High End Klanten Krijgen met Video

Koop nu mijn High End Video Marketing Programma en bespaar maar liefst 90%

Trek gekwalificeerde leads aan met authentieke video’s en overtuigende video testimonials. Deze vernieuwende manier van marketing levert hogere kwaliteit verkoopgesprekken op en verkort je verkoopproces.

Aanmelden voor het membership is nu niet mogelijk. Heb je belangstelling om mee te doen? Meld je hier aan voor de wachtlijst.

Speciaal voor ervaren ondernemers

 • Krijg de beste naam in jouw markt
 • Loop voorop met hoogwaardige videomarketing
 • Genereer gekwalificeerde leads van jouw niveau
 • Voer alleen gesprekken met mensen die al ‘verkocht’ zijn op jou en je dienst
 • Krijg betere klanten in minder gesprekken  

Als ondernemer komt er veel op je af. Het liefst houd je je bezig met je klanten. Samen de beste resultaten bereiken. Je slaagt erin om via jouw eigen netwerk goede klanten te krijgen, al vraagt het tijd en geduld. 

Met online marketing krijg je echter maar gestaag leads binnen. Bovendien, al je collega-ondernemers passen dezelfde marketingstrategieën toe op internet, dus je hebt grote moeite om je te onderscheiden. Toch wil je blijven groeien. Gezien worden als de beste in jouw vakgebied.

Wat je echt nodig hebt is niet nog meer online marketing, of nog meer op social media zitten (daar heb je geen tijd voor). Je hebt een andere manier van marketing nodig. Een manier die past bij jou en jouw ideale klanten.

Noortje Janmaat Video Marketing Strateeg
Spreker worden gevraagd als spreker op Nyenrode

Het High End Video Marketing Programma is erop gericht om je hierbij te begeleiden.

Je krijgt de marketingmethode én het businessmodel waarmee je jezelf vrij maakt. Deze vernieuwende manier van marketing bespaart je veel tijd. Je gaat op een hoger niveau mensen aanspreken die in een half uur ja kunnen zeggen tegen jouw waardevolle dienst.

Mijn VIP-klanten betalen hier 25.000 euro voor om dit samen met mij (en mijn team) te implementeren.

Zo werkt het voor een van mijn VIP-klanten:

Zo werkt het voor een andere VIP-klant (zie datum – in 2 maanden tijd 58.500 euro met 1 video):

Het gaat nog verder (in de volgende maanden):

108.500 euro omzet met 1 video

Jij hebt nu de mogelijkheid om de exacte kennis en vaardigheden te leren om hetzelfde te doen. Het Membership is erop gericht om jou de precieze strategieën te geven hoe je:

 • De beste leads in jouw markt naar je toetrekt, zonder een hoog advertentiebudget en zonder complexe marketingfunnels.
 • Eenvoudige ‘Set it & Forget it’ marketingvideo’s en video testimonials die alle klanten binnenbrengen die je nodig hebt (zolang als je bedrijf bestaat).
 • Hoe je dit allemaal in een parttime werkweek doet, zonder een heel team te moeten managen, zodat je kosten laag blijven en er tijd overblijft. 

Wat je gaat leren

Module 1: Lichtgewicht Verdienmodel 

De manier waarop je je dienst aanbiedt maakt het grote verschil. In deze module krijg je het complete systeem aangereikt om je high end programma te creëren. Waar je een goede prijs voor kunt vragen (van 5.000 euro, 10.000 euro of een veelvoud ervan).

Je begeleidt je klanten offline én online op de beste manier en bereikt samen de beste resultaten, zonder dat het veel van jouw kostbare tijd vraagt.  

