Boek over Videomarketing

Boek over videomarketing (2e druk): Experttips over verdienen met video

Veel ondernemers vinden het lastig om zichzelf te onderscheiden op internet en het lukt ze niet om hoogwaardige leads aan te trekken met hun marketing, waardoor het krijgen van nieuwe klanten veel tijd en moeite kost.

In deze nieuwe tijd is er 1 middel dat het verschil kan maken en dat is video. 

In het Expertboek laat Video Marketing Strateeg Noortje Janmaat aan de hand van 50 praktische tips zien hoe je meer verdient met de WINST-methode voor het maken van video’s. 

Boek over videomarketing voor bedrijven Noortje Janmaat

Boek over Videomarketing: dit is wat je leert

  • Stap 1 – Weten waarom jij video’s gaat maken
  • Stap 2 – Investeren in accessoires en voorbereiden
  • Stap 3 – Nagaan wat het beste platform en juiste type video voor jou is
  • Stap 4 – Succesvol je video’s verspreiden
  • Stap 5 – Tactisch optimaliseren en verdienen met je video’s
Jos Burgers in boek over videomarketing voor bedrijven

Je leest ook gastinterviews met onder andere bestsellerauteur Jos Burgers en RTL televisiepresentator Jan de Hoop.

“Ik heb veel werk dankzij alle YouTube-filmpjes.”

Jos Burgers

“Jaren geleden heb ik zelf een denkfout gemaakt. Tijdens mijn presentaties werden er opnames van mij gemaakt. Ik was er in eerste instantie niet zo blij mee dat die op internet stonden.

Ik dacht: er staan verhalen van wel 1,5 uur lang op, wie gaat daar nou naar kijken?

Die video’s worden goed bekeken, sommige al meer dan 40.000 keer. Mensen gaan er echt voor zitten, ze vinden het leuk en dan denken ze: we moeten hem eens vragen voor een presentatie bij ons bedrijf. Ineens kreeg ik allemaal aanvragen vanuit alle hoeken. Ik heb veel werk dankzij alle YouTube-filmpjes.”

Video als marketingmiddel: met de promotie van je boek kun je niet vroeg genoeg beginnen.

Boek over Videomarketing Bestellen

Meest voordelig: de Speciale Bundel

Bestel de Papieren Versie voor 20,00 of koop je E-book voor 12,50 en krijg het direct via de mail toegestuurd. Je krijgt er ook een gratis werkboek bij en toegang tot de Extra Videotips.

Koop je softcover boek voor 20,00 euro (incl. 6% btw) via Managementboek.nl (voor 23:00 uur besteld, morgen in huis)

Wat klanten over Video Marketing Strateeg Noortje zeggen

Laura Babeliowsky over Noor Janmaat

“Marketingdeskundigen weten: video is het allerbelangrijkste marketinginstrument, voor nu en in de toekomst. Noortje Janmaat is een absolute expert in hoe je video op simpele, creatieve en effectieve manieren kunt inzetten. Dit boek gaat je zeker helpen snel zelf video in te zetten en direct meer klanten te krijgen.”

Laura Babeliowsky Businesscoach


Linda Graanoogst over Noor Janmaat

“Noortje Janmaat is een toponderneemster en vakvrouw die ondernemers precies weet uit te leggen waarom je video in kunt zetten voor je bedrijf, event of diensten, et cetera. Ze heeft mij niet alleen ideeën en stappenplannen aangereikt om video’s te maken, maar ook tot in detail uitgelegd wat ervoor nodig is om te gaan verdíenen met video’s. En nu heeft ze dit boek geschreven, dat barst van de waardevolle adviezen en leest als een trein.”

Linda Graanoogst Met Gemak In Het Nieuws


Reviews Boek over Videomarketing

Dorine van der Wind review boek over videomarketing

“Noortje Janmaat geeft op een laagdrempelige manier hele praktische tips voor ondernemers om aan de slag te gaan met video. Haar enthousiasme slaat over op de lezer die nu de juiste handvaten krijgt om het zelf te gaan doen. Ze helpt ondernemers de drempel over en geeft ze een vriendelijk zetje in de goede richting. De praktijkvoorbeelden in dit boek spreken aan.”

Dorine van der Wind Tekstschrijver en redacteur voor Sprout


Katinka Michiels review boek over videomarketing

“In dit boek herken ik Noortje Janmaat helemaal: inspirerend en to-the-point. Het boek geeft je meteen inspiratie en zin om zelf aan de slag te gaan. En tegelijkertijd krijg je concrete “hoe-doe-ik-dat-nou” tips met lekker veel praktijkvoorbeelden. Als jij van jouw video’s een succes wil maken, dan hoort dit boek op jouw nachtkastje!” 

