Madelon Vos Review [Ontvang 10% Korting]

Geschatte leestijd: 10 minuten

Ben je nieuw in de wereld van cryptocurrency (ook wel crypto genoemd) en beleggen en wil je graag een vliegende start maken? Dan ben je bij Madelon Vos aan het juiste adres! Madelon Vos is sinds 2013 actief in de cryptobranche. Dankzij haar expertise en een divers aanbod aan cursussen ben je binnen no-time een pro!

We hebben alvast een leuk cadeautje voor je in petto: 10% korting op alle cursussen van Madelon Vos met de kortingscode VERDIENENMETVIDEO10. Dat is nog eens een goed begin. Lees snel verder over Madelon Vos!

Over Madelon Vos

Madelon Vos

Madelon is een topper in haar vakgebied en dat is niet voor niets. Ze heeft columns voor bekende beleggingswebsites geschreven, waarin zij uitgebreid vertelt over de wereld van investeren, traden, crypto en economie. Ook is zij drie jaar lang co-host geweest van De Cryptocast podcast van BNR Nieuwsradio. En dat is nog niet alles. Zij doceerde bovendien het vak Technische Analyse aan de Hogeschool van Amsterdam. 

Tegenwoordig ligt haar focus voornamelijk bij het maken van videocontent over de economie, investeren en Bitcoin. In deze video’s deelt zij niet alleen haar kennis, maar ook haar enthousiasme. De wereld van investeren en cryptocurrency is namelijk ontzettend interessant. Vooral bezig zijn met technische analyse en hier succesvol naar handelen, is waar Madelon passie voor heeft. Zij is daarom maar liefst 7(!) dagen per week bezig om haar cursisten, lezers, kijkers, luisteraars én community members naar de top te begeleiden.

Passief inkomen met cryptocurrency

Cryptocurrency wordt steeds populairder en met de juiste kennis valt er veel geld mee te verdienen. Madelon helpt haar klanten aan de juiste kennis en de belangrijkste tips & tricks, zodat zij na een waardevolle training zelf aan de slag kunnen. Misschien ben jij wel de volgende die met haar aan de slag gaat om een passief inkomen te creëren?

Over crypto en beleggen

Cryptovaluta (oftewel cryptocurrency) is een digitale munteenheid die wordt gebruikt als ruilmiddel. Wanneer je cryptomunten koopt, worden deze opgeslagen in een beveiligde, geautomatiseerde database. Cryptovaluta is digitaal en heeft (meestal) geen fysieke vorm.

Bovendien wordt het niet uitgegeven door een centrale autoriteit. Dat zorgt er dan ook voor dat het voor de meeste mensen nogal een vaag begrip is en lastig om te begrijpen. Maar wees gerust, ook jij kunt leren om verstandig met cryptocurrency om te gaan. En daar wil Madelon Vos je graag bij helpen.

De cursussen van Madelon Vos

Er zijn verschillende online cursussen die Madelon Vos aanbiedt en die jij – zodra je je hebt aangemeld – direct kunt volgen. Je krijgt levenslang toegang tot de cursus(sen) en je kunt deze terugkijken, waar en wanneer je maar wilt. Tijdens de cursussen is bovendien altijd gelegenheid om vragen te stellen, zodat het tempo goed te volgen is. We zetten het aanbod even voor je op een rijtje:

Cursussen van Madelon Vos

1. Bitcoin Basics & Cryptocurrencies

Voor wie de eerste stappen wil zetten in de wereld van Bitcoin, is deze cursus de juiste keuze. Je leert hier namelijk alle basisonderdelen van Bitcoin en cryptocurrencies en je krijgt je eerste 5 euro aan Bitcoin gratis. Ontdek waarom Bitcoin zo belangrijk is en hoe je deze valuta veilig aanschaft, verkoopt en verstuurt. En hoe je jouw Bitcoins veilig kunt opslaan, want ook dat wil je weten.

Verder kom je in deze cursus meer te weten over hoe je geld verdient met Bitcoin en cryptocurrencies, hoe blockchain werkt en hoe je aan de slag kunt gaan met transacties. Het mooie van dit pakket is dat je nu als bonus 30 dagen gratis toegang krijgt tot de MoneyTalks Community (zie hieronder). 

