Alles op een rijtje - Videomarketing voor Bedrijven

Alles op een rijtje

Wat is CashFX?

CashFx is een bedrijf wat mensen zoals jij en ik zonder veel kennis over de werking van de financiële wereld in staat stelt een extra inkomen te genereren (naast het inkomen wat je waarschijnlijk al hebt).

Hoe doen ze dat? Door te handelen op de wereldwijde valutamarkt, ook bekend als: Foreign Exchange Market.

Hoe werkt het?

 1. Je opent een handelsaccount bij CashFX.
 2. Je stort daar eenmalig een bedrag op, minimaal $ 300 en laat de professionele traders van CashFX het werk doen.
 3. Deze traders gaan met 70% van jouw inleg handelen op de valutamarkt.
 4. Van de 30% waar niet mee gehandeld wordt, krijg je toegang tot een opleidingstraject om de wondere wereld van het traden zelf te doorgronden, het bedrijf legitiem te laten zijn én om bonussen uit te keren aan leden die andere leden aanbrengen.

Rekenvoorbeeld

Je koopt voor $ 300 een handelspakket.

 • $ 210 handelskapitaal (70%) 
 • $ 90 opleidingsmodule (30%)

Met $ 210 gaat CashFX handelen en $ 90 wordt verdeeld over bonussen aan andere leden (waar jij er ook een van kan zijn, maar dat komt later aan bod).

Ervaring leert dat deze traders een handelsresultaat behalen van tussen de 5 en 15% per week.

Er wordt 5 dagen per week gehandeld, en de realiteit is momenteel dat er ergens tussen de 5 en 7% gehaald wordt. Per week.

Voorbeeld: Je hebt een handelspakket van $ 300. Er wordt gehandeld met $ 210.

Handelsresultaat week X = 5%
Jouw persoonlijke resultaat = 5% van $ 210 = $ 10,50

Elke week op zaterdag wordt het bedrag van jouw persoonlijke resultaat bijgeschreven in je account.

Tot zover het basisidee van de werking van CashFX.

Ik ben lid geworden en dan?

Na aanvang van je lidmaatschap zie je je account elke week groeien.

Na bijvoorbeeld een week of 10, bij een handelspakket van $ 210 en een rendement van 5% per week heb je $ 105 in je account staan. Dit bedrag is vrij opneembaar. Vanaf $ 100 kun je geld opnemen en kun je dat geld naar je bitcoinrekening overmaken.

De kosten die een overmaking met zich meebrengt bedragen 20% van het bedrag dat je opneemt. Deze kosten vloeien niet als opbrengst in de zakken van CashFx, maar in de zakken van de leden om jou heen in de vorm van diverse bonussen.

Zodra jouw account zijn waarde 2x heeft verdubbeld (in dit geval een opbrengst aan handelsresultaat van $ 600) verloopt het en levert het geen handelsresultaat meer op. Wat is er dan eigenlijk gebeurd? Je hebt $ 300 uitgegeven.

Optie 1 – Passieve deelname (alleen handelen)

Ik heb $ 600 in m’n account staan als opbrengst van alleen handelen. Ik neem alles op. Dat wil zeggen: ik neem $ 600 op en krijg daar $ 480 ($ 600 minus 20%) voor op m’n rekening gestort.

Klaar.

$ 180 verdiend in pak ‘m beet 57 weken ($ 480 -/- $ 300).

Dan stopt je account en sta je buiten met $ 480 waarvan $ 180 winst in iets meer dan een jaar.

Vergelijking

Als er nog een bank in Nederland is die bijvoorbeeld 1% rente zou geven op $ 300, dan zou dat betekenen dat je na 57 weken bij die bank iets meer dan $ 3 bijgeschreven zou krijgen in je account. Wel is het zo dat je die inleg van $ 300 bij de bank er weer vanaf kan halen en dat kan bij CashFx niet. Bij je bank sta je dus buiten met $ 303 en een winst van $ 3.

Optie 2 – Actieve deelname (je team uitbreiden)

Deze optie verkiest 100% van de leden, zoals ik begrijp.

Je gaat je account ‘ophogen’ om je handelsopbrengst te verhogen en er meer en sneller resultaat uit te halen. En dat allemaal zonder extra initieel geld erin te steken. Je gebruikt slechts de handelsresultaten van je account bij CashFX. Ik noem het altijd nog ‘gratis geld’.

Vergelijking

Zie het als een zonnepaneel.

