Verdienen met YouTube Video's

Ontdek de exacte stappen om op pagina #1 van YouTube te verschijnen voor meer kijkers, meer abonnees en meer nieuwe klanten 

Speciaal voor ondernemers en bedrijven die GRATIS bovenaan de zoekresultaten willen verschijnen 

Zonder Strategie, Geen Resultaat

Ik kan heel eerlijk met je zijn. Zomaar een video op YouTube zetten, gaat je niet die nieuwe klanten en gewenste omzet opleveren die je misschien zou willen. Video is en blijft een middel om je boodschap over te brengen, om kijkers mee in beweging te brengen. Zonder de juiste strategie, zonder richting, zonder duidelijke visie, zullen je video’s nergens toe leiden en zullen de resultaten dus uitblijven en dat is het laatste wat ik voor je wil.  

Daarom heb ik speciaal voor jou een Online Implementatietraining Verdienen met YouTube Video's gemaakt waarin ik je precies laat zien wat je absoluut moet weten over YouTube, voor meer kijkers, meer abonnees en meer nieuwe klanten.  

Misschien heb je al langer de wens om zelf veel meer video’s te gaan maken, maar had je altijd argumenten om het niet te doen? 

Geen ideeën voor videocontent? Waar moet je het over hebben? Of geen idee hoe je je video's op de juiste manier verspreid voor meer impact? Maak je video's, maar ben je ontevreden over je resultaten? 

Te druk, geen tijd, geen geld, geen idee, geen lef... Ik begrijp het, het komt er gewoon vaak niet van. 

Heb jij een stok achter de deur nodig? Van iemand die je motiveert en inspireert om de juiste video’s te gaan maken? En jou leert hoe je je video's op de juiste manier verspreid? 

Doe dan mee aan de Online Implementatietraining Verdienen met YouTube-video's.

Verdienen met YouTube Video's

Hoe de Online Implementatietraining werkt?

 • Je krijgt 5 trainingsmodules waarin je stap voor stap wordt meegenomen in het complete systeem dat Verdienen met YouTube-video’s heet. Zodat je ervoor zorgt dat jouw video’s bekeken worden door jouw ideale kijkers.  
 • Ik laat je precies zien hoe je de juiste zoekwoorden vindt waarmee je goed gevonden wordt in de zoekmachines. Hoe je je video’s op de juiste manier uploadt en optimaliseert en hoe je je video’s op de juiste manier verspreidt via LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram voor nóg meer bereik. 
 • Ik heb checklists, voorbeeldscripts en templates voor je gemaakt die je er keer op keer bij houdt bij het maken en uploaden van je video’s. #lekkerpraktisch
 • Ik heb een speciale bonus voor je gemaakt waarin je alles leert om de perfecte opt-in pagina te maken, zodat je van je YouTube-kijkers trouwe volgers maakt en uiteindelijk goed betalende kopers.  

Dit is wat je allemaal krijgt

Startmodule 

Starten met YouTube 

 • Hoe je je YouTube-video’s een gedegen plek geeft binnen je bedrijf, zodat je video’s daadwerkelijk gaan zorgen voor meer kijkers en kopers. 
 • Je ontdekt welke kostbare fouten nieuwkomers maken, zodat jij die niet hoeft te maken. 
 • Ontdek het simpele 6-stappen plan om je YouTube-video te maken, zodat je niet maar wat aan hoeft te rommelen, maar gewoon weet wat je doet. 

Module 1 

Je YouTube-video Actieplan

 • Video-ideeën: je krijgt ideeën om de juiste video’s te maken en de precieze strategie die ik gebruik om goede onderwerpen te ontdekken die jouw ideale kijkers willen zien.  
 • Zoekwoorden: je krijgt een stappenplan om de juiste zoekwoorden te gebruiken. Ik laat je zien hoe je SEO (zoekmachineoptimalisatie) toepast voor jouw video’s, zodat jouw video’s op #1 van YouTube en Google schitteren en je dagelijks verkeer naar je website of landingspagina’s krijgt. Gratis en voor niets.  

