Boek Experttips over Verdienen met video (2e druk mei 2018)

Boek (2e druk): Experttips over verdienen met video

Veel ondernemers vinden het lastig om zichzelf te onderscheiden op internet, ze trekken matige leads aan met hun marketing, waardoor het krijgen van nieuwe klanten veel tijd en moeite kost. In deze nieuwe tijd is er 1 middel dat het verschil kan maken en dat is video. 

In het Expertboek laat Noortje Janmaat aan de hand van 50 praktische tips zien hoe je meer verdient met de WINST-methode voor het maken van video's. 

Dit is wat je leert in het boek:

  • Waarom het slim is om te doen wat niemand anders je kan nadoen (het werkt als een magneet).
  • Hoe je ervoor zorgt dat je in zo min mogelijk tijd professionele video’s maakt die goed genoeg zijn (je bent tenslotte ondernemer, geen filmmaker). 
  • Wat je kunt doen om iemand als vanzelf naar jouw video's te laten kijken.

Je leest ook gastinterviews met onder andere bestsellerauteur Jos Burgers en televisiepresentator Jan de Hoop.

Experttips over verdienen met video tweede druk mei 2018

Tweede druk - Mei 2018

Meest voordelig

Koop je e-book voor 12,50 (incl. 21% BTW) en krijg het direct via de mail toegestuurd (als ePub). Je krijgt er ook een gratis werkboek bij.

De papieren versie

Koop je softcover boek voor 20,00 (incl. 6% BTW) via Managementboek.nl (voor 23:00 uur besteld, morgen in huis)

Wat klanten over Noortje zeggen:

"Absolute expert"

Laura Babeliowsky Bouw een Bloeiend Bedrijf

"Marketingdeskundigen weten: video is het allerbelangrijkste marketinginstrument, voor nu en in de toekomst. Noortje Janmaat is een absolute expert in hoe je video op simpele, creatieve en effectieve manieren kunt inzetten. Dit boek gaat je zeker helpen snel zelf video in te zetten en direct meer klanten te krijgen.”

Laura Babeliowsky

Bouw een Bloeiend Bedrijf

"Toponderneemster"

Linda Graanoogst Met Gemak in het Nieuws

"Noortje Janmaat is een toponderneemster en vakvrouw die ondernemers precies weet uit te leggen waarom je video in kunt zetten voor je bedrijf, event of diensten, et cetera. Ze heeft mij niet alleen ideeën en stappenplannen aangereikt om video’s te maken, maar ook tot in detail uitgelegd wat ervoor nodig is om te gaan verdíenen met video’s. En nu heeft ze dit boek geschreven, dat barst van de waardevolle adviezen en leest als een trein.”

Linda Graanoogst

Met Gemak In Het Nieuws

Over Noortje Janmaat 

Als Video Marketing Strateeg helpt Noortje ervaren consultant en coaches uit Nederland en België om op de meest eenvoudige manier hoogwaardige leads te krijgen, beter te verkopen en meer te verdienen.  

"Een winstgevend bedrijf hebben, betekent niet om zoveel mogelijk online marketing te doen, of om zoveel mogelijk video's te maken. Daar heb je simpelweg de tijd niet voor. Het gaat erom dat je de juiste strategie kiest. Dat je de juiste dingen doet die werken voor de groei van jouw bedrijf en stopt met marketing die niets oplevert."

Noortje verscheen bij:

Verdienen met video in Het Ondernemersbelang
Verdienen met video op Sprout
Verdienen met video op nieuws.nl
Verdienen met VIDEO vermeld op Frankwatching
Noortje Janmaat van Verdienen met VIDEO op MyEverlane.com
AmsterdamFm Master You Radio

Meest voordelig

Koop je e-book voor 12,50 euro (incl. 21% BTW) en krijg het direct via de mail toegestuurd (als ePub). Je krijgt er ook een gratis werkboek bij.

De papieren versie

Koop je softcover boek voor 20,00 euro (incl. 6% BTW) via Managementboek.nl (voor 23:00 uur besteld, morgen in huis)

Dorine van der Wind

"Noortje Janmaat geeft op een laagdrempelige manier hele praktische tips voor ondernemers om aan de slag te gaan met video. Haar enthousiasme slaat over op de lezer die nu de juiste handvaten krijgt om het zelf te gaan doen. Ze helpt ondernemers de drempel over en geeft ze een vriendelijk zetje in de goede richting. De praktijkvoorbeelden in dit boek spreken aan.”

Dorine van der Wind

Tekstschrijver en redacteur voor Sprout

Katinka Michiels Power 2 Bloom

“In dit boek herken ik Noortje Janmaat helemaal: inspirerend en to-the-point. Het boek geeft je meteen inspiratie en zin om zelf aan de slag te gaan. En tegelijkertijd krijg je concrete “hoe-doe-ik-dat-nou” tips met lekker veel praktijkvoorbeelden. Als jij van jouw video’s een succes wil maken, dan hoort dit boek op jouw nachtkastje!” 

Katinka Michiels

Power2Bloom

Janke Papa Het Plan Personal Branding

"Noortje moedigt je in het boek aan om na te denken over je onderneming en geeft praktische tips voor als je video als één van je marketingtools wilt inzetten. Ik kan het boek zeker aanbevelen aan ondernemers die willen groeien.”

Janke Papa

Het Plan Personal Branding

“Zeer toegankelijk boek. Knap om het zo onder woorden te brengen. Je schrijfstijl spreekt me zeer aan. Ik houd onder andere erg van de vergelijkingen die je maakt. En het is ook behoorlijk persoonlijk geschreven. Ik krijg zo het idee dat ik jou leer kennen.  

En ook inhoudelijk spreekt het mij zeer aan. Mooi combi van de theorie en de praktijk. En helemaal volledig. Na dit boek gelezen te hebben kan je echt van start gaan. Het boek werkt inspirerend. Je krijgt zin om aan de slag te gaan.  

Kortom: ik vind het een razend interessant boek.”  

Erik de Koning

Directeur Research bij Marktonderzoeksbureau Ipsos

“Noortje Janmaat neemt je aan de hand mee. Ideaal boek, zeker als je nog nooit een filmpje hebt gemaakt of er tegenaan zit te hikken. Noortje vertelt met humor over haar eigen eerste stappen op dit terrein. Ze laat je voelen dat ze begrijpt als je video eng vindt. Dat dat oké is en niets om je voor te schamen. Tegelijk weet ze je echt aan te moedigen. 

FB live is nog een brug te ver, maar intussen maak ik wél filmpjes. Bij mijn monsterblog ‘SEO teksten schrijf je niet voor de zoekmachine’ heb ik met een trailervideo gewerkt. En die blog is prompt mijn best gelezen artikel geworden. Thanks Noortje! 

Jessie van Loon  

Business Blog School

Anne-Claire Leenen over het boek Experttips over verdienen met video

"Ik heb zojuist je boek uitgelezen, Noortje. Ik vind dat er goede tips in staan. Het is goed geschreven en ik proef eruit dat jij marketing ademt. Bij veel business coaches lijkt marketing een trucje. Jij brengt het laagdrempelig naar je lezers toe. Ook je voorbeelden ondersteunen je verhaal en maken het makkelijker om de stap te wagen."

Anne-Claire Leenen

InnerMotive