt mensen erg op hun gemak en ik denk dat dat het allerbelangrijkste is, want je ziet dat ze daarna veel opener durven zijn en veel meer zelfvertrouwen krijgen in wat ze doen."  

Monique van Wijnbergen - Visagiste

"Een vakvrouw die precies de juiste dingen zegt"

“Ik merkte dat Noortje op een veel bredere manier bezig is met marketing en dat vond ik wel interessant, want marketing is een uitdaging voor mij. Noortje is een vakvrouw die precies de juiste dingen vraagt en ook de juiste dingen zegt. Die heel duidelijk kan zijn, die niet voorzichtig is om mij te wijzen op dingen die ik niet goed doe of dingen die ik zou kunnen verbeteren. Ik vind het zelf verbazingwekkend om te zien hoeveel stappen ik toch weer kan zetten in mijn ondernemerschap en daar ben ik blij mee."  

Jeroen Engelaer - Auteur en Expert in timemanagement en e-mailmanagement

"Het is gewoon goud waard."

“Noortje Janmaat is een toponderneemster en vakvrouw die ondernemers precies weet uit te leggen waarom je video in kunt zetten voor je bedrijf, event of diensten, et cetera. Ze heeft mij niet alleen ideeën en stappenplannen aangereikt om video’s te maken, maar ook tot in detail uitgelegd wat ervoor nodig is om te gaan verdíenen met video’s." 

Linda Graanoogst - Met Gemak in het Nieuws

Linda Graanoogst Met Gemak in het Nieuws

"Als ik met mijn eigen klanten werk, dan leg ik de lat ook hoog."

Emmy Hendrikx over Noortje Janmaat

“Dat Noortje in haar eigen video’s laat zien dat je op een authentieke manier zichtbaar kunt zijn, trok mij over de streep om met haar te werken. De samenwerking gaat heel natuurlijk en stapsgewijs, waardoor je cameravrees allang is verdwenen voordat de play-knop wordt ingedrukt."  

Emmy Hendrikx - Personne 

Ann van Riet over Noortje Janmaat

“Ik heb mijn jaarprogramma gelanceerd met video's en heb daar 36.000 euro mee verdiend. Ik vond de samenwerking met Noortje heel fijn. Tijdens het voortraject hebben we de verschillende scripts helemaal uitgewerkt en geoefend. Video is zeker een manier die echt de moeite waard is om uit te proberen, omdat klanten je heel goed leren kennen. Maar zelf zet je ook weer een stap in je ontwikkeling. Ik vind dat langs die twee kanten heel interessant." 

Ann van Riet - Ondernemerscoach bij Althea

“Noortje kan strategisch bedenken hoe je video gaat inzetten voor je bedrijf en dat brengt het dan ook echt op een hoger plan. Ik vind haar ook echt een fijngevoelig mens. Dat is voor mij heel belangrijk, daardoor kan ik me goed thuis voelen bij haar en op mijn gemak en dat is natuurlijk voor video heel belangrijk."  

Welmoet Babeliowsky, Eigenaar Autorespond

Wil je ook High End Leads aantrekken met high quality video's? 

Geef je hier op voor een gesprek

"IJverig, sociaal, bescheiden en betrouwbaar. 

Kijk naar wat ze allemaal aan vernieuwende dingen heeft opgezet; eigen bedrijven, een boek geschreven en die stap durven nemen in tijden van onzekerheid na een 'scheiding' en verhuizing. Veel respect voor de manier waarop ze dat heeft aangepakt. En ik hou van haar humor."

Marieke Hessels, jeugdvriendin van Noortje

Noortje Janmaat auteur van het boek Experttips over verdienen met video

“Zeer toegankelijk boek. Knap om het zo onder woorden te brengen. Je schrijfstijl spreekt me zeer aan. Ik houd onder andere erg van de vergelijkingen die je maakt. En het is ook behoorlijk persoonlijk geschreven. Ik krijg zo het idee dat ik jou leer kennen.  

En ook inhoudelijk spreekt het mij zeer aan. Mooi combi van de theorie en de praktijk. En helemaal volledig. Na dit boek gelezen te hebben kan je echt van start gaan. Het boek werkt inspirerend. Je krijgt zin om aan de slag te gaan.  

Kortom: ik vind het een razend interessant boek.”  

Erik de Koning Directeur Research bij Marktonderzoeksbureau Ipsos

“Het opnemen van een video is natuurlijk 1, maar het gaat natuurlijk om heel veel factoren om alles precies op de goede manier in beeld te krijgen. En dat gecombineerd met de kern van de boodschap die je wilt overbrengen in een korte tijd. Je kan het allemaal zelf doen, maar de fijne kneepjes leer je van de vakvrouw." 

Marion van der Giessen