Module 2 

Je video's Opnemen en Monteren

 • Script schrijven: je leert de onmisbare basisbeginselen van het schrijven van een ijzersterk script. En je krijgt mijn voorbeeldscripts die je copy-paste gebruikt voor jouw eigen video’s.  
 • Monteren van je video’s (echt waar: het kan in minder dan 5 minuten): ik laat je stap voor stap zien hoe je je YouTube video’s monteert, zodat je tijd overhoudt voor je klanten, je bent tenslotte ondernemer en geen filmmaker, vlogger of editor.  

Module 3

Optimaliseren voor Meer Kijkers 

 • Hoe je simpelweg meer kijkers krijgt voor je video’s: ik deel álle geheime stappen, tips, tricks en tactieken die ik toepas en die ervoor zorgen dat jouw video’s gezien worden door de juiste kijkers en op pagina #1 van de zoekmachines verschijnen.  
 • Video Ranking: je leert hoe je de juiste videotitels schrijft, omschrijvingen maakt, de juiste tags toepast, Tip-Top Thumbnails maakt, ondertitelingen maakt en veel meer.  

Module 4 

Van YouTube naar je Lijst  

 • E-mailmarketing: hoe je je lijst laat groeien met je YouTube-video’s en hoe je anderzijds het aantal abonnees op je YouTube-kanaal laat groeien met je Lijst. 
 • Social media: hoe je andere social media kanalen inzet om meer kijkers voor je video’s te krijgen. Ik laat je voor elk netwerk (Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram) zien hoe je je YouTube-video het beste promoot voor meer kijkers. 
 • Hergebruiken: ik laat je ook zien hoe je je Facebook Live video's slim hergebruikt op YouTube en andere kanalen.  

Bonus ter waarde van 197 euro

Gratis Weggever + De Perfecte Opt-in 

Ik heb een bonus voor je gemaakt waarin je leert om je gratis weggever én de perfecte opt-in pagina te maken, zodat je van je YouTube-kijkers trouwe volgers maakt (door nog meer waardevolle informatie te delen) en uiteindelijk goed betalende kopers.

Met als resultaat

 • Je creëert expertstatus in jouw unieke niche
 • Je bereikt een #1 positie in Google en YouTube 
 • Je vergroot je vindbaarheid en zichtbaarheid op internet 
 • Je video’s werken 24/7 voor de groei van jouw bedrijf
 • Je krijgt meer potentiële klanten op je mailinglijst
 • Je inkomen verhoogt door het hefboomeffect die jouw video's hebben

Videostrateeg & Business Coach

Over Noortje Janmaat

Als videostrateeg en businesscoach leert Noortje Janmaat andere zelfstandig ondernemers en bedrijven hoe ze MEER klanten krijgen en meer gaan verdienen. Ze helpt deze ondernemers om op een authentieke en strategische manier de juiste online marketing tools in te zetten om hun producten en diensten beter te lanceren en te verkopen via het internet. 

Met haar eerste online bedrijf 'door Noor' begon ze met het verspreiden van marketingvideo's en bereikte daar geweldige resultaten mee: #1 posities in Google en YouTube, dagelijks nieuwe klanten en bestellingen. En als klap op de vuurpijl een opdracht van 24.000 euro omzet. 

Noortje Janmaat is auteur van het boek Experttips over Verdienen met video. 

Verscheen in & op:

Verdienen met video op nieuws.nl
Verdienen met video in Het Ondernemersbelang
Verdienen met video op Sprout
Verdienen met VIDEO vermeld op Frankwatching
AmsterdamFm Master You Radio

Waarom Experts met Noortje werken

Laura Babeliowsky Bouw een Bloeiend Bedrijf

"Noortje heeft heel veel ideeën over wat ik met video kan doen. Ze denkt echt strategisch met mij mee. Mijn lanceringen zijn veel effectiever geworden." 

