De Allerbeste Klanten Krijgen met Video

Als ondernemer komt er veel op je af. Het liefst houd je je bezig met je klanten. Samen de beste resultaten bereiken. Je slaagt erin om via jouw eigen netwerk goede klanten te krijgen, al vraagt het tijd en geduld. 

Met online marketing krijg je echter maar matig leads binnen. Bovendien, al je collega-ondernemers passen dezelfde marketingstrategieën toe op internet, dus je hebt grote moeite om je te onderscheiden. Toch wil je blijven groeien. Gezien worden als de beste in jouw vakgebied.

Wat je echt nodig hebt is niet nog meer online marketing, of nog meer op social media zitten (daar heb je geen tijd voor). 

Je hebt een andere manier van marketing nodig. Een manier die past bij jou en jouw ideale klanten.

Mijn exclusieve High End Mentorship is erop gericht om je hierbij te begeleiden.

Je krijgt de marketingmethode én het verdienmodel waarmee je jezelf vrij maakt. Deze vernieuwende manier van marketing bespaart je veel tijd. Je gaat op een hoger niveau mensen aanspreken die in een half uur ja kunnen zeggen tegen jouw waardevolle dienst.

Mijn VIP-klanten betalen hier royaal voor om dit samen met mij (en mijn team) te implementeren.

Zo werkt het voor een van mijn Diamond-klanten:

Meer dan 108.500 euro omzet met 1 korte video (die nog geen 2 minuten duurde om te bekijken)

Jij hebt nu de mogelijkheid om de exacte kennis en vaardigheden te leren om hetzelfde te doen. Dit Mentorship is erop gericht om jou de precieze strategieën te geven hoe je:

 • De beste leads in jouw markt naar je toetrekt, zonder een hoog advertentiebudget en zonder complexe marketingfunnels.
 • Eenvoudige ‘Set it & Forget it’ marketingvideo’s en video testimonials die alle klanten binnenbrengen die je nodig hebt (zolang als je bedrijf bestaat).
 • Hoe je dit allemaal in een parttime werkweek doet, zonder een heel team te moeten managen, zodat je kosten laag blijven en er tijd overblijft. 

Dit is wat je gaat toepassenHoi, ik ben Noortje Janmaat,

Met mijn eerste online bedrijf ‘door Noor’ begon ik met het verspreiden van smartphone video’s en bereikte daar geweldige resultaten mee: #1 posities in Google en YouTube, dagelijks nieuwe klanten en bestellingen uit binnen- en buitenland. En als klap op de vuurpijl een opdracht van 24.000 euro omzet

Mijn kennis en ervaring over online marketing en sales, positionering en high end video deel ik nu met jou vanuit mijn tweede bedrijf Verdienen met VIDEO. Ik ben gecertificeerd High End Business Coach en Sales Coach. En auteur van het boek Experttips over verdienen met video. 

Trek gekwalificeerde leads aan met authentieke video’s en overtuigende video testimonials. Deze vernieuwende manier van marketing levert hogere kwaliteit verkoopgesprekken op en verkort je verkoopproces.Noortje Janmaat

Dit Mentorship is voor jou

Je vraagt je misschien af: is dit voor mij? 

 • Dit kan heel goed werken als je de grens van uurtje factuurtje verdienmodel hebt bereikt en klaar bent met 60 of 80 uur per week werken.  
 • Je verlangt ernaar om je bedrijf en inkomen naar een volgend niveau te brengen, maar je mist de kennis, handvatten en focus om dit alleen voor elkaar te krijgen. 
 • Je hebt een bedrijf met klanten die ook online zijn. Dit aanbod helpt je om met ze in contact te komen (op de meest eenvoudige manier). 
 • Dit kan heel goed werken als je sterke, vernieuwende ideeën hebt en je wil dat de juiste mensen deze boodschap van jou horen, maar tot nu toe lukt het je niet voldoende.  Wat meedoen oplevert

 • Krijg de beste naam in jouw markt
 • Loop voorop met hoogwaardige videomarketing
 • Genereer gekwalificeerde leads van jouw niveau
 • Voer alleen gesprekken met mensen die al ‘verkocht’ zijn op jou en je dienst
 • Krijg betere klanten in minder gesprekken

Het is logisch dat ik zelf super enthousiast ben. Maar, neem het niet van mij aan…Gratis publiciteit

Wie zichtbaar is, wordt opgemerkt (ook door journalisten die je willen interviewen voor landelijke kranten).

Dit is wat je krijgtBonus

Gratis e-book

Je krijgt de tweede druk van mijn boek Experttips over verdienen met video. Je leest gastinterviews met bestsellerauteur Jos Burgers en televisiepresentator Jan de Hoop.

Video animatie t.w.v. 247 euro gratis

Geef je video’s een professionele uitstraling met een video animatie van je logo. Een video animatie waarmee je het monteren van je video ook nog eens extreem versimpelt. Klik op de button om video animaties van mijn 🌟 klanten 🌟 te zien.