 • Je koopt een zonnepaneel, wint er energie mee.
 • Je gebruikt die energie en je verkoopt wat terug aan de Nuon.
 • Na verloop van tijd heb je je investering terug, er misschien wat mee verdient.
 • En dan zijn de panelen ‘op’ of moeten vervangen worden voor nieuwe en dan begin je weer opnieuw.

Bij CashFX hoef je geen nieuwe zonnepanelen te kopen betaald met ‘nieuw’ geld. Je betaalt slechts een aanvulling (upgrade) uit je opbrengst om weer voorzien te zijn van nieuwe en hogere handelsresultaten.

Kortom: bij CashFX hoef je niet opnieuw te beginnen, maar kun je doorgroeien. Je behoudt je oude account, je hoogt het op met een deel van het resultaat van je handelsopbrengsten en je gaat door naar het volgende contract.

Even kort:

Account $ 300
Handelsresultaat 5% per week (over $ 210 dus)
Handelsresultaat na 24 weken: $ 252 (24 weken x $ 10,50)
Opnemen: $ 201,60 ( $252 x 80%)
Ophogen naar account van $ 500 kost $ 200

De week na ophoging ga je traden vanuit een pakket van $ 500, waarvan gehandeld gaat worden met $ 350 ($ 500 minus 30%) en gaat je handelsopbrengst bij een rendement van 5% naar $ 17,50 per week.

Mooie vraag aan jezelf: ga je ophogen als je ‘moet’ of als je ‘kan’?

Wat er waarschijnlijk ook gedurende die 57 weken gebeurt, is dat je in het begin nog wat terughoudend en sceptisch zal zijn over wat er allemaal gebeurt. Maar, ineens zul je enthousiast worden van het gemak, de eenvoud en vooral van het resultaat.

Dat is ook het moment dat je van de overige mogelijkheden van CashFX gebruik wilt gaan maken, want om je eerlijk te zeggen, bovenstaand verhaal is slechts een procent of 25 van alles wat CashFX jou te bieden heeft.

En ook over dit traject kan ik je van alles vertellen en laten zien, maar de ervaring leert dat teveel aan informatie niet helemaal de juiste uitwerking heeft. Een tipje van de sluier: het kan alleen maar meer worden, hoe leuk is dat?

Maar laat je dus vooral niet afschrikken door de zaken die je nog niet weet. Neem de tijd om aan CashFX te wennen, te ervaren, te leren en te zien dat het werkt, dan kun je ten volle profiteren van alles wat nog wakker geschud kan worden naast het eenvoudige beheer van je eigen account.

Hoe kan ik eraan meedoen?

Heel eenvoudig:

 1. Zorg dat je een e-mailaccount hebt. G-mail werkt perfect en is als extra mailadres ook lekker gemakkelijk en overzichtelijk. Let op: gebruik geen Hotmail of Live mailadres.
 2. Zorg dat je een bitcoin wallet bezit, bijvoorbeeld Coinbase. Even door de verificatie procedure en je hebt er je leven lang plezier van.
 3. Koop voor bijvoorbeeld € 300 aan bitcoins.
 4. Zorg dat je 18+ bent.
 5. Vraag mij om een inschrijflink voor CashFX en dan kan je beginnen.

Het beste is om deze procedure samen met mij te doen. Het vraagt maar 30 tot 45 minuten van je tijd.

En eerlijk is eerlijk: ik verdien eraan als zijnde jouw sponsor, dus mag ik er ook wel wat tijd in steken. Na aanmelding krijg je toegang tot de online cursus ‘Verdienen met Automated Trading’. Daarin leer je precies hoe je jouw eigen team gaat uitbreiden. Inclusief voorbeeldscripts om mensen uit te nodigen, hoe om te gaan met bezwaren et cetera.

Geef je op via: https://ja-ik-wil-in-jouw-team.youcanbook.me.

Op jouw financiële vrijheid!

Noortje Janmaat videomarketing strategie voor bedrijven

Hartelijke groet,

Noortje Janmaat

P.S. 1

Last but not Least: Dit is een financieel product, gebruik alleen geld wat je kunt missen en hou er rekening mee dat in het verleden behaalde opbrengsten geen garantie bieden voor de toekomst.

P.S. 2

Dit zijn de resultaten van een week: 5.99%.

100% automatisch traden op de Forex markt, zonder dat ik er zelf iets voor hoef te doen.

Video’s om te bekijken