Laura Babeliowsky van Bouw een Bloeiend Bedrijf

Linda Graanoogst Met Gemak in het Nieuws

"Noortje Janmaat is een toponderneemster en vakvrouw die ondernemers precies weet uit te leggen waarom je video in kunt zetten voor je bedrijf, event of diensten, et cetera. Ze heeft mij niet alleen ideeën en stappenplannen aangereikt om video’s te maken, maar ook tot in detail uitgelegd wat ervoor nodig is om te gaan verdíenen met video’s."  

Linda Graanoogst van Met Gemak In Het Nieuws

Waarom je YouTube niet langer kunt negeren 

 • YouTube heeft meer dan een miljard gebruikers. Dat is bijna een derde van álle mensen die internet gebruiken.
 • YouTube is 1 van 3 grootste websites ter wereld en is in handen van Google. 
 • Een video ranken voor de juiste zoekwoorden is gemakkelijker dan het ranken van een webpagina.
 • Wanneer jouw YouTube Video op #1 van Google staat, dan val je meer op dan de andere (standaard) zoekresultaten. 
 • In 2019 zal 80% van al het internetverkeer uit video's bestaan.

Je hebt vast vragen

Wat is de Online Implementatietraining Verdienen met YouTube-video's precies?  

De Online Implementatietraining Verdienen met YouTube-video's is een volledige online training die je in je eigen tijd en op je eigen tempo volgt. 

Je krijgt toegang tot een besloten online omgeving waar je instructievideo's, checklists, voorbeeldscripts en opdrachten vindt. Je ontdekt het complete systeem: van filmen tot monteren, de must-have apps en handige gadgets die je erbij nodig hebt. En alle informatie is heel begrijpelijk uitgelegd: je hoeft niet technisch te zijn om het onder de knie te krijgen.  

Je krijgt onbeperkt toegang tot de online omgeving en je kunt erbij vanaf elk apparaat: je PC, tablet of smartphone.  

Gaat de prijs omhoog?

Jij meld je aan op het prijsniveau dat nu geldt. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Je krijgt een factuur en de investering die je doet, kun je natuurlijk verrekenen bij de Belastingdienst. 

Stel jezelf de vraag: wat is het je waard om straks video’s op YouTube te hebben staan die 24/7 voor de groei van je bedrijf werken (ook als jij niet aan het werk bent).

Het klinkt goed Noortje, maar ik heb toch zo mijn twijfels of ik hieraan moet beginnen.

Geef het gewoon een kans, voor de investering hoef je het niet te laten. Je krijgt enorm veel waarde voor je geld. En of het voor jou gaat werken, dat heb je voor het grootste gedeelte zelf in de hand. Ik ga je tijdens de Online Implementatietraining alles geven, maar als jij niet gaat implementeren, dan gaat het niet werken. Simpel zat. 

Kom jij in actie en ga je echt implementeren? Dan gaan de resultaten komen en daar help ik je graag bij.

Werk je tijdens deze Online Implementatietraining ook 1-op-1 met mij?

Nee, alleen mijn VIP-klanten geef ik mijn meest intensieve en persoonlijke aandacht en daar hangt een heel ander prijskaartje aan, dan de aantrekkelijke investering voor deze Online Implementatietraining. 

Wil jij ook mijn persoonlijke begeleiding? Voel je vrij om contact met me op te nemen, dan onderzoeken we samen of en op welke manier we kunnen werken om jou tot de beste resultaten te laten komen. 

Ja, ik wil meedoen, hoe meld ik me aan?

Hartstikke leuk (én slim)! Er is geen beter moment om video's te gaan maken en er meer mee te gaan verdienen dan DIT moment. 