En niet goed = geld terug!

Prijs = €124,95

Aan de slag met Bitcoin Basics & Cryptocurrencies

2. Traden met behulp van Technische Analyse

Wil je succesvol leren traden met Bitcoin en cryptocurrencies? Kies dan voor deze cursus. Daar ga je geen spijt van krijgen. Je leert hier hoe je start met handelen in cryptocurrencies, hoe je grafieken moet aflezen en hoe je inspeelt op koersbewegingen.

Zoals je misschien weet, verandert de koers elke dag. Soms zelfs van moment tot moment. Daarom is het van belang dat je weet hoe je hiermee om moet gaan. Je krijgt op basis van negen jaar ervaring in de financiële markt en cryptobranche alle handvatten aangereikt om succesvol te traden. En om geld te verdienen door middel van handelen, uiteraard. Deze cursus is ook geschikt voor langetermijnbeleggers.

Niet goed = geld terug. En je profiteert nu van 30 dagen gratis toegang tot de MoneyTalks Community, wanneer je deze cursus aanschaft.

Prijs = €249,95 

Aan de slag met Traden met behulp van Technische Analyse

3. Crypto en Trading Academy

Ben je er helemaal klaar voor om alles te leren over Bitcoin, cryptocurrencies, aandelen en traden? Dan is deze cursus hét alles-in-één pakket waar je op zit te wachten. Het is een combinatie van de twee voorgaande cursussen, met een extra touch! Het leert je alle basiskennis van Bitcoin en crypto, zoals hoe je deze veilig kunt kopen, verkopen en versturen.

Ook wordt er uitgelegd op welke manieren je geld kunt verdienen met crypto, hoe je start met handelen én hoe je grafieken kunt aflezen. Profiteer van crypto- en tradingkennis op expertniveau en stel al je vragen in de MoneyTalks Community, waar je 60 dagen gratis gebruik van mag maken.

Leuk weetje: je kunt hier ook je eigen kennis delen met anderen en samen jullie successen vieren.

Niet goed = geld terug.

Prijs = €374,90 in één keer of €29,95 per maand

Aan de slag met Crypto en Trading Academy

Wil je liever eerst kijken of de wereld van crypto en beleggen iets voor jou is? Madelon Vos biedt enkele gratis cursussen én een gratis e-book aan op haar website, zodat je de boel eerst rustig kunt verkennen.

Reviews Madelon Vos

Natuurlijk wil je ook weten wat anderen van de online cursussen van Madelon Vos vinden. Daarom vind je hier een aantal reviews van eerdere deelnemers.

Top cursus! Eerste analyses gedaan op bitcoin, en een mooie winst gespot op een positieve divergentie!

Madelon Vos geeft een zeer heldere wijze uitleg over crypto valuta (bitcoin in het bijzonder) en de techniek erachter. Alle video’s zijn prima qua opbouw en zeer goed te volgen. Frisse presentatie en de lessen zijn nooit saai!

Gratis cursus Bitcoin Basics & Crypto’s

Krijg volledige en gratis toegang tot de cursus, om kennis te maken met Bitcoin en cryptocurrencies. Je leert hier hoe je Bitcoin en cryptocurrencies veilig kunt aanschaffen en opslaan. Let op: deze cursus is een preview van de volledige cursus.

Gratis Cursus Technische Analyse

Dankzij de gratis online cursus Technische Analyse krijg je een voorproefje van het echte werk. In de volledige cursus maak je namelijk kennis met de handel in cryptocurrencies, leer je de basis van technische analyses in de praktijk én ontdek je hoe grafieken werken. Heb je de smaak te pakken? Dan wordt het hoog tijd om de volledige cursus aan te schaffen en aan de slag te gaan!

Madelon Vos Gratis cursus bitcoin basics technische analyse bitcoin

Gratis E-Book downloaden

Bovendien heeft Madelon een e-book geschreven waarin zij handige tips met je deelt. Het e-book ‘Bescherm uw vermogen’ kun je hier downloaden. Doe er je voordeel mee, want deze expert weet waar zij over praat!

