Op Grote Hoogte Ondernemen

Matige Leads & te Weinig Tijd? 

Speciaal voor ervaren Consultants, Coaches en Trainers

Noortje Janmaat

Van: Noortje Janmaat Onderwerp: Belangrijk  

Je hebt iets in handen waarmee je veel meer impact kunt maken, dan je nu doet. 

Ik weet hoe ook jij meer verschil kunt maken. Door alleen nog op het allerhoogste niveau te marketen. Op een bijzonder elegante en ontspannen manier. 

Ik weet het, je werkt nu heel hard. Geloof me wanneer ik zeg dat het voor mij niet heel anders was... Het is uitputtend.

Maar, wat als ik je vertel dat er een aantal zaken zijn die je kunt doen om alleen nog het allerbeste te geven, aan de beste klanten en daarmee uitzonderlijk goed te verdienen. Zonder dat je er meer uren in hoeft te steken. Zonder dat je meer marketing hoeft te doen.

Het zijn in ieder geval niet de ingewikkelde en tijdrovende lanceringen, fancy funnels, live webinars die al je collega's ook toepassen. 

Wel iets waarmee je meer tijd krijgt. Voor de dingen in het leven die je ook belangrijk vindt. 

De algemene strategieën, de algemene systemen die veel goeroes ons leren, de zogenoemde 'stappenplannen tot succes' hoeven niet voor jou te werken. 

Die werken misschien juist wel tegen jou... 

Daarom wil ik je meer geven, net zoals ik mijn allerbeste klanten geef.

Ik wil je een unieke marketingstrategie geven, helemaal passend bij jouw unieke bedrijf en bij het unieke wat jij jouw klanten hebt te geven. Het enige wat je ervoor terug hoeft te geven is wat van je tijd en moed om te doen wat ervoor nodig is om het verschil te maken. 

P.S. De button brengt je naar een veilige pagina waar je iets meer over jezelf kunt vertellen. Ik denk graag met je mee wat in jouw situatie goed kan werken. 

Hartelijke groet,  

Noortje Janmaat