High End Klanten Krijgen met Video

Geen continuïteit in het aantrekken van Goede Leads?

Speciaal voor ervaren ondernemers met een unieke expertise

Ja, ik wil Betere Leads aantrekken
Noortje Janmaat

Van: Noortje Janmaat Onderwerp: Belangrijk  

Verdien je al goed, maar trek je met je online marketing te weinig (écht) goede klanten aan? Gaat er teveel tijd verloren aan het voeren van verkoopgesprekken met mensen die niet bereid zijn om te investeren in jouw aanbod?  

Heb je een waardevolle expertise, maar ben je nog veel te weinig zichtbaar voor de juiste klanten? Wil je graag verder groeien met je bedrijf? Gezien worden als de beste in jouw vakgebied?  

Veel ondernemers vinden het lastig om continu high end leads op zich af te krijgen. Ze weten dat video hierbij kan helpen, maar ze weten niet precies hoe. Ook voelen ze schroom om echt met video aan de slag te gaan. 

Het gevolg is dat ze dit allerbelangrijkste marketingmiddel niet of nauwelijks gebruiken. En daardoor stagneert hun bedrijf.  

Wat ze nodig hebben is:  

  • de meest eenvoudige marketingmethode waarmee ze de beste leads in hun markt naar zich toetrekken (het zijn in ieder geval niet de ingewikkelde en tijdrovende lanceringen, wekelijks podcasten, de live webinars en e-books die al hun collega's ook toepassen).
  • 1 parel van een marketingvideo die alle klanten binnenbrengt die ze nodig hebben (zelfs mensen die nog niet eerder van hen hebben gezien en gehoord).  
  • een manier van leadgeneratie die op de achtergrond voor hun bedrijf werkt (ook als ze zelf vrij zijn).  

Is dit waar jij ook naar verlangt? 

Ik vertel je graag wat ervoor nodig is om kwalitatieve leads te krijgen met video's. Het fijne ervan is: deze aanpak kost je niet meer tijd, maar levert je veel meer op. 

P.S. De button brengt je naar een veilige pagina waar je iets meer over jezelf kunt vertellen. Ik denk graag met je mee wat in jouw situatie goed kan werken. 

Hartelijke groet,  

Noortje Janmaat