De MoneyTalks Community

Madelon Vos De MoneyTalks Community over Bitcoin crypto

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Bitcoin en trading en vergroot je kennis continu. Hoe? Door je aan te sluiten bij de MoneyTalks Community. Dit is dé plek om geïnspireerd te raken, vragen te stellen en kennis te delen.

Je leert er alles over investeren, Bitcoin, aandelen, macro-economie en traden, want deze begrippen vormen de toekomst. Er wordt zelfs aandacht besteed aan goud en zilver. En mocht er nu veel vraag zijn naar specifieke, nieuwe onderwerpen, dan wordt er zorgvuldig overwogen om hiervoor ook een specialist in de arm te nemen. Daardoor is er continu ontwikkeling gaande en ga je automatisch met de tijd mee, wanneer je hieraan deelneemt.

Deze community is jouw financiële gids en houvast, want er worden bijna dagelijks technische analyses gedeeld door Madelon en andere experts. En iedere maand vindt er een Q&A plaats met Madelon en Jean-Paul (aandelenexpert van ABN AMRO). Dus wanneer je toch met vragen achterblijft, is dat het moment om alsnog antwoorden te krijgen.

Lid worden van de MoneyTalks Community

Wanneer je lid wordt van de MoneyTalks Community blijf je gegarandeerd op de hoogte van het meest belangrijke economische nieuws en krijg je toegang tot de must-follow lijst van Madelon Vos. Leer van de experts én van elkaar. En laat je eigen technische analyses beoordelen, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. De MoneyTalks Community geeft je premium ledenvoordelen en is maandelijks opzegbaar. Probeer het nu 7 dagen voor slechts €1,-.

Madelon Vos Kortingscode

Madelon weet wat haar klanten nodig hebben. En zij weet ook dat Nederlanders van korting houden. Daarom profiteer je nu van 10 procent korting op alle cursussen én de MoneyTalks Community, wanneer je de code VERDIENENMETVIDEO10 invult tijdens het afrekenen. Heb je al besloten in welke van deze cursussen jij je gaat verdiepen? Laat deze kans dan niet aan je neus voorbijgaan en scoor met korting!

Ga direct aan de slag met één van de cursussen van Madelon Vos!

Meer weten over Madelon Vos

Wil je meer weten over Madelon Vos? Bezoek dan haar YouTube-kanaal, waar wekelijks video’s verschijnen over macro-economie, financiële markten, crypto en technische analyse.

In de videoserie ‘Madelon Praat’, krijg je handige informatie toegespeeld en er komen regelmatig bekende economen, ondernemers en (financieel) journalisten voorbij. Zeggen de namen Willem Middelkoop en Arno Wellens je wellicht al iets? In april 2021 is Madelon ook een Engels YouTube-kanaal gestart, om zoveel mogelijk mensen te helpen én ook is Madelon Vos actief op Instagram. Dus volg haar daar alvast. Op de website van Madelon Vos vind je bovendien de veelgestelde vragen van cursisten die jou voor gingen. 

Heb je toch nog vragen en wil je graag persoonlijk contact? Mail dan naar contact@madelonvos.nl

Conclusie Madelon Vos Review

Ben je nieuw in de wereld van cryptocurrency? En wil je graag investeren in cryptocurrency? Dan zijn de cursussen van Madelon Vos iets voor jou! Madelon Vos is dé specialist op het gebied van cryptocurrency. Met haar YouTube kanaal bereikt ze dagelijks duizenden mensen. 

Wil je starten met de cursussen van Madelon Vos? Vergeet dan niet onze unieke kortingscode: VERDIENENMETVIDEO10Met deze kortingscode krijg je maar liefst 10% korting op alle cursussen van Madelon Vos. Dat is weer 10% waarmee je Bitcoin of andere cryptocurrency kan kopen. Doe er dus je voordeel mee.

Ben je blij met dit artikel?

Deel jouw blijdschap

Gemiddelde waardering 5 / 5. Vote count: 1

Deel als eerste hartjes uit

Cryptospecialist K.

Plaats een reactie