Maak je beste keuze en betaal in een keer 497 euro voor de Online Implementatietraining Verdienen met YouTube Video's of kies voor 3 maandelijkse betalingen van 197 euro. Klik op de button op deze pagina om veilig te betalen via iDEAL of MrCash (als je uit België komt). Je krijgt dan direct toegang tot de besloten online omgeving, dus je kunt gelijk aan de slag! 

Werkt video wel voor mijn bedrijf? 

Ja, behalve ikzelf, zeggen de ondernemers die je zijn voorgegaan het ook. Video werkt voor elk bedrijf, in elke branche, in elke sector.  

Voorbeelden van ondernemers die al hebben deelgenomen aan deze training zijn: journalist, marketingcommunicatie-adviseur, social media expert, businesscoach, kunstenaar, spreekcoach, tekstschrijver, voedingsdeskundige, dirigent, werkzoekende (die binnen 2,5 week een nieuwe baan had), illustrator (die na 3 video's al een illustratie verkocht), virtueel assistenten, webshops, maar ook bedrijven in het MKB.  

Ik heb een andere vraag, Noortje?

Heb je een andere vraag die hier niet tussen staat? Blijf er vooral niet mee rondlopen, maar stuur me gerust een mail: noortje@verdienenmetvideo.nl. Ik doe mijn best om je vraag spoedig te beantwoorden.

Maak je beste keuze

3 maandelijkse betalingen van

197 euro

Bij deelname aan de Online Implementatietraining betaal je direct 197 euro excl. BTW via automatische incasso. Daarna volgen 2 maandelijkse termijnen van € 197 exclusief BTW via automatische incasso.

1 voordelige betaling van

497 euro

Bij deelname aan de Online Implementatietraining betaal je direct 497 euro excl. BTW via iDEAL of Mr Cash (als je uit België komt). 

 • Online Implementatietraining Verdienen met YouTube-video’s met alle modules (ter waarde van 497 euro).
 • Toegang tot een online omgeving waar je alle instructievideo's, checklists en opdrachten terugvindt.
 • BONUS: Gratis Weggever + De Perfecte Opt-in (ter waarde van 197 euro).
 • EXTRA BONUS: Geanimeerde Intro & Outro Maken (ter waarde van 197 euro).

Direct toegang - 3 termijnen van 197 euro 

 • Online Implementatietraining Verdienen met YouTube-video’s met alle modules (ter waarde van 497 euro).
 • Toegang tot een online omgeving waar je alle instructievideo's, checklists en opdrachten terugvindt.
 • BONUS: Gratis Weggever + De Perfecte Opt-in (ter waarde van 197 euro).
 • EXTRA BONUS: Geanimeerde Intro & Outro Maken (ter waarde van 197 euro).

Direct toegang - éénmalig 497 euro 

Veilig betalen bij Verdienen met VIDEO

De Online Implementatietraining Verdienen met YouTube Video's is een volledig digitale training die je online volgt. Bij je investering krijg je volledige en levenslange toegang tot de online omgeving en al het materiaal.

Heb je hulp nodig bij je bestelling? Aarzel niet om me te bellen op 06-15086886. 

P.S.

Je hoeft het niet alleen te doen

Het is verre van simpel om dit pad op weg naar betere video’s, meer zichtbaarheid, meer impact en meer klanten in je eentje te bewandelen. Als je dit alleen kon, dan had je dat allang gedaan, toch? En dan las je nu niet deze pagina, toch?

Waar moet je beginnen zonder gids, zonder bewezen stappenplan en zonder een groep van gemotiveerde ondernemers die allemaal hetzelfde willen als jij: meer impact krijgen en écht verschil maken in het leven van anderen.

Je kunt natuurlijk voor een pad kiezen waarbij je alles zelf gaat uitzoeken. Maar zonder gids weet je nog steeds niet waar je het beste begint en hoe weet je of je wel het juiste doet? Deze Online Implementatiedag helpt je om meteen in actie te komen.

Copyright © 2017 - 2018 Verdienen met VIDEO - Alle rechten voorbehouden