Katinka Michiels Power2Bloom


Janke Papa review boek over videomarketing

“Noortje moedigt je in het boek aan om na te denken over je onderneming en geeft praktische tips voor als je video als één van je marketingtools wilt inzetten. Ik kan het boek zeker aanbevelen aan ondernemers die willen groeien.”

Janke Papa Het Plan Personal Branding


“Zeer toegankelijk boek. Knap om het zo onder woorden te brengen. Je schrijfstijl spreekt me zeer aan. Ik houd onder andere erg van de vergelijkingen die je maakt. En het is ook behoorlijk persoonlijk geschreven. Ik krijg zo het idee dat ik jou leer kennen.  

En ook inhoudelijk spreekt het mij zeer aan. Mooi combi van de theorie en de praktijk. En helemaal volledig. Na dit boek gelezen te hebben kan je echt van start gaan. Het boek werkt inspirerend. Je krijgt zin om aan de slag te gaan.  

Kortom: ik vind het een razend interessant boek.”  

Erik de Koning Directeur Research bij Marktonderzoeksbureau Ipsos


Maame Joses review boek over videomarketing

“Ik blader wekelijks door jouw boek ‘Experttips over verdienen met video’. Ik heb onlangs een microfoon aangeschaft die je als tip geeft en ben er erg blij mee. Toch weer een stap naar een professionele set up, iets wat blijkbaar niet heel duur hoeft te zijn. Het boek leest prettig en ik heb daarna altijd zin om aan de slag te gaan. Een must-have voor iedere beginnende videomaker met genoeg tips en inzichten voor gevorderen. Ik kan het boek zeker aanraden!”

Maame Joses Zangeres en Stylist


“Met veel plezier heb ik het boek gelezen. Noortje weet op een hele duidelijke en gestructureerde manier met behulp van 50 praktische tips uiteen te zetten hoe je als ondernemer gebruik kunt maken van het medium video.

Als salestrainer is het essentieel om mijn zichtbaarheid op social media te vergroten. Ik ben meteen begonnen met het aanschaffen van essentiële hulpmiddelen en de volgende stap is het ‘DOEN’. Ben je van plan om video’s te maken dan kan dit boek je op veel verschillende vlakken helpen om jouw video droom waar te maken.”

Arno Jongman Salestrainer bij Sales Insight


Anne-Claire Leenen review boek over videomarketing

“Ik heb zojuist je boek uitgelezen, Noortje. Ik vind dat er goede tips in staan. Het is goed geschreven en ik proef eruit dat jij marketing ademt. Bij veel business coaches lijkt marketing een trucje. Jij brengt het laagdrempelig naar je lezers toe. Ook je voorbeelden ondersteunen je verhaal en maken het makkelijker om de stap te wagen.”

Anne-Claire Leenen InnerMotive


“Noortje Janmaat neemt je aan de hand mee. Ideaal boek, zeker als je nog nooit een filmpje hebt gemaakt of er tegenaan zit te hikken. Noortje vertelt met humor over haar eigen eerste stappen op dit terrein. Ze laat je voelen dat ze begrijpt als je video eng vindt. Dat dat oké is en niets om je voor te schamen. Tegelijk weet ze je echt aan te moedigen. 

FB live is nog een brug te ver, maar intussen maak ik wél filmpjes. Bij mijn monsterblog ‘SEO teksten schrijf je niet voor de zoekmachine’ heb ik met een trailervideo gewerkt. En die blog is prompt mijn best gelezen artikel geworden. Thanks Noortje! 

Jessie van Loon Business Blog School

Meest voordelig: de Speciale Bundel

Bestel de Papieren Versie voor 20,00 of koop je E-book voor 12,50 en krijg het direct via de mail toegestuurd. Je krijgt er ook een gratis werkboek bij en toegang tot de Extra Videotips.

Boek over Videomarketing – over de Auteur

Als Video Marketing Strateeg helpt Noortje Janmaat ervaren ondernemers uit Nederland en België om continu hoogwaardige leads te krijgen met high quality video’s en de meest eenvoudige funnel.

“Mijn idee is dat ondernemers die uitzonderlijk goed zijn in hun vak, ook een uitzonderlijk goede manier nodig hebben om hoogwaardige leads te krijgen via internet. Het gaat erom dat je een passende strategie kiest. Dat je de juiste dingen doet die werken voor de groei van jouw bedrijf. Dat je marketing doet die klanten aantrekt van jouw niveau.”

Op jouw videosucces!

Noortje Janmaat

Hartelijke groet,

Noor ‘videostrategie’ Janmaat
Video Marketing Strateeg