Gratis Strategiegesprek met Noortje Janmaat

Noortje Janmaat 

Video Marketing Strateeg & Business Coach

Vul onderstaande vragen in en vertel me iets meer over jezelf en waarom het voor jou passend is om de strategie te krijgen waarmee je alleen nog maar op de meest eenvoudige manier hoogwaardige klanten gaat aantrekken met je marketing.  

Je krijgt ook het precieze plan waarmee een van mijn beste klanten 40.000 euro omzet haalde met slechts 1 stuk videocontent (je krijgt het direct na het inplannen van onze afspraak). 

Aarzel niet te mailen naar noortje@verdienenmetvideo.nl als je vragen hebt. Ik ben er om je te helpen.

Vul alle vragen zorgvuldig in 

Vul hier je gegevens in en ontvang je bonus:

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat klanten zeggen

Werner Janssen over Noortje Janmaat

“Ik heb erg veel gehad aan de adviezen van Noortje. Zonder haar heel zorgvuldige en persoonlijke aandacht en prettige drive was ik niet zo ver gekomen. Dankzij haar adviezen heb ik mijn omzet binnen 2 jaar tijd weten te verdubbelen." 

Werner Janssen  

“Noortje Janmaat is een toponderneemster en vakvrouw die ondernemers precies weet uit te leggen waarom je video in kunt zetten voor je bedrijf, event of diensten, et cetera. Ze heeft mij niet alleen ideeën en stappenplannen aangereikt om video’s te maken, maar ook tot in detail uitgelegd wat ervoor nodig is om te gaan verdíenen met video’s." 

Linda Graanoogst - Met Gemak in het Nieuws

Linda Graanoogst Met Gemak in het Nieuws
Emmy Hendrikx over Noortje Janmaat

“Dat Noortje in haar eigen video’s laat zien dat je op een authentieke manier zichtbaar kunt zijn, trok mij over de streep om met haar te werken. De samenwerking gaat heel natuurlijk en stapsgewijs, waardoor je cameravrees allang is verdwenen voordat de play-knop wordt ingedrukt."  

Emmy Hendrikx - Personne 

“Er zijn maar heel weinig mensen die snappen hoe je met video en marketing en Facebook Ads high-end klanten kan aantrekken die bereid zijn om een grote investering te doen. Dat begrijpt niet iedereen. Er wordt veel gekeken naar cijfers die echt niet relevant zijn. Noortje snapt het wel. Ik ben ervan overtuigd dat Noortje op dit moment gewoon de enige in de markt is in Nederland die dat snapt en voor ons is dat een verademing. Dat geeft enorm veel vertrouwen. Ik hoef minder gesprekken te voeren en de gesprekken zijn van veel hoger niveau." 

Monique Leenen - Salescoach en Businesscoach bij Bouw een Bloeiend Bedrijf  

Monique Leenen over Noortje Janmaat
Laura Babeliowsky over Noortje Janmaat

“Heel veel ondernemers willen met video beginnen. Ze kiezen een videomaker, maar die heeft geen visie op marketing en dan is het lang zo effectief niet. Noortje combineert die 2 dingen. Ze weet heel veel van video, maar ze weet ook heel veel van marketing en dat is gewoon de ideale combinatie. Ze stippelt je hele strategie uit en daardoor ga je ook groeien en word je een veel betere professional. Nu zijn mijn video's echt high-end en daarmee trek ik high-end klanten aan."  

Laura Babeliowsky - Businesscoach bij Bouw een Bloeiend Bedrijf

“Ik heb mijn jaarprogramma gelanceerd met video's en heb daar 36.000 euro mee verdiend. Ik vond de samenwerking met Noortje heel fijn. Tijdens het voortraject hebben we de verschillende scripts helemaal uitgewerkt en geoefend. Video is zeker een manier die echt de moeite waard is om uit te proberen, omdat klanten je heel goed leren kennen. Maar zelf zet je ook weer een stap in je ontwikkeling. Ik vind dat langs die twee kanten heel interessant." 

Ann van Riet - Ondernemerscoach bij Althea

Ann van Riet over Noortje Janmaat