16 gedachten over “Bitcoins kopen met Coinbase [Compleet Stappenplan 2022]”

 1. Duidelijk artikel

  Ik ben er nog niet helemaal in thuis.
  Het word heel duidelijk uitgelegd en ook op beeld in het Nederlands.
  Maar als ik naar coinbase.com ga is alles in het Engels.
  Is dit ergens aan te passen ?
  En is alles vanaf de iPhone te regelen ?

  Hoor het graag kom er zelf niet uit.

 2. Hoi Juth,

  Dankjewel voor je reactie. Fijn dat je geholpen bent met dit artikel. In de tijd dat dit artikel is gepubliceerd, was er nog een Nederlandstalige versie van de website van Coinbase. Die is er helaas niet meer. Inmiddels is de website er in het Engels en 12 andere talen. Je kunt Coinbase zowel gebruiken via desktop als via een mobiele app.

  Helpt dit jou?

  Groet! van Noor

 3. Hi,

  Ik kan nergens vinden hoe het gaat wat betreft het ontvangen van bitcoin vanuit een tradingfx bedrijf. Hoelang duurt het voordat het op mijn account op coinbase staat en komen daar nog verificaties bij of kan het zo gestort worden op mijn coinbase account?

 4. Hoi Tosca,

  Goed dat je het vraagt. Zolang je je actuele Coinbase adres opgeeft bij het tradingbedrijf, dan wordt het bedrag daarop gestort. Hoe lang het precies duurt voordat het bedrag op je Coinbase rekening staat, hangt af van de betalingstermijn die het tradingbedrijf hanteert.

  Helpt dit jou?

  Groet! van Noor

 5. Hoi
  kan iemand me zeggen hoe ik mijn rekeningnummer kan verifiëren?
  Ik heb reeds tweemaal een klein bedrag overgeschreven, maar krijg het telkens terug.
  Er wordt gevraagd dat er overeenstemming is met de naam van de rekening en van coinbase. Ik merk hier een verschil, namelijk de volgorde van mijn naam en familienaam. Ik krijg dit niet afgestemd. Wie kan me raad geven?

 6. Heel vreemd, wat ik heb op Coinbase via ideal wat geld proberen te storten, maar de betaling was geannuleerd. Het bedrag is alleen wel van mijn rekening afgeschreven. Ik heb ze al gecontacteerd en ze hebben gezegd dat het direct wordt overgemaakt, maar het is nu 6 dagen dat ik het bedrag niet heb ontvangen. Snapt u waarom?

 7. Ik heb deze week geld ingebracht op maandag en het is nog steeds niet terug te zien.op mijn coinbase balans…het is wel afgeschreven van mijn rekening.
  Bij eerdere transacties nooit meegemaakt altijd binnen het half uur?
  Wie kan mij iets meer vertellen?

 8. Ik snap er niets van bij mij werkt het voor geen meter als ze je u vrage op een site om 0.00563979 bitcoins te storte moet je dan altijd 0.15 euro erbij rekenen of hoe zit dat dan betaal je telkens 0.15euro teveel op di site of komt daar het juiste bedrag aan moet je bij telkens je bitcoins koopt 0.15euro bij rekenen en ook als je een bitcoins betaling ga doen? Als ze je vrage om 65euro te betalen in bitcoins dan moet je 65.15euro aan bitcoins kope en dat overmaken? Of hoe werkt dit?
  Bij mij werkt er niets

 9. Ik vind Coinbase tot nu toe niet prettig. Euro’s toevoegen met creditcard lukt vaak niet blijkbaar omdat t te lang duurt om contact te maken met de gegevens van mijn creditcard. Ik heb vanavond euro’s toekunnen voegen met ideal. Omdat dat plotseling werd aangeboden maar een paar uur later gaat dat alweer niet meer. Ideal wordt gewoon niet meer aangeboden. Met andere woorden; je kan niks met die site. Het lijkt van de toeval afhankelijk wat je ermee kan. Super slecht en al tijd door n andere beter werkende site uit te zoeken!

 10. Ik heb geprobeerd om een rekening te betalen maar dit is niet gelukt. Mijn btc ben ik kwijt.
  Kan iemand mij uitleggen hoe ik dit kan doen?

 11. Ik heb geprobeerd om eenï rekening te betalen maar dit is niet gelukt. Mijn btc ben ik kwijt.
  Kan iemand mij uitleggen hoe ik dit kan doen?

 12. Coinbase… Dus jullie zijn al meteen zo bezig. Wow, dit is wel dag vandaag nog echt zo ook!
  Echt beter dat dit kan. Zou ideaal zijn.

  Heel erg bedankt!

Plaats een reactie