 • De mindset die nodig is om als expert op een ontspannen en elegante manier goed te verdienen in de helft van de tijd. 
 • Het grote verschil tussen een programma dat veel te zwaar, onaantrekkelijk en duur is en een programma dat licht, aantrekkelijk en goed betaalbaar is (in veel gevallen hoef je maar 1 ding te veranderen).  
 • Hoeveel bijeenkomsten, trainingen, groepssessies er in een programma horen te zitten om de allerbeste resultaten met je klanten te halen. 
 • Wat je precies zegt als je een aanbod doet (en waarom je er niet meer dan 3 zinnen voor nodig hebt). Hint: je hebt er geen ingewikkelde productlancering voor nodig, zelfs geen online salespagina. 
 • Hoe je je programma de juiste prijs geeft, zodat je klanten er graag voor betalen (en het als goed betaalbaar zien).  
 • De meest eenvoudige manier om nieuwe klanten doorlopend in je programma te laten stromen, zodat je geen stress hebt over het vullen van een nieuwe groep en nooit NEE hoeft te verkopen (het is de sleutel tot een schaalbaar inkomen). 
 • Waarom je programma niet AF hoeft te zijn voordat je het kunt verkopen. Je maakt juist snel omzet en je krijgt bewijs dat het werkt wat je doet (geeft zelfvertrouwen en maakt je marketing veel overtuigender). 

Module 2 Creëer High End Marketing 

Naast een bijzonder waardevol aanbod, heb je ook high quality marketingvideo’s, beeldmateriaal en testimonials waarmee je autoriteit en expertise uitstraalt, zodat mensen als vanzelfsprekend met jou willen werken. Met je marketing ga je op een hoger niveau mensen aanspreken die in een half uur ja kunnen zeggen tegen jouw waardevolle aanbod.  

 • Het eerste wat je moet doen om ervoor te zorgen dat mensen met jou willen werken (en daarna deel ik ook het tweede en derde punt).
 • Hoe je jezelf aan de bovenkant van de markt positioneert. Klanten willen alleen met jou werken, omdat je de beste naam in de markt hebt. Ze vinden het vanzelfsprekend dat je goede prijzen vraagt, omdat je in alles kwaliteit uitstraalt. En je voorkomt dat klanten tijdens je verkoopgesprek enorm schrikken van je prijs. 
 • Hoe je parels van videocontent maakt die helemaal uitstralen wie jij bent en waarmee jij je van iedereen om je heen onderscheidt. Er is maar 1 ding dat echt het verschil maakt tussen een video die wel of niet werkt. Waarmee je wel of geen klanten krijgt. Wát je zegt in je video’s is veel belangrijker dan hoe je het doet. Je krijgt het precieze script waarmee je mensen overtuigt. Je kunt het letterlijk van me overnemen, het werkt. Het is iets waarvoor ze even stilstaan, verder kijken, of doorklikken (er zijn niet meer dan 2 zinnen voor nodig).
 • Hoe je het hele jaar zichtbaar blijft met 1 parel van een marketingvideo, zonder steeds nieuwe content te hoeven creëren. 

Module 3 Briljante Funnel (waarmee je elke week in gesprek komt met goede leads)

Mijn idee is dat ondernemers die uitzonderlijk goed zijn in hun vak, ook een uitzonderlijke manier nodig hebben om hoogwaardige leads te krijgen. Deze module leert je een eenvoudige en lang houdbare manier van leadgeneratie die voortdurend nieuwe leads binnenbrengt (zelfs als je zelf vrij bent).

Je leert ook hoe je vol vertrouwen verkoopgesprekken gaat voeren als je eenmaal in contact bent met een hoogwaardige lead. Je leert wat je precies moet zeggen in een verkoopgesprek om een klant JA te laten zeggen tegen jouw hoogwaardige programma.  

 • Wat je kunt doen om alleen met mensen in gesprek te gaan die al verkocht zijn op jou en jouw aanbod. Je hoeft niet langer gesprekken te voeren die uiteindelijk toch nergens toe leiden (bespaart je een hoop tijd). 
 • Hoe je, voordat je in gesprek gaat, al kunt vaststellen of iemand mogelijk klant gaat worden. 
 • Welke vragen je tijdens je verkoopgesprek stelt om klanten de waarde van jouw aanbod te laten voelen (ook al kost jouw programma 30.000 euro). 
 • Wat de beste manier is om je aanbod te doen, in slechts 3 zinnen (langer praten over je aanbod zal geen verschil maken).  
 • Hoe je omgaat met de meest voorkomende bezwaren en wat je kunt zeggen als iemand zegt: ‘Ik heb geen geld’ of ‘Ik moet er eerst nog over nadenken’.  
 • Plus: Van Chat naar Verkoopgesprek (het is maar 1 zinnetje om via LinkedIn Berichten of Facebook Messenger in gesprek te komen met potentiële klanten). 