Toegang tot Videosucces.nl

Je krijgt onbeperkt toegang tot de Online Academy videosucces.nl met instructievideo’s, templates en voorbeeldscripts. Je volgt alles nog eens op je gemak, in je eigen tempo, wanneer het jou past. Toegang omvat de online cursussen:

 • Snel High-end Klanten Krijgen (waarde 497)
 • Proefdraaien met Pilots (waarde 297 euro)
 • Starten met Online Video (waarde 497)
 • Leads Krijgen met LinkedIn Video (waarde 297 euro)
 • Werven met Webinars (waarde 297 euro)
 • Bovenaan Google en YouTube (waarde 297 euro)
 • Klanten Krijgen met Overtuigende Video Testimonials (297 euro)

Tot slot…

Ik wil duidelijk zijn over wat je mag verwachten voordat je besluit om mee te doen. Dus, samenvattend is dit wat je krijgt:

Er zijn maar 2 zaken die het verschil maken tussen (video)marketing waarmee je wel of niet in gesprek komt met nieuwe leads en dat is wat je VOOR en NA het opnemen van een video doet. 

Vooraf denken we na over je positionering, je marketingboodschap en je aanbod, oftewel: hoe wil je als bedrijf gezien worden? Je hebt een boodschap nodig die prikkelt. Die nieuwe klanten interesseert, waar ze nieuwsgierig van worden en meer van willen weten. Waarvan ze het gevoel hebben dat ze er weleens iets aan zouden kunnen hebben. 

Tijdens een eerste sessie van 60 minuten werk je met mij persoonlijk aan het creëren van de best passende strategie, je marketingboodschap en je high-end aanbod.

Jij wil in gesprek komen met potentiële klanten. Alleen, hoe doe je dat als die potentiële klant nog nooit van jou heeft gehoord? Je kunt koud bellen. Of een paar mailtjes sturen. Of eindeloos veel posten op social media om naamsbekendheid te krijgen. Maar, dit gaat je niet helpen. Wat dan wel?

In deze nieuwe tijd is er een betere – nog onbekende – strategie om in gesprek te komen met nieuwe klanten. Deze strategie heb je waarschijnlijk niet eerder overwogen. 

Om in gesprek te komen met nieuwe klanten heb je 1 korte, persoonlijke video nodig waarmee je opvalt en gemakkelijker in gesprek komt. Die ene video maakt dat nieuwe klanten zelf een afspraak in je agenda maken. Ze hebben je al gezien, weten wát je doet en welke resultaten eerdere klanten hebben bereikt.  

Natuurlijk gaan we samen zo’n wervende video maken. Je krijgt het bewezen voorbeeldscript en mijn persoonlijke begeleiding om de juiste woorden en toon te vinden. Dan gaan we je video testen bij echte klanten. Met eenvoudige vervolgacties die je (morgen) al kunt uitvoeren, zodat je gelijk afspraken in je agenda krijgt. 

2 x per maand een online groepscoachingsessie van 60 minuten  

Met alleen het vergaren van nieuwe kennis ga je niet het verschil maken. Wel door te doen. Door te gaan implementeren wat je leert. Ervaring leert dat het moeilijk is om het alleen te doen. Je gaat tegen zaken aanlopen en komt voor heel wat beslissingen te staan. 

Daarom zijn online groepscoachingsessies van 60 minuten onderdeel van dit traject. Tijdens deze sessies kun je al je vragen over je marketing- en salesactiviteiten stellen, zoals:  

 • Is mijn video goed genoeg?
 • Welke tekst zet ik boven mijn video? 
 • Wat doe ik aan marketingacties om mijn traject/Masterclass/workshop nog deze week te verkopen? 
 • Of wat doe ik als de klant ‘ja’ heeft gezegd, maar dezelfde middag mailt dat hij er toch vanaf ziet? 
 • Hoe richt ik mijn bedrijf in, zodat ik mijn werk in minder tijd kan uitvoeren? 

Plus: Je breidt je netwerk uit met interessante gelijkgestemde ondernemers.

Tijdens de Implementatiedag ga je zelf aan de slag om de juiste marketingacties of salesacties uit te voeren, zodat je snelle stappen zet die je verder helpen. Je kunt je vragen stellen en je voortgang delen met de andere ondernemers die meedoen. We maken er met elkaar een bijzonder productieve dag van, zodat jij deze Implementatiedag met een voldaan gevoel afsluit.

Je kunt de dag bijvoorbeeld gebruiken om:

 • een videoscript te schrijven
 • artikelen of nieuwsbrieven te schrijven  
 • een potentiele klant te bellen (wat je steeds voor je uitschoof) 
 • een Live video te doen 
 • je funnel te optimaliseren

Data Online Implementatiedagen 2023/2024:

15 september 2023: High End Marketing
20 oktober 2023: 🌟 Surprise 🌟
17 november 2023: Jaarplan voor 2024 
15 maart 2024: High End Salesscript
12 april 2024: High End Traject
17 mei 2024: High End Funnel

Tijdens onze 2-wekelijkse groepscoaching, deel ik ook nieuwe inzichten die ik opdoe in mijn eigen bedrijf en wat ik zie werken bij mijn VIP-klanten (gevestigde ondernemers). Wat doen we precies? En welke acties leveren uitzonderlijk goede resultaten op? Op deze manier blijf je voorop lopen en leer je direct hoe je dit in je eigen bedrijf toepast. 

P.S. Dit traject is voor gecommitteerde ondernemers. Ondernemers die zich willen omringen met andere ambitieuze ondernemers die bereid zijn om opnieuw leerling te zijn. Die willen leren door te doen.

We kunnen erover bellen als je het prettig vindt. Plan hier een afspraak in mijn online agenda. Dan bespreken we samen of dit Mentorship passend is voor jou.