Is dit Membership voor jou?

Je vraagt je misschien af: is dit Membership voor mij? 

 • Dit kan heel goed werken als je de grens van uurtje factuurtje verdienmodel hebt bereikt en klaar bent met 60 uur per week werken.  
 • Je verlangt ernaar om je bedrijf en inkomen naar een volgend niveau te brengen, maar je mist de kennis, handvatten en focus om dit alleen voor elkaar te krijgen. 
 • Je hebt een bedrijf met klanten die ook online zijn. Dit aanbod helpt je om met ze in contact te komen (op de meest eenvoudige manier). 
 • Dit kan heel goed werken als je sterke, vernieuwende ideeën hebt en je wil dat de juiste mensen deze boodschap van jou horen, maar tot nu toe lukt het je niet voldoende.  

“Ik heb mijn omzet weten te verdubbelen”

Zonder haar heel zorgvuldige en persoonlijke aandacht en prettige drive was ik niet zo ver gekomen. Dankzij haar adviezen heb ik mijn omzet binnen 2 jaar tijd weten te verdubbelen.” 

Werner Janssen – Improvisatiecoach  

Werner Janssen over Noor Janmaat

Bekijk hier meer fantastische resultaten van klanten

Je krijgt meer

Positioneringsessie

Er zijn maar 2 zaken die het verschil maken tussen (video)marketing waarmee je wel of niet in gesprek komt met nieuwe leads en dat is wat je VOOR en NA het opnemen van een video doet. 

Vooraf denken we na over je positionering, je marketingboodschap en je aanbod, oftewel: hoe wil je als bedrijf gezien worden? Je hebt een boodschap nodig die prikkelt. Die klanten interesseert, waar ze nieuwsgierig van worden en meer van willen weten. Waarvan ze het gevoel hebben dat ze er weleens iets aan zouden kunnen hebben. 

Tijdens een eerste sessie van 60 minuten werk je met mij persoonlijk aan het creëren van de best passende strategie, je marketingboodschap en je high-end aanbod.

Noor Janmaat verdienen met video

Groepscoachingsessie 

2 x per maand een online groepscoachingsessie van 60 minuten  

Met alleen het vergaren van nieuwe kennis ga je niet het verschil maken. Wel door te doen. Door te gaan implementeren wat je leert. Ervaring leert dat het moeilijk is om het alleen te doen.  

Je raakt op enig moment in verwarring… Is de titel van mijn programma/masterclass/strategiegesprek/video-advertentie wel prikkelend genoeg? Is mijn video goed genoeg? Is mijn aanbod wel aantrekkelijk genoeg verpakt? Vraag ik er de juiste prijs voor?

Je gaat tegen zaken aanlopen en komt voor heel wat beslissingen te staan. 

Daarom zijn online groepscoachingsessies van 60 minuten onderdeel van dit Membership. Tijdens deze sessies kun je al je vragen over je marketing- en salesactiviteiten stellen, zoals:  

 • Welke tekst zet ik boven mijn video? 
 • Wat doe ik aan marketing om mijn programma/Masterclass/workshop nog deze week te verkopen? 
 • Of wat doe ik als de klant ‘ja’ heeft gezegd, maar dezelfde middag mailt dat hij er toch vanaf ziet? 

Plus: Je breidt je netwerk hiermee ook nog eens uit met interessante gelijkgestemde ondernemers.

4 Online Implementatiedagen 

Tijdens de Implementatiedag ga je zelf aan de slag om de juiste marketingacties of salesacties uit te voeren, zodat je snelle stappen zet die je verder helpen. Je kunt je vragen stellen en je voortgang delen met de andere ondernemers die meedoen. We maken er met elkaar een bijzonder productieve dag van, zodat jij deze Implementatiedag met een voldaan gevoel afsluit.

Je kunt de dag bijvoorbeeld gebruiken om:

 • een videoscript te schrijven
 • artikelen of nieuwsbrieven te schrijven  
 • een potentiele klant te bellen (wat je steeds voor je uitschoof) 
 • een Facebook Live te doen 
 • je funnel te optimaliseren

Wat NU werkt Training 

Tijdens onze 2-wekelijkse groepscoaching, deel ik ook nieuwe inzichten die ik opdoe in mijn eigen bedrijf en wat ik zie werken bij mijn VIP-klanten. Wat doen we precies? En welke acties leveren uitzonderlijk goede resultaten op? Op deze manier blijf je voorop lopen en leer je direct hoe je dit in je eigen bedrijf toepast. 

Je ontdekt zoiets als hoe je met een vernieuwende manier via LinkedIn afspraken in je agenda krijgt. Of hoe je met 1 zinnetje in gesprek komt met een potentiële klant. Of met welke Facebook of YouTube ad-campagne je meer verschil gaat maken (dan wat je nu waarschijnlijk doet).

Video Marketing Strateeg

Over Noor Janmaat

Noortje Janmaat Video Marketing Strateeg

Als Video Marketing Strateeg helpt Noor ervaren ondernemers uit Nederland en België om hoogwaardige leads te krijgen met high quality video’s, om beter te kunnen verkopen en meer te verdienen. 

Met haar eerste online bedrijf ‘door Noor’ begon ze met het verspreiden van marketingvideo’s en bereikte daar geweldige resultaten mee: #1 posities in Google en YouTube, dagelijks nieuwe klanten en bestellingen. En als klap op de vuurpijl een opdracht van 24.000 euro omzet. 

Noor Janmaat is auteur van het boek Experttips over Verdienen met video (2e druk). 

Wat krijg je precies?  

Tot slot… 

Ik wil duidelijk zijn over wat je mag verwachten voordat je besluit om mee te doen aan het Membership. Dus, samenvattend is dit wat je krijgt: 

 • Toegang tot mijn Programma High End Klanten Krijgen met Video
 • 1-op-1 Positioneringsessie
 • 4 online implementatiedagen
 • Deelname aan de 2-wekelijkse groepscoachingsessies* 
 • Nieuwe ideeën over mens-tot-mens marketing en sales (vanuit integriteit) 
 • De lessen bevatten video’s, werkboeken met templates, voorbeelden, checklists en scripts  
 • De lessen zijn direct toegankelijk na je aanmelding  

* Afhankelijk van jouw doelen en de fase waarin jouw bedrijf zich bevindt is de groepscoaching gericht op:

 • Je high end niche
 • Je verhaal en wervende marketingboodschap
 • Hoe je zo snel mogelijk nieuwe klanten krijgt (deze week)
 • Je high end aanbod waar je een hogere prijs voor gaat vragen (van minimaal 5.000 euro)
 • Hoe je je bedrijf online inricht, zodat je je werk in de helft van de tijd gaat doen

Positieve berichten van Membership-klanten

Reactie klant salesgesprekken

Bonussen (met een waarde van 4.270 euro)

Je krijgt alle bonussen als je kiest voor jaarlidmaatschap 

BONUS: Een ticket voor de 1-daagse Video Retreat (waarde 1497 euro)

BONUS: Toegang tot Snel High-end Klanten Krijgen (waarde 497)

BONUS: Toegang tot Proefdraaien met Pilots (waarde 297 euro)

BONUS: Toegang tot Starten met Online Video (waarde 497)

BONUS: Toegang tot Leads Krijgen met LinkedIn Video (waarde 297 euro)

BONUS: Toegang tot Werven met Webinars (waarde 297 euro)

BONUS: Toegang tot YouTube voor Bedrijven (waarde 297 euro)

BONUS: Toegang tot Klanten Krijgen met Overtuigende Video Testimonials (297 euro)

BONUS: Premium Video-animatie van je logo en een YouTube Eindscherm, zodat je video’s er professioneel uitzien (waarde 294 euro)

Op jouw videosucces!

Noortje Janmaat

Hartelijke groet,

Noor ‘videostrategie’ Janmaat
Video Marketing Strateeg

P.S.

Dit High End Membership is voor gecommitteerde ondernemers. Ondernemers die zich willen omringen met andere ambitieuze ondernemers die bereid zijn om opnieuw leerling te zijn. Die willen leren door te doen.

Klinkt het verhaal interessant voor je? Dan zie ik je graag achter de schermen.

We kunnen erover bellen als je het prettig vindt. Plan hier een afspraak in mijn online agenda. Dan bespreken we samen of dit Membership passend is voor jou.